A ringben halt meg a mexikói pankrátorlegenda

perroGyászol a mexikói pankrátorok világa. Egyik legendás tagjuk, Perro Aguayo Jr. életének 36. évében, Rey Mysterio ellenfeleként veszítette életét.

 Március elején, amikor hivatalossá vált, hogy a WWE-ből távozó Rey Mysterio visszatér szülőhazájába és karrierjét az AAA-nél (Asistencia Asesoría y Administración LLC) folytatja, senki nem gondolta volna, hogy Mysterio sikereire hamarosan súlyos árny vetül. Alig pár nappal a szerződéskötés után a szervezet azt is bejelentette, hogy Mysterio a WWE másik volt tagjával, Sin Caraval (jelenlegi neve: Myzteziz) fog csapatot alkotni és részt vesznek a Rey De Reyes 2015. gálán. A rangos eseményen ellenfeleik El Hijo del Perro Aguayo és Pentagón Jr. voltak és a mérkőzést Rey-ék csapata nyerte.

Március 20-án egy részleges visszavágóra került sor, ami annyiban volt részleges, hogy a két csapat egy-egy tagja, nevezetesen Mysterio és Aguayo ismét szembe került egymással. Ekkor történt a végzetes tragédia.
A Tijuana-ban rendezett mérkőzésen Aguayo kizuhant a ringből, majd mikor visszatért, Mysterio a kötélnek rúgta. Amikor társa a 619-et kapta, Aguayo már nem volt eszméleténél, a kötél tartotta. Senki nem gondolta, hogy komoly baj lehet, hosszú pillanatok teltek el, mire odamentek hozzá. Azonnal kórházba vitték, ám az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.
Aguayo halálával, annak okával kapcsolatosan számos információ olvasható. Baja California ügyésze vizsgálatot indított a szerencsétlen eset teljes kivizsgálása ügyében, és majd ezt követően derül ki, hogy szükséges-e vádemelés benyújtása.

Perro Aguayo Jr. 1975. július 23-án született, édesapja a Lucha Libre legendája, Perro Aquayo. Professzionális karrierjét is az AAA-nél kezdte 1995-ben, majd kisebb kitérők után 2010-ben visszatért a szervezethez. Már debütálását követően az év újoncának választották, karrierje során több szervezet bajnoka is lett.
Nyugodjon békében.

12 című bejegyzés “A ringben halt meg a mexikói pankrátorlegenda” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek