Ember a festék mögött – Goldust őszintén beszél a karrierjéről

A WWE-ben már többször megjelent fekete-arany dresszben egy titokzatos fickó, akinek nem lehet elfelejteni a nevét, Goldust. A Szupersztár egy RAW adásban tért vissza a szervezethez, hiszen az öccsét Cody Rhodes-ot a sztori szerint elbocsájtották. Itt vereséget szenvedett, viszont később megszerezte a Tag Team Bajnoki övet Cody-val karöltve.

Egy kisebb interjúban kérdezték őt arról, hogy mégis mit gondol az eddigi karrierjétől, valamint, hogy jelen pillanatban milyen érzései vannak a visszatérésével kapcsolatban.

Hogy élte meg édesapád, hogy a sportszórakoztatásnak egy igen fontos személyisége lett?

“Apu élete nagyon mozgalmas lett, folyamatosan úton volt, szinte semmi ideje nem maradt neki másra, amit nagyon sajnálok, hiszen kevésszer láthattam. Több időt szerettem volna vele tölteni és rosszul esett, hogy nem láthatott engem,amíg felnőttem, viszont Cody-t igen. Viszont most már kezdem érteni, hogy ez mind csak az üzlet része volt, ami nagyon nehéz itt a WWE-nél.”

Apukátok kívánsága ellenére miért a sportszórakoztatásban helyezkedtél el?

“Folyamatosan figyeltük őt, amint megveri az ellenfeleit és minden meccse után megőrül érte a közönség. Ekkor már eldöntöttük, hogy mi is ezt szeretnénk csinálni. Arra vágytunk, hogy az emberek felismerjenek minket, de a legfontosabb az lett volna a számunkra, hogy apu büszke legyen. Többször is elmondta, hogy milyen fontos a mai világban az iskolázottság és a jó intelligencia. Megpróbált minket inkább az ösztöndíj felé terelni, ami mellett a focit ajánlotta megfelelő sportágnak. A főiskolán nem lehetett tanulni sem birkózást és a közelben nem is volt pankrációval foglalkozó iskola, viszont ez egy cseppet sem tántorított el bennünket a célunktól, olyanok akarunk lenni, mint ő. Most viszont, hogy belegondolok jobb lett volna, ha inkább diplomát szerzek és nem hagyom félbe a sulit, viszont a múlt már csak történelmet, a holnap pedig rejtély, ami valami érdekeset és újat tartogat.”

Milyen volt számodra a karriered kezdete egy ilyen híresség fiaként?

“Nem mondom azt, hogy minden simán ment, hiszen nehéz volt elszakadni hosszabb időközre a családomtól. Apám az indulásom előtt adott nekem 2000 $-t (428.000 Ft), amiből megkellet tankolnom az autómat és ellátnom magamat. Közösen megegyeztünk nagynénémmel, hogy nála lakhatok, viszont minden egyes ott töltött estéért fizetnem kellett neki 20 $-t. A helyzet eléggé nehéz volt, hiszen emellett folyamatosan koncentrálnom kellett az edzésre és munkát kellett vállalnom, hiszen az a 2000 $ gyorsan el tud fogyni.”

Mennyi ideig kellett ezt csinálnod, mikor tetted meg a következő lépést a profi karrier felé?

“Körül belül két évig, ami után az edzőm, Mike Graham behivatott az irodájába és elmondta nekem, hogy az apám azt kérte tőle, hogy küldjön engem tovább az NWA-hez. Ide viszont én egyáltalán nem akartam menni, 19 vagy 20 éves lehettem és egyből az Atlantai tévében kellett volna szerepelnem, amitől megijedtem. Pár álmatlan éjszaka után viszont eléggé sok önbizalmat gyűjtöttem magamnak, hogy végül elköltözzek egy másik városba, egy másik szervezethez. Később, mikor kicsit féltem az ismeretlentől csak arra gondolta, hogy egyre közelebb érek a végső célomhoz, hogy olyan lehessek, mint apám.”

Volt akármilyen összetűzés közted és mások között az öltözőkben

“Sokan megvetően néztek rám, hiszen a világhírű Dusty Rhodes fia vagyok. Nem kerestem sosem a bajt, csak hallgattam és megpróbáltam minél gyorsabban tanulni. Szerintem, ha valaki segíteni vagy oktatni próbál, akkor a legkevesebb az, ha befogom a számat és figyelemmel követem a mondanivalóját. A többi srác véleménye pedig nem igazán érdekelt, lehet, hogy összesúgtak a hátam mögött, lehet nem…valahogy nem foglalkoztatott.”

Milyen érzés volt az 1991-es Royal Rumble-ön csapatot alkotni édesapáddal és ringbe szállni Ted DiBisase és Virgil ellen?

“Ez eszméletlen cool volt, nem tudok semmi ehhez hasonlót sem mondani. Példaképemmel együtt csinálhattam azt, ami gyerekkorom óta a vágyam volt, ez valahogy felemelő és leírhatatlan érzés. Akkoriban viszont nem beszéltem sokat Vince McMahon-nal, a csata után viszont odasétált hozzám és a kezét a vállamra nyomta, majd azt mondta, hogy a teljesítményem egyszerűen aranyból van. Később ebből eredt az öltözéken és a ringben használt nevem.”

Volt olyan dolog a karriered során, amit megbántál már?

“Volt pár olyan meg nem gondolt lépésem, amik most már feleslegesnek és meglehetősen furcsának tűnnek, ilyen volt például Goldust is. Ugyanis volt egy fontosabb csatám Savio Vega ellen, aminek a megnyerése után a rajongókon nem látszott annyira az izgalom. Kétségbe estem, hogy esetleg egy megunt karakter leszek. Ekkor eszembe jutottak Vince szavai és megalkottam Goldust-ot, ami tetszett az Igazgatóságnak. Sokat kellett dolgozni a személyiségével és nekem is furcsa volt, hogy talpig aranyban kellett szerepelnem minden egyes héten. Ez egy meggondolatlan lépés volt, viszont egyáltalán nem bántam meg, hogy belebújtam az arcfestékes hapsi szerepébe.”

Goldust karaktere az évek alatt már teljesen kiélte volna magát, vagy ismét a rajongók kedvence lenne?

“Szerintem a régebbi Goldust sokkal inkább érdekes volt, most a visszatérésnél ismét ebben a hacukában jelentem meg, viszont nem vagyok ugyanaz, aki 15 évvel ezelőtt voltam. Eljárt felettem és a karakterem felett is az idő, de nagyon boldogan végigcsinálnám az elejéről az egészet.”

Mi a legszebb pillanatod a karriered alatt?

“Erre egyértelműen tudok válaszolni, nemrég éltem meg, amikor megszereztem az öcsémmel együtt a Tag Team Bajnoki öveket. Miután legyőztük a Shield-et. Ő megölelt és azt mondta, hogy végre itt vagyunk, elértük amiért olyan sokat dolgoztunk. Ettől teljesen elérzékenyültem, utána pedig az öltözőben megcsörrent a telefonom. Apám hívott és kijelentette, hogy büszke ránk, nem akármilyen karriert futottunk be.”

Goldust ennyit mondott volna az interjúban, eléggé elgondolkodtatók a mondatai. Nagyot alkotott, egy kiváló tagja lett a szervezetnek.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek