Mégsem olyan biztos Reigns győzelme?

Dean-Ambrose-Elimination-Chamber-2015-645x369

Az utóbbi időben mindenki arról beszélt, hogy biztosan Roman Reigns lesz az, aki megnyeri a WWE World Heavyweight övet, a Vasárnapi Survivor Series-en. Egészen eddig, a cég berkein belül ez volt a forgatókönyv, azonban egyi pillanatról a másikra, Mr.McMahon boríthat mindent. Ugyan eddig ő is Reigns-t favorizálta, hisz nem titkoltan kedveli a PowerHouse-t és az Anoa’I családot melynek Roman is a tagja. Most viszont, Vince kezd meginogni, hisz valaki a Vezetőségen belül, erőteljesen kampányol Dean Ambrose mellett! Egyes hírek szerint, Vince hajlik a dologra, és adna egy esélyt Dean-nek, mint a cég bajnoka és egyben arca. Az, hogy ez megvalósul-e, csak Vasárnap derül ki, mindenesetre érdekes megvilágításba helyezi, a mindeddig papírormának tűnő estét.

8 című bejegyzés “Mégsem olyan biztos Reigns győzelme?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha ezt feldobták, de végül mégsem nyer Dean, akkor csak gratulálni lehet a kreatívoknak, mert még egy plusz okot adnak a csalódottságra Roman győzelmekor és még jobban fogják utálni Reginst. Ha csak azért dobták be, hogy kissé bizonytalanná tegyék a nagyon lefutottnak tűnő SS-t és nem nyeretik meg Dean-nel, akkor ez volt az év leghülyébb marketingfogása.

  A lehetséges forgatókönyvek, amik hirtelen eszembe jutnak:
  – Reigns-Ambrose döntő, Reigns nyer: a legrosszabb forgatókönyv, Dean megint süllyesztő, Romant még jobban meggyűlölik
  – Reigns-Ambrose döntő, Dean nyer: ezt szerintem csak egy Ambrose heel turn mellett lépnék meg, nem biztos, hogy jó döntés, mivel Dean jó face-nek, szeretik, ezt Romantól várják
  – Reigns kikap Del Riotól csalással, mert Del Rio HHH embere, Del Rio-Ambrose döntő, Dean nyer, jön Shaemus, de Roman közbelép, hogy népszerűsítsék őt is. Mehet Dean feud Romannal az övért, ami alatt egyikük még lehet heel.
  – Valamilyen módon Dean lesz bajnok (akár Roman, akár Del Rio ellen), Roman nem viseli el, spear, jön Shaemus, táska, az ír a bajnok, Roman heel, Roman-Dean feud.

  Kedvelés

 2. Ha Reings bajnok lehet, akkor ennyi erővel Bo Dallas is, sőt Reings övét (ha megnyeri), Renee Young vegye el… 😀

  Kedvelés

  1. Én annyira nem. Nézd meg a 2014 11.hó 3.-ai adás elejét. Vince papa nem sok új emberrel fogott kezet és veregette meg a hátát élő adásban…

   Kedvelés

   1. hát ez valóban kimaradt. 🙂 én egy HHH interjúra emlékszem amiben beszél róla is, és azt mondja hogy Ambrose nagyon tehetséges, de tapasztalatból mondja, hogy a hozzá hasonló pankrátorok nem húzzák sokáig az extrém kockázatvállalási tempójukkal. az ő szemében szkepticizmust láttam. persze egyelőre még a tata mondja meg mi van, dehát bő fél éve arról nyavajgunk, hogy ő Romant pusholja. (HHH-nél meg szerintem inkább KO lenne a befutó.)
    mindenképpen izgalmasabb lenne a kedvenc sitcomom a következő hetekben, ha Ambrose lenne a következő bajnok. de ezt biztos ti is lefuttatátok már agyban. csakhát ez még mindig a WWE. ja, és van még egy semmirekellő Sheamusunk is egy táskával. 😀

    Kedvelés

 3. Ez tok jo hogy vki azért kap push-t mert bírom. Anyád… Es a tehetségek? Lucha Dragons, Cesaro, Swagger (meg o is kaphatna sokkal jobb szerepet) stb?! Ok levannak szarva? Ismét -3 pont a Griffendélnek.. Lassan nem WWE lesz a név hanem WW(C)Ena vagy WVince..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek