Edge interjú – Élete a WWE után és vélemény Triple H-ről

Edge 2011-ben bejelentette egy RAW adáson, hogy végleg búcsút mond a WWE ringjének és visszavonul. Könnyek között távozott, hiszen egy rendkívül tehetséges és elismert karakter volt. Vajon mit csinált miután felhagyott a pankrátorkodással és mi a véleménye a mostani sztorivonalakról? Erről beszél ezúttal a WWE.com-nak adott interjújában.

Hogy változtak meg a dolgok körülötted a visszavonulást követően?

“Miután végleg elbúcsúztak a cégtől megkeresett egy sorozat, hogy szerepeljek benne, ez kicsit új volt nekem, de kíváncsi voltak rá, hogy milyen színészkedni. A Haven című műsor egy Syfy-os alkotás, aminek eléggé fontos karaktere lettem, amit köszönök szépen. Teljes mértékben élvezem ezt a munkát, úgy vagyok vele, hogyha csinálok valamit, akkor az legyen a számomra szórakoztató, hiszen ha nem élvezem annyira, akkor a nem igazán lelkesedem iránta. Valamint most, hogy nem kell állandóan utaznom a szervezettel, többet lehetek a családommal és ez egy remek érzés, viszont ezzel szemben nagyon hiányzik a WWE. Teljesen megszoktam a menetrendjét a cégnek, szóval egy fura érzés még mindig az, hogy nem találkozhatok napról-napra, hétről-hétre az ott megismert barátokkal. A kapcsolatot folyamatosan tartom velük, Triple H is megkeres jó párszor, hogy a sztorinak jót tenne, ha beszélgetnék egy keveset valamelyik Szupersztárral egy RAW-n. Tehát azt kell mondanom, hogy összességében van jó és rossz oldala is ennek a kényszerű visszavonulás.”

Nagyon nehéz pillanat volt neked a visszavonulás, beszélnél erről?

“Amikor jelenésem volt a WWE hivatalos orvosánál elmondta nekem, hogy a sérülésem miatt nem leszek képes folytatni a harcolást, hiszen ez komoly következményekhez vezethet. Viszont ezt a RAW-ban is elmeséltem, ahol láttam a rajongókat, akik könnybe lábadt szemmel figyelték a szavaimat, ettől pedig teljesen elérzékenyültem. Viszont ha visszagondolok arra, hogy ekkor milyen szomorú csend ült az arénában szerintem nem is baj, hogy búcsút kellett mondanom. Inkább így távozzak, mint egy heel karakterként, akinek a visszavonulásakor tapsol a publikum. Ezt követően nagyon nehéz volt nekem, sokszor csak ültem otthon és a tv-ről figyeltem az adásokat, mostanra viszont már csak a színészkedésre koncentrálok és szeretnék minél jobb lenni.”

Hogy indult a karriered a Haven-ben és eltudod képzelni, hogy lesz e negyedik évadja a sorozatnak?

Nem kellett sokat várnom a búcsúmat követően. A sorozat rendezője felvette a kapcsolatot a WWE-vel, hogy neki kéne egy pankrátor, aki eltudna vállalni egy szerepet. Ekkor a szervezet üzent nekik, hogy itt vagyok én, aki nemrég vonultam vissza és szerintük nyitott lennék egy ilyen változásra. Tehát megkeresett az úr és lebeszéltük a legfontosabbakat. A másik kérdésre válaszolva pedig eltudom képzelni, hogy lesz negyedik évad, viszont az én karakteremet nem biztos, hogy tovább szeretném futtatni, lehet, hogy ki kéne engem írni a forgatókönyvből. Három év szerintem bőven elég volt a számomra, inkább egy másfél 2 órás mozifilmben tűnnék fel, hasonlóban, mint a Bending the Rules.

Mit gondolsz Triple H egyik megjegyzéséről, amiben azt mondta, hogy Rob Van Dam és Chris Jericho népszerű és tehetséges pankrátorok, de mellékelhetően a sztori szempontjából?

“Ezzel egyáltalán nem értek egyet, hiszen voltak már olyan pankrátorok a WWE-ben, akik megkaptak mindent és körülöttük forgott a WWE, például Hulk Hogan, Steve Austin, Bruno Sammartino, The Rock, most pedig itt van ilyennek John Cena és Daniel Bryan. RVD és Jericho komoly előélettel rendelkeznek a szervezetnél, ami miatt szerintem jóval több időt érdemelnének. Viszont most már egyikük sem aktív a cégnél. Talán visszatérnek még, akkor remélem, hogy jobb karaktert kapnak majd a vezetőségtől.”

John Cena 11x nyert WWE és 3x Nehézsúlyú Bajnoki övet, vajon megdönti Ric Flair 16x-os rekordját?

“Valószínűleg, van még jó pár év Cena előtt, amit biztosan kihasznál, valamint a szervezet fontos személyiséget szán neki a továbbiakban is.”

A WWE-nek van néhány párja, mint Nikki Bella és John Cena, Brie Bella és Daniel Bryan, Tyson Kidd és Natalya, vagy éppen Jey Uso és Naomi, milyen tanácsot tudnál adni nekik?

“Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy ők nagyon sokáig boldogok lennének, mert a televíziós szereplés miatt egyre inkább elidegenednek egymástól. Természetesen nem szeretnék senkinek sem rosszat, csak egyszerűen ez egy borzasztó kemény feladat a pároknak. Ebből a szempontból örülök a visszavonulásomnak, de ez csak az én véleményem. Minden jót kívánok nekik, legyenek sokáig boldogok.”

El tudod képzelni, hogy esetleg General Menedzserként, vagy kommentátorként ismét szerződést kötsz a szervezettel?

“Sosem mondom, hogy soha. Véleményem szerint bármi lehetséges, hogy egy ilyen kérelemmel megkeresne a szervezet, akkor elgondolkoznék rajta és biztosan megbeszélném a családommal, de jelen pillanatban nem tudok semmi olyat mondani, ami miatt nem fogadnám el az ajánlatot.”

A Twitteren megosztottál egy saját készítésű festményt, beszélnél erről egy kicsit?

“Már egészen kisgyerek korom óta imádtam rajzolgatni, először csak pár autót pingáltam, után pedig következtek a dinoszauruszok és hasonló teremtmények. A karrierem alatt nagyon elfoglalt voltam és nem alkothattam festményeket és rajzokat. Most viszont megpróbáltam párat, nem a legjobbak, de legalább sajátok. A legutóbb megosztottban egy luchador-t vetettem papírra. Ezt a maszkjának a kidolgozásával kezdtem, amit követett maga a pankrátor teste, végül pedig a nadrágjának a mintázata. A rajzolás egy kis megnyugvást ad nekem, amivel elfeledhetek mindent és teljesen kiüríthetem az agyamat.”

Ha éppen nem vagy elfoglalva a színészi karriereddel és nem festesz, akkor mit csinálsz a szabadidődben?

“Imádok mountain bike-ozni és kajakozni, de szerintem a szabadidőmben a legtöbbet a kutyáimmal vagyok a kanadai hegyekben. Néha csak leülök valahova és nézem, ahogyan futkároznak és hemperednek a fűben. Imádom az állatokat, a kutyáim pedig eszméletlenek, mindegyik olyan sajátossággal rendelkezik, hogy azt el sem tudom mondani, igazi családtagokká váltak. Remek a társaságuk és nem érzem úgy, hogy egész nap csak a kanapén ülök és üresek a mindennapjaim.”

Egy záró gondolat, még mindig sok rajongód akad a világ minden táján, erről mit gondolsz?

“Ez egyszerűen elképesztő, nem gondoltam, hogy a visszavonulásom után is ilyen hűségesek és lojálisak maradnak, de borzasztó nagy örömmel tölt el. Ahogy már mondtam egy RAW adásban is, volt sok sérülésem és fárasztóak voltak a folytonos utazásaim, de ha valaki megkérdezné tőle, hogy ezt az egészen végigcsinálnám e az elejéről, akkor biztosan azt felelném neki, hogy mindenképpen.”

Ezt tartalmazta volna Edge interjúja, reméljük, hogy a szervezetnél továbbra is felfog tűnni, egyszer-egyszer, valamint óriási húzás lenne a cégtől, hogyha őt egy full time-os szerződéssel GM-nek, vagy pedig kommentátornak leszerződtetné a WWE.

Egy gondolat a(z) “Edge interjú – Élete a WWE után és vélemény Triple H-ről” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek