Dana White szerint a WWE kamu […]

Dana-White-Vince-McMahonDana White, a UFC elnöke tipikusan az az ember, aki nem tartja meg magának a véleményét. Legutóbb Seth Rollins egy rajongójával volt egy kis összetűzése a Twitteren.

fdgdfgdgA WWE világbajnokának fanja közösségi oldalon jelezte White-nak, mennyire szeretné megnézni Ronda Rousey meccsét, majd megjegyezte, pankrációs PPV-ket mindössze 9 dollár 99 centért lehet megtekinteni. Az elnök persze azonnal reagált, miszerint a “kamu szarnak” csak 9.99-nek kell lennie.

gfdgdfgdfA vita tovább folytatódott, sőt! A srác mondhatni kihívást intézett Dana-hoz! Azt mondja White-nak egyszer ki kellene próbálnia, sétáljon be a ringbe és ott mondja neki, hogy ez kamu. Ekkor már kissé agresszívabb volt reakció, az elnök nagy betűkkel írta, a rajongó higgye el, ez bizony KAMU!

iuiuiuizuKésőbb White ismét posztolt. Tiszteletét fejezte ki a pankrátorok felé, akikkel eddig találkozott, de újból kiemelte, kamu amit csinálnak. Nos, ezen lehetne vitatkozni. CM Punk, aki hamarosan debütál – bár már fél éve ezt hajtogatjuk róla – az oktogonban, azt mondja nehezebb a kötelek között, mint a ketrecben. A WWE-ben valóban “szerepet játszanak”, viszont a mozdulatok valódiak, és ha fáj valami akkor is folytatni kell, be kell fejezni a mérkőzést.

A UFC vezéralakja miért nyilatkozik ilyen rosszindulatúan egy szervezetről? Talán mert Brock Lesnar-t mondhatni ellopta a WWE és Ronda Rousey felé is kacsingat a cég. Vince McMahon és Dana White valószínűleg már gondolatban ezerszer végeztek a egymással.

Ti hogy látjátok? Véleményeket kommentben!!!

26 című bejegyzés “Dana White szerint a WWE kamu […]” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tetszik vagy sem, ez kamu. Vagy divatosabb szóval sportszórakoztatás. És ez itt a lényeg. Nem kell belegondolni, hogy ha Sheamus valakinek az utcán rúgja le a fejét, akkor annak minimum eltörik a nyaka. Vagy egy Miz féle Skull Crashing Final esetén is tuti a jegyed egy arcplasztikára. UFC-ben, MMA-ban nem nagyon van lehetőség ilyen látványos mozdulatokra, ott rajtad vannak egy tized másodperc alatt és már a földön is találod magad. Ott is vannak szabályok.

  A lényeg, hogy szórakozz, látványos meccseket láss, olyan sztorikat amit valamilyen szinten magadénak érzel. És közben lehetőleg ne essen komoly baja senkinek. És ne azzal foglalkozz, hogy minden megbeszélt, mindennek pontos koreográfiája van. (Jó esetben.) Ugyanakkor igen, sérülések előfordulnak, ha valami nem jön össze, néha improvizálni kell. Vagy azt sem lehet pl. kamuból csinálni, amikor egy 120 kilós ember rád ugrik. Ezt ki kell bírni. Ez egy “speciális, kaszkadőr szakma”, bocs de nem tudom jobban megfogalmazni. Egy olyan amihez kellenek képességek, erő és erőnlét, izomzat és bizonyára egy csomó minden más is. Ki az, aki pl. Big Show “tenyeresét” mellkasra kipróbálná? Nem én.

  Valaki említette, Mexikóban Misterio szerencsétlenül alakult meccsét. Egy tipikus példa a végzetes balesetre. Sajnos ilyenek is előfordulhatnak. Örüljünk, hogy a WWE-ben nem látunk ilyen esetet, mert az amerikai jogi bűvészek tuti egyik napról a másikra betiltanák az egészet…és ezek szerint az UFC aktív segítséget is nyújtana ebben.

  Ami a WWE oldalára billenti a mérleget az pedig az amivel kezdtem. A sportszórakoztatás. A látvány. A meccsek nagy része látványosabb, mint egy UFC vagy MMA meccs. És ez kell a nézők tömegének. Nem feltétlenül vért és hullákat akarnak. Szórakozni akarnak. Kenyér és cirkusz. Ez elég Amerikában.

  Kedvelés

  1. így. én is ezért szeretem. megpróbáltam MMA-t is nézni de… hát nekem unalmas volt. hiányzott a körítés. és ez nem csak Amerikában elég hanem az egész világon. 🙂
   és pontosan ezért volt Dana White részéről teljesen fölösleges ezzel hergelni egy rajongót (pontosabban az összeset). aki nem 5 éves, az mind tisztában van ezzel. nem az a baj ezzel hogy nemis fake, hanem az amit belinkeltem lentebb, hogy egyszerűen már rohadt unalmas ezt hallgatni. lefordítom a dolgot valami egyszerű analógiára:
   – jaj de szép az ég! amúgy menő a repülőd, kár hogy nekem nincs rá pénzem.
   – igen, de elhiheted nekem hogy az ég kék, és az szar! persze hogy nincs repülőd, csak lúzerek járnak autóval.
   – ….

   Kedvelés

 2. Akinek van esze az tudja hogy a pankráció műbunyó.
  A történetek meg vannak írva a ringben szánt szándékkal nem okoznak kárt egymásnak,ettől függetlenül vannak balesetek amik sérülésekkel járnak de ez nem a mozdulatok ereje miatt van,hanem mert rosszul adják őket,vagy az ellenfél rosszul érkezik.
  Elletétben az mma-nál nincs story nincs műbunyó,ott tényleg szétverik egymást,tehát ebből a szempontból én Dana-nak adok igazat,mivel a pankráció tetszik vagy sem kamu.

  Kedvelés

 3. Ha annyira kamu lenne nem lennének sérülések, ha annyira kamu lenne nem halt volna meg egy ember mexikóban pusztán egy rossz mozdulatt végett, ahogy elnézem valakinek nagyon savanyú az a szőlő, Lesnar és Rousey végett is gondolom, meg a nézettség miatt is, tudod mi a FAKE a karakterek, azzok tényleg hamisak, és azokatt tényleg csak eljátszák a pankrátorok hogy ők most gonoszok vagy jók, és igen a meccsek is előre megvannak beszélve, ahogy előre megvan írva szinte minden, ebben a jelzőben tényleg fake, de a ringbeli mozdulatok ha nem is valós erejűek, attól még azzok fájni tudnak piszkosul, ha meg persze valaki véletlen erősebbet üt a kelleténel (lásd Rollins) akkor az az orr bizony eltörik és vérezni fog, de a meccsett bekell fejezni, és igen én is megnézném ezt a csajt hogy a ringben mit tudna csinálni, és majd akkor írogassa hogy kamu…. és ezzek a pankrátorok nem 1 évben 3szor 4szer meccselnek, hanem 1 héten ennyiszer…. szóval ennyit erről…..

  Kedvelés

  1. ” és igen én is megnézném ezt a csajt hogy a ringben mit tudna csinálni, és majd akkor írogassa hogy kamu…”
   de ez egy férfi, csak a szülei valamiért megtréfálták egy női keresztnévvel. 😀

   Kedvelés

   1. LOL ezt nem tudtam, nem követtem az UFC-t így a nevéből itélve csajnak hittem 😀 akkor ezt benéztem 😀

    Kedvelés

  1. Engem nem zavar, hogy fake. Ennek a lényege a sportszórakoztatás, ahol egy hétköznapitól eltérő sztorira építünk egy mérkőzést, olykor elrugaszkodva a valóságtól. Nem a szuperhős teremtés a fontos, ahol Super Cena-k és Super Reigns-ek születnek, nem feltétlenül az erő, hanem a képesség számít. A UFC-ben kevés a látványelem, ösztönös harc az egész. Míg a pankrációban előre megformált, szinte kaszkadőri jeleneteket mutatnak be. Persze az MMA-t sem írom le, szeretem a ketrecharcot, de szívesebben nézek pankrációt.

   Kedvelés

   1. én pl kifejezetten szeretem azt figyelni hogy egy-egy mozdulatba, dobásba ki mit tesz bele. csodálom ha sikerül jól (aka hihetően) megcsinálni. ez tkp sokkal nehezebb mint szimplán harcolni, nagyobb koncentrációt igényel. olyan mint egy jó énekesnek szándékosan hamisan énekelni.

    Kedvelés

 4. jaj ne használjátok már ezt a szót hogy KAMU FAKE…
  Ki a f-sz nem tudja hogy meg van játszva :,D
  És attól még szórakoztató…
  Ahhoz hogy szórakoztató legyen nem csak leemelik egy Powrbomb-nál a földre hanem oda kell vágni az embert hogy lehessen éreztetni hogy tényleg fáj.. De a Pankrátornak attól még ez tényleg fáj..Nagyon sok buta ember van :S
  A kedvencem mégis az amikor valaki azt mondja hogy vértablettát használnak xdxd:,D
  De többezres nézők előtt használják :,DD régi időkbe még a Penge használata volt persze de már egy kb 5 éve nem a brutalitásra mennek hogy minél jobban vérezzen a tag hanem a látványosságra .. de még igyis sok a sérülés (CENA,REY,)

  Kedvelés

 5. Úgy értette a kamut, hogy nem verik agyon egymást, a mozdulatoknak a látványosság a lényege nem a fájdalom okozás. Ergo nem igazi bunyó. Punk a kivitelezésnek a nehézségét firtatta csak, hogy szerinte nehezebb úgy tenni, mintha megütne valakit, semmint azt valójában megtenni. A sérüléseknek semmi köze ehhez, mivel általában azok csak balesetek. Pankrációt nézők pedig ezzel szerintem abszolút azonosulnak. Ezen felül nem értem mit problémáztok, kristály tiszta a szituáció.

  Kedvelés

  1. Igaz, maga Punk is kamunak nevezte az elhíresült rádióinterjúban. De más értelemben. És Dana nem nagyon szereti a WWE-t. Barátai vannak onnan, de maga a szervezet nagyon zavarja, főképp pedig az, hogy a “kamu” nagyobb siker.

   Kedvelés

  2. én is ezért írtam hogy kár összehasonlítani, almát a banánnal. osztom cmpityesz véleményét, ez csupán pain in the ass Dana részéről. az volt nála a trigger hogy a wwe network csak 10 dodó/hónap. Dana csak szeretne annyi pénzt összelapátolni mint Vince papa, és csak álmodozhat annyi rajongóról mint amennyi a WWE-nek van. a facebookon laza 10 millióval ráver a WWE az UFC-re, ez van.

   Kedvelés

   1. Nem feltétlen az lehet a baja, hogy van, aki 10 milkával felette van, hanem, hogy ez a suttyóság. Teljesen más színvonal, és előadás. Ha a helyébe lennék nekem is inkább az cseszné a csőröm, hogy ennyi agyalágyult van, akik beülnek nézni azt a “kamu” marhaságot és ők vernek meg nézettségben, semmint, hogy kevesebbet keresek. Ha 70’es évekbeli forma-1-es autókkal versenyeznének hetente kétszer a nürburgringon, akkor azoktól nem sajnálnám azt a 10 milkát. Persze nem én vagyok ott, és igen valószínű, hogy csak a pénz és Brocki miatt ragel White, de ennyi erővel olajfúrásba is fektethetne, azzal többet keresne.

    Kedvelés

    1. ezzel a + 10milliós fb bázissal pontosan arra utaltam amiről beszélsz, hogy attól ideges hogy ezt a “kamut” többen szeretik. (éshát akkor a pénz is több benne.)
     és agyalágyult bárki nénikéje aki szerint csak az agyatlan trash nézi ezt, diplomám van és 128-as IQ-m. 😀

     Kedvelés

 6. Daniel Bryan,Edge, Stone Cold, Rey Mysterio, Cm Punk, Bret Hart, Undertaker.Egy közös van bennük:mindegyik lesérült, nem egyszer.
  Mekkora egy kamu szar az egész, nem?

  Kedvelés

 7. Meg Daniel Bryan nyaksérülése! Meglehet nézni és vizsgálni hogy Undertaker 25 év alatt hány sérülést szedett össze!! Vagy Christian sérülései! Vagy amikor Sheamus tavaly a MITB mecsen lesérült és majdnem 1 évig nem tudott bunyózni! Meg lehet nézni régebbi vagy mostani exrtémebb mecseket és utána dumálni hogy kamu!

  Kedvelés

 8. minden rajongó tudja hogy fake, illetve hogy mennyire fake egészen pontosan. a meccsek nyilván le vannak zsírozva, a mozdulatok be vannak gyakorolva, van egy forgatókönyv és egy koreográfia. de attól még minden fáj. fáj ha Show mellkason vág, fáj ha Lesnar ad egy (sok) szuplexet, fáj ha Rollins orrbarúg. ha csak simogatnék egymást, nem lenne ennyi sérülés. hány méter is a legfelső kötél magassága? onnan ledobnak hát az… a ketrecekről nem is beszélve. lehet abban valami hogy Lesnar és Rousey miatt hisztizik. vagy úgy egyáltalán. ahogy elnézem a WWE uralja a social mediát, ha PPV van vagy egy jobb heti adás, a twitteren top trending topic lesz fél perc alatt, dől is hozzájuk a pénz. na ez az amit az UFC-ről nem mondhatunk el. csak frusztrált szegényke, azabaj.
  különben több olyan harcos is nyilatkozta már aki megjárta a WWE-t is meg az UFC-t/MMA-t hogy bizonyos szempontból a pankráció sokkal keményebb mint a többi. nekik pedig elhiszem. 🙂
  nekem különben pont az a bajom az UFC-vel meg az MMA-val hogy túl komoly, túl véres. hiányzik a sztori, a dráma és a humor. a pankráció meg tkp olyan mint egy megelevenedett Marvel vagy DC képregény, hát hogy a fenébe ne szeretném? 😀
  szóval a tata félreérti a dolgokat. ezeket a műfajokat olyan összehasonlítani mint almát a banánnal. semmi értelme.

  Kedvelés

 9. Kamu szar…. De azért Cenanak meccs közben szépen eltört az orra csak hogy a közelmúltról beszéljek, meg a sérülések amik miatt karrierek értek véget pl Edge meg igen Punk is mennyit volt sérült és még sorolhatnám…. Ez az ember hülye

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek