Újabb UFC bajnok tart a WWE-be?

conor-mc

A napokban bombaként robbant a hír, miszerint a UFC Pehelysúlyú Bajnoka, Conor McGregor hivatalos Twitter oldalán jelentette be váratlan visszavonulását. Az internet népe egyből felkapta a fejét a bunyós hirtelen közleményére, aminek az okát egyenlőre még nem lehet tudni, azonban több tényezőt is megemlíthetünk, amik végül a pályafutás befejezését eredményezték. Sok pletyka látott közvetlenül a bejelentés után napvilágot, miszerint Conor-al megpróbálja felvenni a kapcsolatot a WWE, hogy sor kerüljön egy lehetséges szerződéskötésre.

Conor április 19-én, kedden posztolta az alábbi mondatokat hivatalos Twitter fiókjáról: “Eldöntöttem, hogy fiatalon vonulok vissza. Köszönöm a támogatást. Később találkozunk.” Egy váratlan és meglepő húzás volt ez az ír bunyóstól, azonban több tényező is szerepet játszhat a visszavonulásával kapcsolatban:

Joao Carvalho halála

Írországban került megrendezésre Joao Carvalho küzdelme, amiben Charlie Ward ellen léphetett ketrecbe a portugál származású harcos. A National Boxing Stadium-ban sajnálatos módon ezen az estén tragédia történt…A játékvezető figyelmetlensége miatt egészen addig tartott a küzdelem, amíg Joao el nem vesztette az eszméletét. Ahogy kórházba szállították a harcost, már életét vesztette.
A történéssel kapcsoltban megszólalt Conor McGregor is, aki szerint a harc vége felé Carvalho képtelen volt védekezni, amire a bíró nem figyelt fel. Az ír Bajnok szerint, ha a játékvezető ura a helyzetnek és az első gyanúsnak tűnő jelnél leállítja a meccset, akkor Joao nem vesztette volna életét.

Valószínűleg ez a legfőbb oka a visszavonulás bejelentésének, hiszen a történések alaposan megrázták McGregor-t.

Conor nézeteltérése a UFC-vel

Nem került nyilvánosságra semmilyen komolyabb hír azzal kapcsolatban, hogy bármiféle nézeteltérés vagy félreértés alakult volna ki a UFC Vezetősége a Pehelysúlyú Világbajnok közt. Azonban azt mindenképpen meg kell említenünk, hogy a visszavonulás bejelentésének napján Dana White kiadott közleményében törölte a július 9-ére kiírt Conor küzdelmet, ahol az írnek Nate Diaz ellen kellett volna harcolnia a Bajnoki címért. Szerződésbontásról azonban nem beszélhetünk, hiszen Conor még mindig tagja a UFC Hivatalos Rosterének.

Conor és a WWE kapcsolata

Conor ezidáig nem került komolyabb kapcsolatba a cég Vezetőségével, azonban több pletyka jelent meg egy lehetséges szerződéskötésről. A WWE Hivtalos Weboldalán jelent meg egy rövid videóanyag, ami azt a címet kapta: “Conor jó úton a WWE felé?” Ez természetesen mind a UFC, mint a WWE szerelmeseinek felkeltette a figyelmét. Többször is tapasztalhattunk olyat, hogy valamely szervezet tagja csatlakozik a másik céghez, mint Brock Lesnar, CM Punk, valamint a WrestleMania XXXI.-n megjelenő Ronda Rousey.

Kíváncsian várhatjuk, hogy újabb információk derüljenek ki Conor visszavonulásával, valamint a WWE érdeklődésével kapcsolatban. Kétségtelenül hatalmas lökést adhatna a WWE-nek, ha egy ekkora harcos tekintély, valamint ilyen hatalmas rajongótáborral bíró sztár érkeze a céghez, mint Conor.

Névtelen

3 című bejegyzés “Újabb UFC bajnok tart a WWE-be?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Úristeeeeeeen! Kedvenc UFC-sem. Lesokkolt a hír amikor megláttam, hogy vissza vonult, köpni-nyelni nem tudtam! Na de ez…Jöjjön akkor a WWE-be könyörgöm, nagyon jót tenne a szervezetnek egy ilyen kiváló népszerű harcos!

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek