Dean Ambrose Interjú – 2016.03.09.

Michael Cole heti interjúalanya március kilencedikén nem volt más, mint a hét végén esedékes Roadblock főmérkőzés felbujtója, Dean Ambrose.

Ambrs

Micheal Cole (továbbiakban MC): “Dean, gondoltad volna, hogy HHH valóban adni fog egy esélyt neked, hogy megszerezd az övét?”

Dean Ambrose (továbbiakban DA): “Még szép. Igen. Szerinted mégis miért mentem ki oda, hogy szembenézzek vele? Szerinted a három óra leforgása alatt csak valami megmagyarázhatatlan természetfeletti módon értem el, hogy kapjak egy esélyt? Ilyen téveszmés marhának nézel, pont úgy ahogy HHH? Tényleg azt hiszed, hogy szerintem ez úgy működik, hogy csak úgy belebotlik az ember egy bajnoki címmérkőzésbe? Ennyire ostobának néztek? Na ez hogy tetszik Tudatgyilkos? Te olyan okos vagy… mégis adtál egy lehetőséget Dean Ambrosenak az övedért, egy olyan srácnak, akit szerintem és mindenki más szerint is, képtelen vagy egyedül  elintézni. Itt van ez a dolog, HHH világában, amennyit legalábbis látok belőle, szeret racionalizálni dolgokat, ésszerűsíteni dolgokat, majd félremagyarázni dolgokat, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné. Érted, amit mondok ugye? Mint mikor a parancsára négy alak támad rám (Nemzetek Ligája – a ford.), majd saját mellét verve azt mondja, miután még ő is szétveri a képemet ráadásnak, hogy ez a dolgok természetes rendje. “Ez az evolúció” – mondja ő. “Ez a naturális módja, hogy megtanuld a helyed a társadalomban” – mondja ő. De mondjuk ki, az előző RAW végén én bántam el Hunterrel. Majd ha a Roadblockon megismétlem ezt…akkor az csak egy véletlen lehet szerinte. Azután valószínűleg valami Jedi elmetrükköt próbál majd bevetni az embereken, hogy “áh, jó munka Dino, most az egyszer szerencséd volt ellenem, de most már zuhanjunk vissza a valóságba, ahol a valódi helyed ott lent van, az enyém, a királyé, pedig itt fent”. De mond el nekem HHH, hogy fogod valójában kimagyarázni magad, mikor elnyerem az övedet a Roadblockon? Az már egyszer biztos, hogy eszement nevetséges lesz nézni téged közben. Mert minden, amit képviselsz azok falak,  falak amiken keresztül szerinted senki sem juthat át, belül csak te létezel, ahol minden a te érdemed, rajtad kívül mindenki haszontalan, és felesleges, te pedig az egésznek az érzéketlen gondatlan királya vagy. Tudod mi ez Micheal? Gyengeség. Gyengeség jelei mindenhol amerre jár. De én nem élek ebben a világban, én valódi vagyok. Tudja ő egyáltalán hogy én ki vagyok? Hogy honnan jöttem (utalás hardcore pankrációs múltjára – a ford.)? Hogy nem érzem magam élőnek, amíg valaki képen nem vág? Onnantól viszont már nincs visszaút. Remélem érted Michael, hogy mit próbálok mondani. Én nem győzködök senkit bizonygatva, hogy valami érinthetetlen félisten lennék, ahogy errefelé jó páran. Én valódi vagyok. HHH saját magát csapja be.”

MC: “Tudod még mi valódi Dean? Hogy ha valóban megnyered szombaton a nehézsúlyi bajnoki övet, akkor az egész Wrestlemania felépítését felborítod.”

DA: “Nem az én gondom. Egyáltalán nem. Még csak nem is én tettem hivatalossá a meccset. Én csak azt csinálom, amit már csinálok minden este mióta idekerültem: magamat és mindent beleadni minden egyes nap. Tudod miért hívja magát HHH a királyok királyának? Mert úgy érzi, hogy ez az ő vállalata. Ahogy én érzem, ez az én vállalatom. Nem ő, hanem én vagyok az, aki az év minden egyes napján úton van a következő adás helyszínére, hogy ott aztán harcolhasson, Smackdown, Raw, PPV, különleges adások, mint a Roadblock, akárhol az egész világon. Én vagyok az, aki akárki ellen ringbe szál. Legyen ellenfelem a bestia, Brock lesnar maga, a legjobb barátom Roman Reigns, vagy HHH…mindet megcsinálom. Az emberek pedig látják ezt. Lehet, hogy ő a vezérigazgató, és a felesége apja pedig az egész vállalat tulajdonosa. De ez az én vállalatom már. Ez az én vállalatom már. Szombaton a Roadblockon pedig tiszteletben fogod ezt tartani Hunter.”

MC: “Utolsó kérdés Dean. Hogyan fog a WWE kinézni miután Dean Ambrose lesz a vállalat legfontosabb bajnoka?”

DA: “”A legjobb az üzletnek.””

Az interjú eredeti nyelven:

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek