Kevin Owens uralkodása, lehetséges ellenfelei – Elemzés

HaitchOwens.0

Triple H hétfői tettével, voltaképp a RAW Top Heel karakterévé emelte Kevin Owens-t, s egyúttal az adás Top Face sztárjává tette Seth Rollins-t. Számos kaput nyitott meg az eseménysor a jövőre vonatkozóan, mind Owens, mind Triple H számára a tovább haladáshoz. Ezen opciókat próbáljuk latolgatni – nagyobb hangsúlyt fektetve a PrizeFighter-re.

Első nekifutásra a Clash of Champions-ra egy Kevin Owens kontra Seth Rollins összecsapás a legvalószínűbb, ami minden tekintetben csemegének mondható. Benne az immár a Face karaktert alakító Rollins-al, aki valószínűleg ismételten Triple H behatásának köszönhetően fog elesni a bajnoki címtől. Ugyanis amennyiben The Game nem lesz jelen a hétfői RAW-n, s csak Rollins és Owens történetét kezdik építeni a PPV-re, akkor az a variáció a legkézenfekvőbb, hogy Hunter ismételten bezavar Rollins-nak. Két legyet ütnek egy csapásra, Owens megvédi a címet, valamint tovább épül a Triple H vs Rollins meccs a WrestleMania-ra.

Kicsit továbbgondolva – annyira sok személyt nem találunk, aki kihívója lehet Owens-nek. Elővehetik újra a Sami Zayn-es vonalat, aki azon az alapon kaphatna esélyt, hogy legyőzte a Battleground-on Owens-t.

Aztán ott van Chris Jericho, akinek egy Face Turn kellene a csatához, de figyelembe véve, hogy az év végén nagy valószínűség szerint távozik a Fozzy miatt – könnyen elképzelhető, hogy mindezt Owens hátán teszi majd. Ezzel a párosítással kapcsolatban mindenképp meg kell jegyezni, hogy a novemberben esedékes Survivor Series-nek Torontó ad otthont – tehát a két kanadai esetleges küzdelmére hazai pályán kerülhetne sor, ami minden tekintetben pikánssá tenné a párharcot.

Nem szabad megfeledkezni Roman Reigns-ről sem, akit bármelyik pillanatban visszaránthatnak a kegyvesztett státuszból Main Eventer szerepbe. Ezt a vonalat tisztává teheti, hogy Roman milyen szerepet kap a Clash of Champions-ra.

Számításba vehetjük Cesaro és Sheamus párosát is, hiszen a Best of 7 series győztese – akár egy Universal bajnoki címmérkőzés lehetőségével gazdagodhat. A Kelta jelenleg 2:0 arányban vezet, meglátjuk, hogy végül ki emelkedik magasabbra a sorozat végén.

Ezzel összességében ki is lőttük az összes esélyest, más nagyon nem jöhet szóba. Jövő év elején esetleg Brock Lesnar (bár ezt jelenleg nem tartom valószínűnek). Könnyen elképzelhető, hogy Owens egészen a WrestleMania 33-ig bajnok lesz, ahol aztán a visszatérő Finn Bálor megkapná jogos visszavágóját a  címre, amiről kénytelen volt lemondani. Az Ír szupersztár érkezését január-február környékére saccolják, ami nagyon könnyen egy Royal Rumble győzelmet eredményezhet számára – egyfajta kárpótlásként a maga mögött hagyott hónapok után.

2 című bejegyzés “Kevin Owens uralkodása, lehetséges ellenfelei – Elemzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tulajdonképp teljesen körül lett írva a bajnoki cím esetleg körül rajongása. Személy szerint én örülnék ha KO még egy darabig uralkodna természetesen pikáns mérkőzésekkel fűszerezve, nagyon kíváncsi vagyok hogy miként illik majd bele ebbe a szerepbe és hogy imponálóan sikerül -e bajnokként szerepelnie hiszen ismételten személy szerint vártam hogy Dean mikor lesz már bajnok de valahogy nem gondolom hogy felnőtt a szerephez kicsit mintha sok lenne neki és nem tudja jól eladni számomra legalább is. Visszatérve KO-hoz nagyon bízok a sikereiben hisz megérdemli.

    Kedvelés

  2. Ekkora sérülésből visszatérni nem lehet január-februárban. Kis szerencsével tálán a WM körül. Ahogy Finn Bálor Twitter bejegyzésében írta: “180 fokos porc leválás, izomleválás, a mellizomhoz csatlakozó porc károsodása és letört egy darab a nyaki foglalatnál.” Szeretném, ha Rumble lenne belőle, de ez lehetetlen.
    Az pedig, hogy hogyan tovább a Universal címmel… Szerintem a WWE sem tudja jelenleg.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek