Ő lenne a WWE jövője?

Az NXT adásaiban folyamatosa feltűnik egy srác, akit a későbbiekben akár a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet is megszerezheti. Megvan hozzá a tehetsége, a karizmája és az elképzelése is…Corey Graves.

Graves egy igen tehetséges előadó, aki 1984. február 24-én született Pittsburgh városában. A WWE-ben legelőször 2006-ban jelent meg, ahol ringbe szállt egy dark meccsen (televízióban nem vetített csatában) CM Punk oldalán Mike Shane és Todd Shane ellen, ám itt vereséget szenvedtek. 2011-ben tűnt fel az NXT-ben, ahol a debütáló csatájában Jake Cater csapattársaként legyőzte CJ Parker-t és Nick Rogers-t. Azóta itt szerepel, ám nagyon közel van már ahhoz, hogy megjelenjen a szervezetnél egy adásba kerülő eseményen. Remek alkalom lenne erre a bemutatkozásra a Royal Rumble.coreygraves140105001

Michael Cole kérdezte Corey-t arról, hogy mit szeretne elérni a WWE-nél, amire a fiatal reménység eléggé határozottan felelt. Elmondta, hogy részt akar venni a közelgő 30 Emberes Royal Rumble mérkőzésben, amit megnyerne. Utána megszerezné vagy az Interkontinentális vagy a United States Bajnoki övet. Ahogy telik múlik az idő szorítóba lépne egy Top Szupersztár ellen, aki éppen a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet birtokolja, persze, hogy nem ő maradna alul és elképzelése szerint mindkét címet megszerezné. Emellett pedig van pár terve arra, hogy az European Bajnoki övet visszahozná a szervezethez. Végül a heel szereplését megkoronázná azzal, hogy Brock Lesnar-al csapatot alkotna és ő is Paul Heyman srác lenne.

Graves eléggé határozottan elmondta, hogy mégis mit szeretne elérni a cégnél, vajon az Igazgatótanács megadja neki a lehetőséget arra, hogy bizonyítson? Esetleg már a Royal Rumble-ön bemutatkozhat, vagy egy szimpla csatában debütálna? Ezek a kérdések egyenlőre még fent állnak, abban viszont egyet érthetünk, hogy a cégnek jót tenne, hogyha kicsit frissítené a Szupersztár állományát, hiszen mostanában a régi nagyok visszaszerződtetésére alapoznak, például: Tensai, RVD, Batista, Chris Jericho és még sorolhatnánk. Egy újonnan megjelenő fiatal minden szempontból jót tenne a sztorivonalaknak és a WWE arculatának.

2 című bejegyzés “Ő lenne a WWE jövője?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek