Rey Mysterio: A visszatérés esélyeiről, valamint a személyes kedvencéről

rey-mysterio-sd744photo068-1385302311

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy találkozhatunk-e még Rey Mysterio-val, valamint, hogy mikor kerülhetne sor egy lehetséges visszatérésre. Egy interjú során a mexikói Szupersztár kitért a távozás okára, valamint megnevezte a jelenlegi WWE Roster-ben szereplő pankrátorok közül a személyes kedvencét.

Rey Mysterio közel 13 éves szereplését követően 2015. februárjában elhagyta a szervezetet a szerződése lejártával. A cégváltást követően az Asistencia Asesoría y Administración (AAA)-hez csatlakozott, majd 2015. december 12-én aláírt a Lucha Underground szervezetéhez…Ezúttal az Sports Illustrated’s közölt egy interjút a luchador-ral, aki a beszélgetés során elmondta a személyes véleményét a visszatéréséről, az általa leginkább favorizált WWE Szupersztárról, valamint a fia pankrációval kapcsolatos terveiről.

Te hogy látod a WWE és a Lucha Underground közti különbségeket?

“Az egész atmoszféra különbözik, minden egyes alkalommal tapasztalok egy kisebb eltérést a Luncha Underground-nál, mint amit megszokhattam az elmúlt 14 év során. Sok másik pankrátor csak annyit mondana erre a kérdésre, hogy a pankráció mindenhol csak pankráció, viszont az én szememben ez egy teljesen más érzés egy teljesen más helyen. Izgatottan várom minden egyes alkalommal, amikor ringbe léphetek, hogy különböző ellenfelek ellen szerepeljek”.

Miért döntöttél úgy, hogy elhagyod a WWE-t?

“Ez pont akkor történt, amikor a legalkalmasabb volt. Teljesen őszintén, úgy éreztem, hogy kezdek kiégni és kezd eljárni felettem az idő. A gyerekeim egy szempillantás alatt felnőttek, aminek nem lehettem teljes mértékben részese az adásokra való utazások miatt.

Elégedett vagy azzal, amit a Lucha Underground adni tud neked?

“Imádom az előre tervezett pontosságukat, a stílusukat és az ajánlataikat. Nem gondolom, hogy volt, vagy lesz még egy olyan precizitású és felfogású cég, mint amilyen a Lucha Underground. Nagyon frissek és elhivatottak, akiknél egy teljesen úgy érzéssel találkozhattam a pankráció iránt”.

A jelenlegi WWE-ből kit tartasz a legkiemelkedőbb sportolónak?

“Egyértelműen Randy Orton lebeg a szemeim előtt és Randy Orton van a szívemben. Nem egy high-flyer-ről van szó, nem egy olyan Szupersztárról, aki rendkívül gyors vagy felettébb akrobatikus. Nekem Ő a legjobb pankrátor a szervezetnél, hiszen hatalmas energiával és elszántsággal képes edzeni és harcolni egyaránt. Nem tudnék megnevezni még egy olyan srácok, aki olyan lendülettel dolgozni, mint Ő”.

Mi volt az első gondolatod a fiad pankrációs álmaival kapcsolatban?

“Egy nap váratlanul közölte, hogy: “Veled szeretnék edzeni, hogy pankrátor lehessek”. Én hirtelen meg sem tudtam szólalni, csak egyszerűen Woow. Ezt egy csodálatos dolognak tartom és legbelül reméltem, hogy érdekelni fogja a sport csodálatos világa. Egy nagyon kemény műfajt választott, de hiszem azt, hogy lesz eléggé szívós ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. Természetesen megvan a pankrációban a kockázata a sérüléseknek, de nem tudok olyan kontakt sportot mondani, amire ez nem igaz”.

Rey ezek mellett kijelentette, hogy élvezi a Lucha Underground-nál betöltött pozícióját, valamint a férj és apa szerepét, ami mellett több szabadideje marad a családjára. Azonban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy be fog következni az a nap, amikor a világhírű Luchador ismét a WWE kötelei közt fogja ámulatba ejteni a rajongókat.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek