Hulk Hogan a WrestleMania-ra gyúr?

Már több pankrációval foglalkozó weboldal bejelentette, hogy Hulk Hogan-nek hiába ajánlotta fel a szerződéshosszabbítást a TNA, a legenda nemet válaszolt a szervezetnek. Ezek után pedig több pletyka jelent meg, amik arról szóltak, hogy Hollywood visszatérne a WWE-hez, ahol minden bizonnyal hatalmas szeretettel fogadnák.

Szabadon igazolható Szupersztár lett Hulk, hiszen elutasította a szerződésének hosszabbítását, miután az lejárt. A WWE-hez közeli hírforrások szerint a legenda szívesen lépne ismét ringbe, viszont úgy, mint Mr. McMahon alkalmazottja…Hogan tegnap közzétett egy fotót a hivatalos Facebook oldalán. A képet ő látható, kezében egy replika WWE Bajnoki övvel, mindössze annyit írt mellé: Gondolkodom, gondolkodom, gondolkodom….
Hulk visszatérése nagyban függhet attól is, hogy a szervezet a későbbiekben milyen szerepet szán majd Triple H-nek. Az egykori 6x-os Bajnok a hónap elején az Associated Press-nek azt mondta, örömmel fogadna HHH-től egy jótékonysági feladatot is. “Mindig tárt karokkal fogadott engem és azt mondta, hogy ha haza akarnék térni az ajtó mindig nyitva áll előttem” – Utalt a COO-val folytatott beszélgetésére.

Vannak olyan hírforrások is, amelyek már most arról beszélnek, hogy Hogan keményen készül a WrestleMania XXX.-ra, ahol lehetséges lenne a visszatérése. Természetesen egyenlőre ezek nem megerősített információk, de érdemes lehet eljátszani a gondolattal, ki lehet “The Immortal One” ellenfele.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek