Újabb öveket egyesítene a WWE? – Interjú –

A szervezet körül szinte minden azzal volt tele, hogy egy óriási összecsapást szeretnének kialakítani, amiben egyesíteni fogják a WWE valamint a Nehézsúlyú Bajnoki övet. Ezt a csatát Randy Orton nyerte, John Cena ellen és megszerezte mindkét címet. A cég hivatalos oldalán pedig megjelent egy hír, amiben másik két Bajnoki öv egyesítésén gondolkoznak.

A fent megjelentetett képből kiderül, hogy nem másról van szó, mint az Interkontinentális és a United States Bajnoki övről. Big E Langston és Dean Ambrose adott interjút a szervezet riporternének, amiben arról kérdezték őket, hogy mit gondolnak erről az lehetséges összevonásról (Érdekesség képpen megjegyezhetjük, hogy egymás mellett ülve, ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatva beszéltek erről a témáról, ami eléggé szokatlan egy heel és face karakter között. -Volt is pár kisebb nézeteltérés és vita kettőjük között.)

Szükséges egyesíteni a United States és az Interkontinentális Bajnoki övet?

– Langston – “Őszintén szólva én teljes mértékben nyitott lennék rá, most még két különálló cím, de hogyha lenne létjogosultsága ennek az övnek, akkor én benne lennék az egyesítésében.”

– Ambrose – “Véleményem szerint semmi akadálya nem lenne annak, hogy egyesítsék ezeket az öveket, viszont hogyha egy ekkora felhajtást okoz vele a szervezet, akkor nagyon jó Szupersztároknak kell majd ringbe szállni érte. Emellett biztosra veszem, hogy én lennék az a pankrátor, aki birtokolná a címeket”.

Hogyha sor kerülne az egyesítésre, akkor melyik cím lenne kimagaslóbb, amire a birtoklója büszkébb lenne?

– Ambrose – “Egyértelmű ez a válasz, természetesen a United States Bajnoki öv. Aminek egy igazi történelme van a szervezetnél, ami mellett pedig sokkal mutatósabb is, mint a másik öv”.

– Langston – “Nem mondanám, hogy ez így van, hiszen a United States címnek nincsen olyan messzire nyúló történelme, mint az Interkontinentálisnak. Emellett az nemrég bemutatott kinézetével, tekintélyt sugall és maga mögé taszítja az Amerikai címet”.

– Ambrose – “Egyáltalán nem! Az Interkontinentális övet mindig is úgy nevezték, hogy “workhorse title” (azaz Igásló cím) hiszen azok akik ezt nyerik lázasan tudják csak megvédeni, nagyon ritkán. Ezzel szemben pedig a United States öv biztonságérzetet nyújt az embernek, hiszen díszeleg rajta a csillagos lobogó, ami miatt úgy érzi, hogy képviselheti ezzel az övvel a vállán az egész USA-t”.

Láthattuk, hogy egyesítették a Nehézsúlyú és a WWE címet egy TLC csatában, Interkontinentális és a United States övért milyen csatában vennétek részt legszívesebben?

– Langston – “Nálam a Scaffold Meccs a leginkább érdekfeszítőbb, hiszen itt egyetlen egy hiba és borzasztó nagy balesetek történhetnek. Kemény és ugyanakkor stratégián alapuló harc, amiben nagyon szívesen kipróbálnám magamat.” (A Scaffold Meccs egy rettenetesen ritka csata típus, amiben egy magasra felfüggesztett állványon harcolnak a pankrátorok, az nyer, aki le tudja lökni a másikat. Ez az állvány körül-belül a bejárati kivetítő tetejénél van, ahonnan egy rossz eséssel nagyon komoly sérüléseket össze lehet szedni).

– Ambrose – “Én egy Steel Cage harcban vennék részt legszívesebben. Nem lenne zavaró a pankrátorok számára a magasság, mint a Scaffold Meccsben, csak arra kéne koncentrálni, hogy előbb kijuss a ketrecből mint az ellenfeled”.

Látom mindketten valamilyen brutálisabb csatát választanátok

– Ambrose – “Kevesen tudják rólam, de én vagyok a hardcore király itt a WWE-ben. Legyen szó bármilyen csatáról, bárki ellen, biztosra veszem, hogy én fogok nyerni. Akár legenda, akár fiatal reménység, akár aktív Szupersztár legyen, végül én állok majd a dobogó középső fokán”.

Lenne e hátránya ennek az egyesítésnek?

– Ambrose – “Az tény, hogy sokkal fontosabb lenne ez az egyesített öv, mint külön külön a kettő, de veszélyes is, hiszen kevesebb Bajnoka lenne a WWE-nek a jelenben és kevesebb lenne a jövőben is. Hiszen sok Szupersztárnak úgy érne véget a karrierje, hogy egyetlen egy övet sem volt képes birtokolni a cégnél. Van az egyesítésnek jó oldala is, de a rosszakat is fel lehet sorolni”.

– Langston – “Nem tudom átérezni a rajongók helyzetét, de ezúttal egyet kell értenem Dean-nel, hiszen jó és rossz oldala is van ennek az összevonásnak. A WWE Vezetőségének gondolatait nem látom, majd kiderül, hogy mit lát jónak az Igazgatótanács”.

Ha az összevonás után közöttetek dőlne el az övek sorsa, akkor mire gondolnátok?

– Langston – Minden bizonnyal remek összecsapás lenne, hiszen már volt pár csatánk egymás ellen, amik a véleményem szerint jóra sikeredtek. Egy Bajnok vs Bajnok harc jót tenne a szervezetnek is, és csak annyit tudok és utoljára mondani, hogy győzzön a jobb”.

– Ambrose – Kész lennék feltenni az övemet, hogy megszerezzek egy másikat. Biztosra veszem, hogy ez a cél lebegne állandóan a szemem előtt, ami miatt olyan szinten elkötelezném magamat a siker mellett, hogy nem lenne kérdéses számomra a meccs végkimenetele”.

Ezzel zárták az interjút a Szupersztárok, kíváncsian várhatjuk, hogy mi fog történni majd a későbbiekben a két Bajnoki öv körül. Szerintetek jót tenne a szervezetnek, hogyha összevonnák a United States és az Interkontinentális Bajnoki öveket?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek