Mi okozta Reigns újabb bukását?

12246702_451708661620971_2532583326835059379_nMint azt már mindenki tudhatja, Roman Reigns megnyerte a WWE World Heavyweight Championship Tournamentet, de pár perccel később elveszítette az övet, a MITB táskát beváltó Sheamus miatt.
A döntés, mely szerint Sheamus beváltja a táskát, a legutolsó pillanatban született meg.
Pontosan abban a pillanatban, mikor megszólalt az adás elején Roman Reigns bevonulója.
A közönség negatívan reagált a Face szupersztárra, és ezekkel a hangokkal együtt nem akarták a címet Roman-nek adni, aki még mindig nem tudta magát megszerettetni a rajongókkal.
Reigns egy éven belül bukott el két táska beváltó ellen, amit sokan megalázónak tartanak, de a WWE ezzel a második esettel, csak a rajongókat próbálja Roman mellé állítani.
Kérdés, hogy vajon Reigns mennyi lehetőséget kap még, és meddig akarja még a WWE Face karakterként erőltetni, miközben talán ideje lenne a Heel Turn-nek.
A következő három hét vízválasztó lehet a BigDog számára, hogy mennyit képes javítani megítélésén a rajongók körében, és ezeknek fényében a szervezet el tudja dönteni, hogy megkapja-e a címet a TLC PPV-n, ahová már meg is kapta visszavágóját Sheamus ellen, méghozzá egy Tables, Ladders, and Chairs meccs képében.

23 című bejegyzés “Mi okozta Reigns újabb bukását?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egy pankrátor annyira jó, amennyire jóra írják. Reigns helyzete tükröz mindent, ami rossz a WWE-ben. Semmi ötlet, semmi értelem. Óriási probléma mindjárt kettő is van: 1. A top sztárok hihetetlenül UNALMASAKká váltak. Rollinsnak éppen jókor jött a sérülés, kezdett beleszürkülni a karakterébe, Cena dögunalom, Bryan-t én sohasem bírtam, Reignsben semmi megújulás nincs, Orton kiégett. Én már Ambrose-on is látom, hogy kezd szürkülni. Ziggler sosem volt jó 2. Mindenki más, aki nem ezek közé a top közé tartozik, totálisan szopóágon van.

  Ennyire hülye írók vannak, és ennyire gyökér Vince üzletpolitikája, hogy képtelenek kezdeni bárkivel bármit.

  Az egyedüli, aki jól van írva, az Wyatt. De őt meg folyamatosan elveretik, és a karakterének zéró fenyegetőereje lesz így.

  Kedvelés

 2. Én nem szeretem..sőt..de azért amit a wwe művel vele..Értem én,hogy így akarják a nézőket Roman mellé állitani,de azért ez már gáz.. Bár én továbbra is tartom,hogy vannak nála jóval tehetségesebb pankrátorok akik inkább megérdemelnék az esélyt az ővre,mint ő.. Én azt mondom,hogy megkell nézni,hogy heelnek milyen lenne,mert amíg baby face addig ez az utálat lesz..bár,ha jól tudom,akkor az ő wwe-s terméketi a fogynak Cena után a legjobban,szóval …

  Kedvelés

 3. Amúgy már mindenkinek mondom rohadtúl unalmas mindenki azzal basztatja hogy ö elveszi a lehetőséget a tehetségektől nézzük már meg mióta a Shield fel oszlott ki kapta 3 közül a legtöbb lehetőséget? Seth Rolins torony magasan. 2014 ben 1. MITB meccsét meg nyerte majd az NOC n majd nem bajnok lett valamint a Royal Rumble szintén majd nem bajnok lett és a WM óta rajta kivül más nem is volt bajnok és Roman-t basztassa mindenki hogy elveszi másoktól tényleg? tényleg? Nézzétek már meg hányszor alázták meg újra meg újra! akár hányszor öv közelében kerül valami miatt pont nem kapja nem tudom nektek milyen érzés lenne ha mint pl: Wm előtt nem sokkal tudta meg bocsi haver de nem nyered meg a mecset jön Seth és be váltja a táskát: Vagy épp bocs haver nem lesz tiéd a táska helyette Barna Vajjal kell feudba lenned. Jah és bocs haver itt sem lesz a tiéb az öv helyette Sheamus nyer. Azt csinálják vele is mint Daniel Bryannel csak Brynél majdnem a karrierjébe kerül Vince faszopó győkér miatt!!! Ha nem akarják hogy bajnok is maradjon miért adnak neki övet könyörgöm??? Miért???

  Kedvelés

 4. Vicc, de én is azt mondom, hogy Romannél kellett volna hagyni az övet. Igenis bizonyosodjon be, hogy alkalmatlan -még?- cégarcnak. Legyen egy féléves kifutása, ami alapján biztos kézzel kukázhatják a mostani karakterét, hogy újraformálják. De ez. Ez vicc. Hogy már lassan egy év arra megy el, hogy ő a folytonos kihívó és csak a közönség megmaradt ép esze tartja vissza Vincet egy komolyabb döntéstől. Úgy legalább szopnánk egy fél évet, vagy lehet, hogy a végén még felnőne szerepéhez Reigns, de fél év alatt lefutna, jöhetne MÁS. Könyörgök, ez így kategóriákkal borzalmasabb, hogy minden lehetőséget ő kap, miközben pl. Ambrose végtelen tehetségét eltékozolja a WWE,,,,,ez a folytonos töketlenség a sírba tesz.

  Kedvelés

  1. Folyton csak azt olvasom szinte minden elvakult Reigns gyűlölőtől hogy minden lehetőséget ő kap, havonta többet is, mindent neki adnak stb,stb,stb,
   Reigns egyéni PPV meccsei.( Lehet pontatlan leszek emlékezetből írok)
   2014:
   Money in the Bank: WWE,WHC létrameccs ezer szereplővel.
   Battleground: Fatal four way bajnoki meccs, nem Reigns nyer
   Summerslam:Tétnélküli töltelék meccsen nyer Orton ellen aztán lesérül.
   NOC: –
   HIAC:-
   Survivor Series:-
   TLC: Nincs meccse, de ekkor tér vissza Big Show elverésére
   Royal Rumble: Megnyeri a RR meccset, ezzel aut. kihívónak kellene lennie.
   Fastlane: Lesnar lusta volt odatolni a picsáját. Reignsnek pedig majdnem elvették Rumble győzelmét, de legyőzte Bryant.
   WM 31: Egy irtó rossz meccsen szarrá veretik Lesnarral, aztán Rollins rajta vált.
   Extreme Rules: LMS meccs a Big Show ellen amit megnyer.
   Payback: ismét Fatal four way, ahol csak egy a három közül és megint nem nyer.
   MITB: Létrameccs a táskáért, nem nyer.
   Summerslam, NOC, HIAC: Wyattel ütik egymást.
   Survivor Series:Életében másodszor!! vív egyéni!!! címmérkőzést amit megnyer végül azért hogy ismét táskát váltsanak rajta.
   TLC: Lesz egy automatikus visszavágója az övért, amit várhatóan megint nem nyer meg.
   Reigns nem a szívem csücske, de jópáran gondolkodjanak mielőtt begépelnek valamit,
   mert kurva nagy ferdítéseket vélek ám felfedezni az írásokban.

   Kedvelés

   1. Az ilyen írásokból én pedig jókora következetlenséget olvasok ki. Először is, itt senki sem gyűlöli elvakultan Romant, még Royal is mondta az utolsó Big Show elleni mérkőzésére, hogy igazából azzal nem volt semmi gond. Az övet pedig már 2014-ben oda akarták adni neki, de mivel lesérült így kikerült a kollektív tudattalanból szelleme, és Deant nyomatták helyette Seth elleni feudjával, emiatt olálá rájöttek az emberek, hogy nem is olyan nagy szám ez a Roman srác, a másik két ex-shield tag sokkal komplexebb csomag. Mellékesen jegyezném meg az Orton elleni meccse a történetben azt jelentette, hogy nagyjából már ő a legerősebb Cena után, szóval ennyire volt tétnélküli…a lehető legrosszabb ütembe tér vissza, nagyjából Batista szerepében volt. Tetézte, hogy egy világszégyen RR meccsen nyer, ahol a közönséget már alapból felkúrta Bryan kiesése, na meg aztán a top face karakterek (Dean, Zig) páros eliminálása Show és Kane részéről, undorító volt az egész. De persze ő nyerte meg egy teljesen irreális felállásból -szar booking- így a WWE megásta neki első komolyabb árkát. Annyira kihátrált mögüle a közönség -vagy csak a Bryan fanok visszatértek eredeti istenükhöz fél éves hiánypótlás Reignstől?-, hogy kénytelenek voltak megfontolni, hogy már WM-re se küldik be álá FL. WM meccse a vegytiszta alázásról szólt, tisztán Brock mögött mindenki. Te tényleg odaadtad volna akkor az övet neki, miközben hivatalosan face karakter? Hm, hm. Majd hasonló forgatókönyv egészen a mai napig. Tehát mi a baj Romannel? Nem top face. Csak annak tűnik. Amint mellé állítasz egy kissé összeszedettebb face-t, már túl is van szárnyalva. A szar forgatókönyvek pedig csak lapátolták a közharagot ellene.

    Röviden: Roman se elég erős face karakter egy másik erős face karakterrel szemben, ráadásul még rossz időben, rossz mennyiségben, rossz történetekkel nyomatja őt a cég.

    De rendben, tegyük fel, hogy szerinted ezzel semmi gond. Akkor mi lett például a Ryback – Vezetőség feudból? Mi lett Nevielle feltörekvő karrierjéből? (Őt úgy hozták fel, hogy következő WWE bajnok lesz, hozzátenném, nem hiába.) Orton hogy éghetett ki ennyire? Ó igen, a válasz Ambrose lenne, ő rengeteg lehetőséget kapott. Igen. Deant sokszor tologatták övkezelbe….mikor az eredeti szereplő lesérült, vagy olyan vállalhatatlanul szar volt, esetleg mikor a színvonal a béka segge alatt volt, akkor vészhelyzetet megszégyenítő gyorsasággal hozták be őt a képbe, mert tudják, hogy vele nívó jár. Romannel is megpróbálták a Seth feudot és szégyenteljes vége -se- lett. Tök jó, hogy ezeket a “Reigns gyűlölő” írásaimat olvastad, de felhívnám figyelmedet arra a pártucatra, amikben említettem, vagy komplett arról írtam, hogy ROMAN NEM LENNE SZAR. Ha szabadkezet adnának neki…nyílt titok, hogy minden betűjét úgy kapja, semmi beleszólása nincs a dolgába, érdekesmód falloutokban és még a Shieldes időszakában látszott rajta, hogy körökkel felszabadultabb és többet ad magából. Viszont annyira jó se lenne. Nem látom benne azt a potenciált, amivel felérne Seth, no meg Dean szintjére pláne nem. Vitathatatlanul jobb lenne. Igen. De a teljesen mesterkélt szövegei, mimikái, kínos feszítései, a tény, hogy alig van kémiája csak néhány emberrel, és a kreatívok legszörnyűbb nyomatásával csak azt érik el, ami most van, másfél éve próbálják nekiadni az övet lassan, de sorra jönnek fel ugyanazok a problémák, amiket már írtam, így megint visszacsúszik két lépcsőt, lerugdaltatják vele Cesarot és ismét ő megy az övért. Lehet, hogy csak 4 wayben, hogy a szépítés kedvéért ott legyen még Ambrose meg mondjuk Orton, de mindenki tudná kik a favoritok.

    Kedvelés

  2. ez is egy jó megközelítés, hogy hagyhatták volna kifutni, igaz szerintem előbb kifutott volna mint fél év, kb 3-4 hónap. tényleg nyomasztó volt a SS végén az a jelenet, nagyon sajnáltam Romant.

   Kedvelés

   1. Igen, én is sajnáltam. Azt hittem eddig, mint amcsifocis múltú, abszolúte nem izgatja a főöv, de nem. Azok a könnyek valódiak voltak. És itt jön ki, tud adni magából valamit hitelesen máris együtt lehet vele érezni….ilyenkor is látszik, hogy hiába előre lefixált, a legtöbb pankrátornak igenis sokat jelent ez, elég csak múltkor Deant megnézni, mikor Seth ellen létráról leestek, oké, hogy ő a legjobb színész a rosterből, de azért na, az azért több volt játszásnál. Roman szintúgy. Az NXT női övről már ne is beszéljünk mert már egy éve tényleg csak összeborulás volt. Charlotte még a mostani övét is megsiratta. Barbie pszichopata szilikon Bella nem, ő csak úgy felvette az övet minden érzelem nélkül.

    Kedvelés

 5. egyszerűen kínos volt az a jelenet, ahogy áll a konfettiesőben és a közönség egyszerűen gyűlöli. azok a könnyek a végén őszinték voltak, látszott hogy mélyen megrázta a dolog. Sheamus megjelenésével gyakorlatilag megkönnyebbült mindenki, ő a kisebbik rossz. ha Roman nem vesz a közeljövőben heel turn-t, nincs az a Vince papa aki lenyomja őt a közönség torkán.

  Kedvelés

 6. Én azt mondom hogy majd 1-2 év mulva legyen bajnok és ne kapjon annyi lehetőséget mert felháboritó hogy havonta kap lehetőséget más meg sose. Tudom hogy ő a Golden Boy, hiába közepes a ringbe és olyan fejeket vág mintha éppen ki akarna csúszni belőle egy sportszelet. 2-3 övlehetőséget kapott hónapokon belül ugy hogy rengetegen rühellik. Ez azért elég ratyi igy. Rollins is lehetett bajnok pedig a világ egyik legjobbja a ringbe és a mikrofonnal (Punk azért jobb volt). Furcsa is volt, mert Vince csak a tehetségteleneket tolja, Rollins meg hát orbitális tehetség.

  Kedvelés

  1. Haver számolj mielőtt szövegelsz. Kurva unalmas vagy már a nagyon menő Reigns gyűlölő haveroddal együtt.Mondom ezt úgy hogy nem vagyok Reigns fan.
   Unalmas vagy és még hazudozol is mellé!

   Kedvelés

 7. Nem érdemli meg egyszerűen nonszesz hogy megint kap egy újabb esélyt az övre amikor annyi tehetség van szopóágon hogy az már hihetetlen! Valaki örül hogy karrierje során egyszer megkapja vagy egyáltalán mehet a főövért ez meg már nem tudom hányadik esélyt kapja és már volt is bajnok igaz hála az égnek csak 5 perc 15 másodpercig…szerintem még az is sok volt… Cesaro pl mikor fog főövet nyerni vagy csak egyáltalán esélyt kapni?? Roman nem jó a ringben nem tud beszélni se, van egy külseje és az miatt van ott ahol most…Borzalmas mi megy itt…

  Kedvelés

  1. “Cesaro pl mikor fog főövet nyerni vagy csak egyáltalán esélyt kapni?”

   Ez egy könnyű válasz: kb. soha. És ezen lehet mormogni, lehet nyivákolni, felháborodni, de tessék egy valamit megérteni: EZ ÜZLET! Amíg ezt nem látjátok be, szerintem értelmetlen nézni is a műsorokat, mert ez nem fog változni, ti meg csak idegeskedtek.

   Tessék végre megérteni: nem ti, a hardcore fanok vagytok a célközönség. Sajnos ez a tény. Az Attitude Era-ban a 18-49-es korosztály volt a célközönség, de az már nagyon régen volt. Most a gyerekek. Ennyi.

   Cesaro jelenleg a legtehetségesebb pankrátorok egyike. Az in ringje csillagos ötös, Reigns-é egy erős közepes. Mégis ő belőle már csináltak bajnokot, és fognak is. Mert ő eladható. Megjegyezhető. Karizmatikus a megjelenése. Vince-t nem fogja érdekelni, hogy milyen a ringben, amíg Cena után jelenleg az ő merchandise-ja fogy a legjobban. Nem fogja Cesaro-t pusholni, akit igazából a hardcore fanok kedvelnek, akik nem vesznek pólókat olyan mértékben, mint a kölykök.

   Amikor átjött egy haverom, aki nem ismerte a WWE-t, és megnézte velem az aktuális gálát, utána megkérdeztem tőle, hogy neked melyik pankrátor volt szimpatikus/tetszett a ringben? Reignst mondta. Kérdezem, miért? Azt mondta, mert az olyan rocker-faszagyereknek nézett ki. Ennyi. Aki nincs annyira otthon ebben a világban az elsősorban az első benyomásai és a pankrátor megjelenése alapján fog dönteni, ahogy a haverom is. Cesaro ebben sohasem fogja felülmúlni Reignst, de Bryant, Cena-t, Rollinst, Ambrose-t, Zigglert sem.

   Kedvelés

    1. Cesaro miatt sírtok?(ami érthető mert tenyleg jo)
     De akkor mi a helyzet szegény néhai Cody Rhodes-al????
     Csóri Stardustként szerencsétlenkedik!!! Pedig hatalmas tehetség!
     Talán Goldust visazatérésével a wrestlemanián(mert hol máshol?) Végre “észhez téríti Cody-t” és remélem láthatjuk őt wwe whc ként 🙂

     Kedvelés

  2. Ha nem tudod, akkor szívesen elmondom neked hogy a Survivor Seriesen a brutálisan soknak tűnő 2., megismétlem a 2. egyéni címmérkőzését vívta. Legalább ne divatból gyűlölnétek valakit. Olykor igen együgyűek tudtok lenni.

   Kedvelés

    1. Stweus: Nagyon nem divatból gyűlölöm de akkor is a csapon ő folyik egyénin kívül meg volt még neki címmeccse….Roman nem jó és nem is lesz soha olyan jó mint sokan mások akik jobberkednek sajna..ez tény ez van. Remélem a TLC-n Sheamus sikeresen megvédi a címét és Romanka menjen el az övközeléből….

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek