Tehetségek, akik többet érdemelnének

zack ryder entra en noc2A WWE rosterében nincs hiány a tehetségekből, bár közülük néhányan több lehetőséget nagyobb push-t érdemelnének. Helyette azonban még képernyőre is alig kerülnek.

Alex Riley
alexrileyMiz korábbi tanítványa 2011-ben akár komolyabb szerepet is kaphatott volna. Helyette az NXT-ben láthatjuk viszont. Egyik legjobb mérkőzését Miz ellen vívta, de egyik utolsó, Kevin Owens elleni meccse is emlékezetes marad.

Marcus Louis
Marcus_LouisAkár a WWE következő legnagyobb démoni alakja is lehetne, de nem is emlékszem mikor láttam utoljára tévés adáson.

Peyton Royce
tumblr_static_tumblr_static_3y5j3uv1j4mcgcwo0ggswc4gw_640Még nincs egészen a süllyesztőben, de mióta élő adásokon szerepel, nem sok sikert tudhat magának. 2016-ban remélem több teret kap. Év végére akár az NXT női bajnoka is lehetne, nem hiszem hogy nem érdemelné ki. Szerencsére eddigi legnagyobb ellenfele, Bayley pár szép mozdulatot engedett neki.

Zack Ryder
Zack-Ryder-2A Long Island-i srácot évek óta jobber-ként használja a WWE. Ha kell valaki, akit megalázhatnak egy heel karakterrel, ő az első számú jelölt. Pedig mikor US bajnok lett, azt gondoltam végre felfelé ível majd a karrierje.

R-Truth
022614_r-truth_600Azt hiszem a történet szinte pontosan ugyanaz, mint Ryder-nél. Egy tehetség elpazarlása. Kijárna neki egy erős heel karakter a szenilis bohóc szerep helyett. A 2011-es Hell in a Cell után lett volna erre a legjobb alkalom.

Adam Rose/Leo Kruger
krugerA srác az NXT egyik legnagyobb sztárja volt. Aztán jött a main roster és Adam Rose karaktere. Egykor egy szinten volt Tyler Breeze-zel, Sami Zayn-nel és Adrian Neville-lel. Ma a süllyesztőben.

Cody Rhodes
codyMikor megszületett a Stardust karakter, először azt gondoltam még jó is lehet, Goldust-hoz hasonló lesz. Tévedtem. Több éves karrier lerombolása lett, nem több. Az igazi Cody bajnoki címet érdemelne és fontos szerepet.

Bo Dallas
poster-12-2138492Nem az a baj a karakterével, hogy mentálisan sérült. Még jól is kijöhetne belőle, ha csatlakozna bátyjához, Bray-hez a Wyatt Family-be. Ő lehetne az egyik legkegyetlenebb pankrátor, aki inden megbánás nélkül kicsinálná a babyface-eket. Az inspirálás már csak iegesítés.

Antonio Cesaro
AntonioCesaro0_crop_exactNem kérdés, hogy nincs még egy olyan pankrátor a világon, mint a svájci szupermen. Mégsem veszik elég komolyan. A jelenlegi rosterben talán csak Dean Ambrose tehetségesebb nála, mégis el van nyomva a main eventer-ek közül.

The Great Khali
WWE-Khali_crop_northAz ember, akit arra teremtettek, hogy elpusztítsa az Undertaker-t. Korábban viszonylag nagy becsülete volt a szupersztárok között, de mikor Natalya-val és Hornswoggle-lel táncoltatták, nem volt több mint megalázás, lealacsonyítás.

Tamina Snuka
Tamina-620x350Ő nem egy díva, ez a nő olyan lehetne mint egykor Lita. El tudnám képzelni azt is, hogy férfi bajnoki címet kapjon, amire Sasha Banks-en kívül talán csak ő esélyes. (A WWE-nek nem rég jött az ötlete, hogy ismét legyen nő a főövek közelében.) Kegyetlenség és tehetség, ez jellemezte karakterét mikor AJ mellett jelent meg.

Még hosszan lehetni sorolni a neveket, s azok neveit is akik nincsenek ezen a szinten, mégis minden az ölükbe hullott. Hajrá, hozzászólásban írjatok párat!

39 című bejegyzés “Tehetségek, akik többet érdemelnének” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sajnos nem elsősorban azzal van gond, hogy egyes tehetséges előadókat elnyomnak. Az a gond, hogy egyszerűen a WWE nem ír rendes történeteket mostanában SENKINEK.

  Kedvelés

 2. Szerintem a felsoroltak közül Cesaro és Cody lehetne a legjobb, emlékszem Cody milyen őrületes meccseket vívott Randy-vel!!!!! Úristen, azt a Cody-t kell visszahozni!!!!!!
  Cesaro meg amúgy is jó, de több címmeccs kéne neki, hogy bizonyíthasson!!!!
  Riley is jó ember lehetne ide…
  The Great Khali-val az a bajom, ami annak idején Mason Ryan-nel is volt…….nagyon jó volt, de amint földre került, máris lekopogtatták….
  Sin Cara-t Mysterio-val kell egy csapatba tenni, ők úgy az igaziak!!!

  Kedvelés

 3. Mondja már el nekem valaki (nem felháborodásból kérdezem), miért mindenki kalistot mondja amikor szerintem sin cara legalább annyira tehetséges mint kalisto !!!!!!
  ????????

  Kedvelés

  1. Valamint a másik hogy az én véleményem szerint kimaradt curtis axel illetve damien sandow (és mostanában már Miz is )

   Kedvelés

 4. Pont erről írtam múltkor,h milyen sok tehetséges pankrátort megaláznak,veretik őket,majd a süllyesztőbe lökik őket..

  nxt-t nem nézek,de állítólag bo dallas jó pankrátor volt ott,bajnok is volt stb.A Wyatt familybe sehogy sem illik,de egy normális heel karaktert megérdemelne,mert ez az esőember karaktere szánalmasan unalmas.Kétlem,hogy ő lenne az egyik legkegyetlenebb ahogy írtad..de ha lehetőséget kapna,tudni alkotni.

  rózsa régi karaktere jó,ahogy visszanéztem a meccseit,erre idejött a wwe be és egy köcs..bu..áns karaktert kapott aki táncikál.farsangi bálos ember ő..most meg ez a szemüveges 0 karaktere még szánalmasabb…ezért hozzák át az nxt-s tehetségeket..akik meg nem fos karaktert kapna,azokkal nem tudnak mit kezdeni pl tünde,aki tehetséges,de amióta itt van semmit nem ért el,semmit nem csinált,a doom ivadékok meg…az egyik legjobb új generációs tt csapat,de itt csillaglány csicskái..Ez a comic westeland meg az egyik legszánalmasabb csicska tömörülés amit a wwe kiszart magából…
  Sokan jöttek az nxt-ből,de kevesen tudtak érvényesülni.Wyattéknak sikerült muahahahaha

  Cezaro jelenleg a legjobb pankrátor a rosterban.Rengetegszer bizonyította,hogy messze a legjobb,de nem kap lehetőséget..emlékeztek ti is,tavaly 3-4-5 egymás utáni meccsét lestük tátott szájjal,mert nem hittük el,h amit csinál,az a valóság..elképesztő.De,jobber lesz ha visszatér,mert kell a hely müzlinek meg kentaurnak…

  Nagy khaliról is írtam.Az egyik legdurvább heel karakter volt,de úgy megalázták,h ha szóba kerül a neve,100 emberből 95 a táncikálós,jobber mindig vesztő,mindig mindenkitől kikapó bohóc jut eszébe…nem pedig az a megállíthatatlan,pusztító fenevad,aki mindenkit kivégzett…

  mizt is ide lehet sorolni,régóta szopóágon tengődik,miz show meg 1-2 vesztes meccs,kb ennyit tud felmutatni..jó páros volt az övék a kannibállal,aki szintén jobber..akinek szintén jól állt volna egy heel turn,de jobb elpazarolni a tehetségeket.

  Rengeteget lehetne még írni erről a témáról is..és rengeteg nevet fel lehet sorolni pl beretta,aki többet érdemelne ettől..de hát…

  Érdekes megnézni az elmúlt éveket.Mi történt a wwe ben,kik maradtak,kik tüntek el,kik jöttek,mi változott,kik lettek bajnokok,jobberek,boxzsákok…Én azt mondom,békapofa is hamar süllyesztőbe kerül,mert a csicska ..se 2 napja pusztult el..és azóta mit tud felmutatni?Egy ku.. jó feudot Wyattal,meg most ez az övet..ennyit..és miért?Mert aszisztál a tesókájának,a legnagyobb csicska jelenleg..feláldozzák őt a kentaur miatt..kér érte is.

  Kedvelés

 5. Roman,Cena,Rollins és DB kivételével az összes pankrátor jelenleg csak jobber..na jó,wyatt és a családja nem..de sajnos ez van..Rusev is kb. 1 évig veretlen volt,mindenkit elvert és most? nudli.. de a legendákat is csak szopatják..nem is csodálom,hgoy folyamatosan csökken a nézetsége a wwe-nek..Roman kezd,Roman zárja..mindenkit elver..ráadásul kapásból 4 emberkét..erre nem lehet épiteni:) Most hiába akarják azt eljátszani amit anno Stone Cold-nál..nem fogják kedvelni Romant az emberek többsége.. Komolyan mondom,hogy most már kezdem vissza sírni Cenat..:D

  Kedvelés

 6. Zack Ryder-nek már rég sokszoros bajnoknak kéne lennie és tényleg, ha felkerül a Raw-ba esetleg fél évente egyszer akkor is csak odalökik valakinek, aki simán elveri…de még a Superstar meg a Main Event adásain is kb mindig veszít kb egy ember van alatta aki fel se került a listára Heath Slater. Az NXT-be most ott van Mojo-val egy csapatba és sokkal többet ér, így is…

  Kedvelés

 7. Az 2015-ös év top10 pankrátora nálam:

  01. Seth Rollins
  02. Cesaro
  03. Dean Ambrose
  04. Kalisto
  05. Kevin Owens
  06. Brock Lesnar
  07. Bray Wyatt
  08. Roman Reigns
  09. Ryback
  10. John Cena

  Nagyon tehetségesek még, de vagy nem kaptak elég műsoridőt, vagy valami még valami hiányzik belőlük: Sin Cara, Neville, Rusev, Undertaker, Dudley Boyz, Luke Harper, Antonio del Rio.
  Divákról nincs nagy véleményem, alapból Paige az egyetlen, akit bírok. Sasha Banks még nagyon jó a main rosterben.
  NXT: mindenki ezerszer jobb kb., mint a main rosterben, és egyértelműen FInn Bálor éve volt 2015.
  Akik óriási csalódást jelentettek/továbbra is rosszak: Doph Ziggler, Bad News Barrett, Sheamus, Stardust.

  Év meccsei:

  01. Brock Lesnar vs. John Cena vs. Seth Rollins (RR)
  02. John Cena vs. Kevin Owens I. (ECH)
  03. Cesaro vs. Kevin Owens vs. Rusev (Raw, júli 13.)
  04. Brock Lesnar vs. Roman Reigns (WM32)
  05. Brock Lesnar vs. The Undertaker (HIAC)
  06. The New Day vs. Lucha Dragons vs. The Usos (TLC)
  07. Triple H vs. Sting (WM32)
  08. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Dean Ambrose vs. Randy Orton
  09. Roman Reigns vs. The Big Show (ER)
  10. Seth Rollins vs. Randy Orton (WM32)

  A main roster diva ligáját kenterbe verte a Bayley vs. Sasha Banks (NXT TO:Brooklyn) a férfiakat meg a Kevin Owens vs. Finn Bálor (TBITE)

  Kedvelés

  1. Undertaker és a Dudleys valóban hatalmas tehetségek, kíváncsi vagyok hová fejlődnek még. Nem is tudom talán jó ötlet lenne Undertakerből mondjuk egy olyan pankrátort csinálni aki legyőzhetetlen Wrestlemanian. Dudley Boyzról pedig az jutott szembe, hogy kellene egy olyan formátumot csinálni, (mint mondjuk az nxt) amiben ki lehetne szolgálni azokat a fanokat akik az extrém dolgokra vágynak, nem is tudom lehetne a neve ECW.
   De ezek csak ötletek azért, hogy ezek a karakterek kiforrják magukat.

   Kedvelés

   1. ugye tudod hogy ez a bizonyos “ECW” már korábban létezett?
    és nem hiszem hogy undertakernek vagy a dudley boyznak fejlődnie kellene, mert hova? ők már most legendák semmit nem kell már bizonyítaniuk.

    Kedvelés

   2. Te biztos nagyon humoros vagy, ha nem vetted volna észre azt írtam, hogy azok a tehetségek, akik nem kaptak elég műsoridőt 2015-ben, nem azt hogy ki kell forrniuk. Azt írtam, hogy VAGY. Szöveget értelmezni jó dolog… Az UT-nak idén 4 meccse volt, a 3D meg csak az év második felépben tért vissza, és nekik sem volt sok meccsük. Ha észrevetted volna, akkor azokat raktam egy sorba, akik jók voltak az évben, de ilyen-olyan okból (kevesebb műsoridő, vagy nem kiforrott karakter) nem raktam őket a top10-be. Vagy te komolyan gondolod, hogy őket kiforratlannak tartom? Nem láttad a mondatban egy “vagy” szócska? Komolyan, dedó?

    Kedvelés

    1. Asszem dedó 😀
     Undertakernek kreatív kontrollja van a karaktere fölött, és akkor jön vissza a wwe-be és akkor megy el amikor csak akar. A Dudleys meg szerintem elég sokat szerepelt. Nekik már semmit nem kell bizonyítaniuk. Sokkal nagyobb probléma, hogy nem sikerült ennek ellenkezőjét megfogalmaznod, hiába is szeretted volna. De ne aggódj nem ez az egyetlen pont amibe bele tudnék kötni, pedig látom, hogy igyekeztél egy kommersz, önálló gondolatokkal teletűzdelt, mindenkit kielégítő véleményt megfogalmazni.

     Kedvelés

     1. Te tényleg nem tudsz olvasni. Mintha két külön dologról beszélnénk. Hogy a frászba jön ide, hogy milyen kreatív kontrolja van? Hogy jön ide, hogy bizonyítaniuk kéne? Írtam ilyet? Közzétettem, hogy én hogyan láttam a 2015-ös évet. Ez egy szubjektív vélemény volt, ha nem vetted volna észre. A top 10 után leírtam azok neveit, akik jók voltak az évben, de a leírtak egyik fele nem szerepelt olyan sokat, a másik felének meg még van fejlődni valója, ezért az én szubjektív véleményem szerint ebben az évben nem kerültek a top10-be. Mi olyan nehéz ezen?

      A másik, meg hogy miért akarnál belekötni a véleményembe? Neked más a véleményed valamiről, oké, de miért kell a másikéba belekötni?

      Kedvelés

     2. “Sokkal nagyobb probléma, hogy nem sikerült ennek ellenkezőjét megfogalmaznod, hiába is szeretted volna”

      Kedvelés

     3. És nem a véleményedbe kötök bele, nyugodtan írd le amit gondolsz, de ha hülyeséget írsz bocsásd meg de bele fogok kötni. A kreatív kontroll igenis számít, illetve hogy mikor akar megjelenni. Amúgy homlokegyenest másról beszélsz mint amit a legelső kommentedben leírtál. Sőt amit a másodikban is (lehet három warlock van). De tőlem feudolhatunk :D, úgyis kíváncsi vagyok hogy a tehetség szót tudod-e négyféleképpen értelmezni (bocs én már csak ilyen kötekedős buzigyerek vagyok)

      Kedvelés

     4. Ahhoz gratulálok, hogy egy szón így rugózol. Ilyen hülyeségeken nem fogok leállni vitázni a továbbiakban. Rettenetesen sajnálom, ha félreérthető voltam, de remélem azért értesz a szóból. Azokat írtam abba a sorba, akik nem fértek be az idei top15-be ilyen-olyan okból, de attól még jók. Ennyi.

      Kedvelés

   1. Fiatalabb korában még jó volt például Undertaker ellen, az utóbbi időben már nem volt annyira élvezhető a karaktere bár ez a WWE kreatív csapatján is múlott. Az biztos, hogy óriásként Braun Strowman-nél sokkal jobb pankrátor de lehet, hogy ő is a kedvenced. 🙂

    Kedvelés

 8. Jó kis lista, de Owens, Randy, Neville, Ryback, Ambrose, neveket hiányoltam, mert amilyen szerepeket kapnak szerencsétlenek. De örülök, hogy Cesaro felkerült, mivel ő a leginkább alul értékelt pankrátor a tehetségéhez képest.

  Kedvelés

 9. Shazza, Eviet (őt is kb csak egyszer láttam ahogy Shazzát) Billie Kay, Natalya ő vele se kezdenek semmit..nem tudom mi van vele ha Tyson nincs akkor őt se szerepeltetik, akkor ha a B.A.D-et feloszlatnánk ott lenne Naomi is, ha még a cégnél lenne akkor Justin Gabriel állítólag előállt egy elég jó (azt hiszem vérfarkasos karival, de ha nem így van javítsatok ki) akkor nekem még ott van az Ascension, Swagger, Miz, és még sorolhatnám, Beckyvel őszintén szólva nem tudom mi van..nekem úgy tűnik hogy nem nagyon számolnak vele vagy csak nekem jön le így…akkor Sashaval is művelnek…-.-” Taminat és Naomit is el kéne távolítani mellőle…ott van Rusev Lanaval elég jók voltak amikor debutáltak…és nekem még Sheamus is idejön meg K.O és kb az összes elb*aszott heel kari mert ez a LoN amit létrehoztak nemsokára feloszlik ahogy olvastam és a tagjai nem rosszak, ott van Barett, is de nem is sorolom tovább egyszóval az összes heel kivéve Wyatték ők most az egyetlenek akiket komolyan lehet venni heelként, de még van Ziggler is Neville is faceként akikkel nem kezdenek hasznosat vagy nem kapnak értékelhető feudokat…lassan annyi nevet írok hogy egyszerűbb lenne azt leírni akikkel kezdenek valamit.
  most ebből a listából is maradtak ki nevek de most ez volt az agyamba és gyors leírtam….és mellette Boldog Újévet mindenkinek:)

  Kedvelés

 10. Tényleg még lehetne sorolni.. de nézzük meg a főöv körüli táncot.. utóbbi időben Rollisnak, kb. többször kellett Cenával,Reigns-el,vagy Ambrose-al megküzdenie mint bárkinek.. 😀 nemár.. (és sokszor kihívó jog sem volt) hol a többi karakter? nem belőlük áll csak a WWE.. így persze h elégnek a jobbnál jobbak is.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek