Az egykori Nexus tag őszinte interjúja

michaeltarver

A WWE 2010-ben elindította a legelső NXT évadot, amiben feltűnt több olyan Szupersztár, akik a mostani Roster-ben fontos szerepet töltenek be. Az nyitó szezonban részt vevő pankrátorok megalkották a Nexus nevezetű csapatot, amit a széria győztese, Wade Barrett vezetett. Ebben a bandában megjelent Michael Tarver, aki nem töltött el túl sok időt a cégnél, ami miatt sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ki is az a kendővel eltakart arcú Szupersztár…

Miután véget ért az NXT első évadja, Wade vezetésével létrejött a Nexus nevezetű csapat, ami olyan Szupersztárokból állt Barrett mellett, mint Daniel Bryan, Heath Slater, David Otunga, Michael Tarver, Justin Gabriel, Darren Young, valamint Skip Sheffield, aki Ryback néven futott be igazán a cégnél. 2010. június 7-én debütáltak  egy RAW adáson, ahol John Cena az akkor még Straight Edge-es, maszkos, CM Punk ellen lépett ringbe. Egyszer váratlanul bevonult az arénába Wade, akit a csapattársai követtek és Punk-nak, valamint Cena-nak is egy jókora veréssel kedveskedtek. Teljesen lebontották a ringet, és megtámadták a WWE kommentátorait és stábtagjait.
Egy rendkívül lendületes debütálással indította az új csapat a WWE karrierjét, azonban mi lehetett az oka annak, hogy a cég nem látta életképesnek a bandát és két hónap elteltével fel is oszlatta azt? Michael Tarver szólalt meg egy interjúban, amiben elmondta, hogy:

Próbáltál egyedülálló maradni az NXT-ben?

“Az akkori NXT-ből Daniel Bryan volt az egyetlen olyan Szupersztár, akinek nem volt normálisan kialakított gimmick-je. Én kaptam egy pólót, amin a Nexus jele látszódott, valamint egy kesztyűt és egy kendőt az arcom elé. Ennyi is lett volna Michael Tarver WWE öltözete. Természetesen megértettem, hogy egyenpólóban kell megjelennünk, azonban a cég felbomlása után mindenkivel hosszabbítottak, csak velem nem. Több szervezetnél is megfordultam már és nehezteltem a WWE-re, amiért nem kaphattam meg a saját öltözetemet. Szerettem volna egy felsőt, amin a saját jelen látszódik és egy olyan nadrágot, amin a gimmick-emhez csatolható mondat, esetleg grafika díszeleg.”

Mit éreztél a Nexus debütálásánál?

“Amikor megjelentünk az arénában senki sem tudta igazán, hogy mire is készülünk, vagy, hogy mit is akarunk itt. Legelőször David Otunga támadta meg a bírót, ami után Heath Slater és Darren Young esett neki a kommentátor asztal melletti szakértőknek és stábtagoknak. Azonban nem egy ilyen megjelenéssel akartam berobbanni az aktív Roster-be. Azt mondta nekem a Vezetőség a debütálás előtt, hogy: “Semmisíts meg mindent és mindenkit, akkor nem leszel kirúgva”. Ez egy amolyan titok volt, amit a cég nagykutyái mondtak útravalónak. Nincsen bajon a Heel személyiséggel, de soknak tartottam, hogy ilyen kaliberű Szupersztárokat és személyzeti embereket támadjunk meg és hogy az egész arénát lebombázzuk”

Hogyan ölte meg a WWE a Nexus-t a SummerSlam-en 2010-ben?

“Itt John Cena összeállított egy csapatot, azokból a pankrátorokból, akiket mi megtámadtunk a heti adások alatt (Cena, Edge, Chris Jericho, John Morrison, R-Truth, Bret Hart, valamint a Nexus-ból kivált Daniel Bryan). Ekkor már a rajongók tudomásul vették, hogy egy ilyen domináns banda is szerepel a cégnél, azonban a Vezetőségnek nem igazán tetszett, hogy ennyire unszimpatizál velünk az egész közönség. Ez érthető volt, Ők akarták még a debütálásnál, hogy elvetemült állatként törjünk-zúzzunk szét mindent…hogy is kedvelhetne minket bárki egy ilyent követően? Végül John csapata ellen vereséget szenvedtünk, ami után olyan emberek vették át a helyünket a Nexus-ban, mint Mason Ryan, Michael McGillicutty (Curtis Axel), valamint Husky Harris (Bray Wyatt). Későbbiekben Wade Barrett-et is leváltották és CM Punk vette át a banda irányítását. Nem igazán értem a mai napig, hogy miért kellett ilyen hatalmas nagy lendülettel megjelennünk a cégnél, hogyha két hónap alatt teljesen átvariálták a csapatunkat”.

Egy gondolat a(z) “Az egykori Nexus tag őszinte interjúja” című bejegyzésnél

  1. Utolsó mondatra a válasz.. Mert ez a WWE.. 😀 valami jó (?) basszuk el gyorsan (!). Valami újat alkottunk , romboljuk le John Cenaval.. ő mindig nyer úgy is. (megjegyzem a 2010-es summerslamet végig feküdte.. elugrott egy egy splash elől és stf-et bevitte.. )
    Utálják a nézők a Nexxust és..?! a Shieldet is.. és akkor mivan ez a lényegük. Hogy zúzzanak, törjenek, mindenkit üssenek szét.. Igaza van ha mérges a WWE-re, igazából már a Nexxusban jó tag volt (ez a kendős,kesztyűs style jó volt) és egyéni karriert is adhattak volna neki. Másrészt maga a Nexxus is jóvolt. Zárszó: Bazdmeg Vince.. nem tudok és nem is akarom máshogy jellemezni mint egy pénzéhes kreativitás mentes vén fasz! 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek