Ronda Rousey még beszélhetett Rowdy-val

roddy-piper-ronda-rouseyRonda Rousey pénteki mérlegelése után értesült a hírről, ami nem rég  megrengette a világot. “Rowdy” Roddy Piper elment.

Rousey az utóbbi években Piper közeli ismerősévé vált, főleg miután a legenda ráakasztotta saját becenevét a cselgáncsról vegyes harcművészetre váltó lányra.
A mindössze 61 éves barát halála megrázta Ronda-t, ugyanakkor nagy löketet adott, hogy kiálljon és kiüsse Bethe Correia-t szombat esti harcukban.

Rousey 34 másodperc alatt végzett ellenfelével, majd nyilatkozatában arról beszélt, mielőtt Brazíliába utazott volt lehetősége néhány órát eltölteni Piper-rel.

Számára mindig is különleges alkalom volt Roddy-val beszélni, de figyelembe véve, hogy ez volt az utolsó alkalom, kimondottan sokat jelent a UFC harmatsúlyú női bajnokának.

hi-res-bd6a93214d066f562814ee340bcf3161_crop_north“Múlt éjjel (péntek) tudtuk meg, mikor a mérlegelésről távoztunk. Szerencsére volt még lehetőségem leülni beszélni vele a meccsem előtt. Semmi időm nem volt, de úgy éreztem nekem látnom kell Roddy-t, át kell mennem Piper-höz, így aztán órákig beszélgettünk.” – nyilatkozta Rousey. “Azt is mondtam, ígértem neki, legyőzöm ezt a csajt és naggyá teszem a Rowdy nevet. Remélem, hogy együtt nézték a meccsemet édesapámmal, és tetszett nekik amit láttak.” – tette hozzá.

668438aa9eba6f62756144a40edc7842Győzelme után, még az oktogonban,  Ronda ismét Piper emlékének ajánlotta mérkőzését. Erre a pillanatra valószínűleg örökké emlékezni fog, valamint Roddy családja is biztosan figyelte az eseményeket, tudván mennyit jelentett egymásnak a két Rowdy.

Forrás: foxsports

Egy gondolat a(z) “Ronda Rousey még beszélhetett Rowdy-val” című bejegyzésnél

  1. Nem hiába egyik kedvenc női sportolóm és kedvenc UFC-sem Ronda Rousey. Én azt mondom, hogy egy ilyen közel álló ember elvesztése után nem könnyű kiállni és meccselni…ráadásul még ezek után 34 másodperc alatt nyert egy szintén veretlen ellenféllel szemben! ELKÉPESZTŐ! Nagyon megható volt a mérkőzés utáni beszéde. Nyugodj békében Roddy Piper.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek