Mi van most vele? – John Morrison

Bár John Morrison már nem tagja a WWE Roster-nek, továbbra is nagy a rajongótábora, akik számítanak arra, hogy előbb-utóbb visszatér a szervezethez. Most azonban máshol eredményes…

2 éve, november 28-án távozott John a WWE-től, miután a szervezet nem hosszabbította meg a szerződését. JoMo egy ideig szabadon próbálta ki magát különböző helyeken, végül a New York-i székhelyű FWE (Family Wrestling Entertainment)-nél kötött ki. Az FWE jelenlegi Világbajnoka, mint maga Morrison.
Érdekesség, hogy több egykori WWE Szupersztár is ennél a cégnél szerepel, például: Ted DiBiase, Maryse, Maria Kanellis, Carlito, Big Daddy V, Brian Kendrick, Billy Gun, sőt John barátnője, Melina is.
Ami szintén érdekesnek mondható, hogy a szervezet hivatalos weboldalán a Roster aktív tagjaként szerepeltetik a WWE-nél jelenleg rész szerződéses Rob Van Dam-ot.

Visszatérve a highflyer-re: Az FWE 2013-as Openweight Grand Prix-n túljutott az első körön. Az eddig győztesek között van Ted DiBiase, valamint Bryan Kendrick, így fenn áll az esélye annak, hogy John végül szembe kerüljön egykori társaival.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek