Közeleg John Cena visszatérése?

Screen_Shot_2015-09-20_at_7.04.39_PM.0.0

Az év utolsó PPV eseménye a TLC, amit az idén Boston-ban rendeznek, John Cena szülővárosában!

John a Hell in a Cell-en veszítette el United States övét Alberto Del Rio ellen, majd pihenőre vonult egyéb elfoglaltságai miatt.
Visszatérése azonban a hírek szerint a vártnál hamarabb, már a TLC-n megtörténik szülővárosában, ahol valószínűsíthetően ő lesz Del Rio kihívója, beváltva ezzel a visszavágóját a címre.
A mérkőzés a gála stílusához mérten várhatóan Tables, vagy Ladders csata lesz, ahol John veresége elkerülhető tussal, vagy feladással.
Ez azért is lényeges, hisz a cég a WWE World Heavyweight övért folyó történetekbe akarja majd visszahelyezni a Cenation vezetőjét, aki ezután megcélozza a Nature boy rekorjának számító 16x-os bajnoki uralkodást.
Hiába a sok negatív hang, Cena várhatóan ismét a főöv birtokosa lesz jövőre, mert Vince McMahon szerint ez a legjobb az üzletnek.

12 című bejegyzés “Közeleg John Cena visszatérése?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azért ebben az egy hónapban nagyon kicsit izgalmasabbak lettek a meccsek Mr. Fruity Pebbles távol létében.
  Egyépként az kemény hogy, van egy Cesaro lesérült hír, az egyik szemem sír. Most egy Cena viszatér hír most a másik is sír.

  Kedvelés

 2. A legjobb az üzletnek Randy vagy Rollins, mégpedig azért mert Randyt nem csak a hugyosok éltetik plusz ő a face, Rollins meg bebizonyította, hogy elég tehetséges ahhoz hogy bajnok legyen.. erre visszatér ez a bohóc és megint elbassza az egész storyt majd.. jön a fél óra beszéd és a meccsen alszom,majd nyerek klisé 😀 gratulálok Vince, hogy mennél már a picsába végre. Bízd a lányodra meg a férjére a storyt pls..

  Kedvelés

 3. Vince meg kapja be! Bocsánat a nyers fogalmazásért, de ezt szebben nem tudtam leírni :/
  Szegény 10 év feletti rajongók…

  Kedvelés

 4. Hát innentől kezdve már csak Daniel Bryan-ben reménykedhetünk. 1000X szívesebben látnám őt bajnoknak mint Cenat, illetve meg is érdemli sajnos az eddigi öv szerzés utána uralkodásai szerencsétlenségei miatt nem igen volt hosszú életű.

  Kedvelés

 5. Hat na kell a face ugy is keves van belole na jo viccet felre gyorsan kell talalni valakit Hipoka helyere mert ha Cena kapitany vele csal ossze az siralmad lesz.

  Kedvelés

 6. Vince papa kretén nem tudja baromira mi a jó az üzletnek le adhatná végre a stafétát HHH nak!! De ha ö azt akarja hogy tovább csökkenjen a WWE nézetsége a legjobb úton jár!!!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek