SummerSlam 2016 – Elemzés

13 mérkőzést rendeztek tegnap este a nyár legnagyobb eseményének kikiáltott SummerSlam-en. Voltak nagyon pikánsnak ígérkező küzdelmek, és persze olyanok is, melyeknek csak adás kitöltő szerepet szántak. A következő írásban a gála mérkőzéseit fogom elemezni a saját szemszögemből. Erre azért most kerítek sort, mert részben azt szeretném taglalni, hogy a SummerSlam milyen kihatással lehet majd a mai RAW-ra, valamint az elkövetkező időszakra. Biztos sokan nem láttátok még az adást, szóval aki nem szeretne SPOILERBE ütközni, az most kérem irányítsa becsesebb dologra a figyelmét.324_SS_08212016dg_5971--04e57d4cde20a08e10b055dee94c1456

A KickOff-ba száműzött három mérkőzés közül kettőre érdemes kitérni. A 12 fős Tag Team csata lényege, meglátásom szerint annyiból állt, hogy folytatódjon az Uso ikrek, valamint az American Alpha kakaskodása. Vélhetően ez a két csapat szállhat majd ringbe a Backlash-en szeptember 11-én, hogy kiderüljön ki lesz a SmackDown új, s egyben első Tag Team bajnoka. Nem tartom kérdésnek a tehetség béli különbséget, viszont az ikreknek komolyan oda kell tenni az állást annak bizonyítására, hogy van még bennük tartalék.
Cesaro és Sheamus csatája nem tartogatott sok izgalmat. A hét meccsből álló sorozat első felvonása volt ez, és figyelembe véve, hogy a RAW-n előtte kétszer is a svájci nyert – cseppet sem volt meglepő a Kelta tegnap esti sikere. A mai RAW-n jöhet a második menet, amit szerintem az egyensúly miatt Cesaro-nak kellene behúzni, csakúgy, mint az egész sorozatot. Számára ez egy nagy lehetőség, hogy átlendüljön azon a ponton, amin az utóbbi időben megragadt.

A fő Card a “Hometown Hero” csapat (Enzo és Cass) illetve a kanadai duó küzdelmével indult. Mióta utóbbi összeállt, elég erőteljesen rebesgetik a Tag Team övek megszerzésének esélyét. A meccs előtt erre akkor láttam komoly sanszot ha itt nyernek, plusz a New Day marad Face-ként bajnok. Előbbi bejött, nem gondolom, hogy csalódást keltő volt az eredmény. Ha már nem tudnak érdemben semmit sem kezdeni velük egyéniben, alkossanak maradandót csapatban. Ha ez a feud nem folytatódik, nem tudom mi lesz Enzo és Cass sorsa – egyelőre az övek látótávolságon kívülre kerültek ezzel a vereséggel, bár jelenlegi népszerűségükben nem is feltétlenül gondolom, hogy rájuk kellene akasztani a címeket.

Az este első és talán legkomolyabb meglepetését szolgáltatta a Női címmérkőzés. Nem hiszem, hogy sokan tettek volna Charlotte-ra, aki végül visszaszerezte az övet. Maga a küzdelem látványos volt, ugyanakkor számos hibát foglalt magába, s a legtöbb mozdulat elrontása Sasha kárára történt, aki nem egyszer csúnyán fogott talajt. Számos hír kering azóta.. Sasha megsérült. Sasha a mérkőzésen sérült meg. Már egy hete tudták, hogy ez lesz a vége. Sasha el lesz tiltva. Na ezek közül bogozza ki valaki, hogy mi az igazság. Az egyetlen dolog amit biztosra tudunk, hogy Sasha nem szerepel az elkövetkező 32 napban semmilyen eseményen. A sérülés tűnik valószínűnek, mégpedig egy olyan formában, hogy egy meglévőre szerzett egy újabbat a mérkőzés közben, amin cseppet sem csodálkoznék. Az új állás ismeretében, én két variációt tartok elképzelhetőre a RAW-ra. Az első, hogy debütál Bayley. A második, hogy Dana Brooke Face Turn-t vesz Charlotte-on, “megbosszulva” ezzel a Nature Girl egy héttel ezelőtti kijelentéseit, aminek során voltaképp elzavarta addigi szárnysegédjét. Ha nem akarják bő lére ereszteni, akkor ez egy rövid feudnak tökéletes, pont ameddig vissza nem tér Sasha.

Az Interkontinentális címmérkőzés eredménye nem volt meglepő. Ebben a meccsben minden opció benne volt, hiszen szinte semmi felvezetése nem volt a párharcnak. Apollo kivívta a jogot, amit követően csak a múlt heti SmackDown-on akadtak össze. A PPV-n végül sima vereségbe szaladt bele, Miz pedig tovább folytatja uralkodását. Ki lehet az újabb kihívó? Első gondolatra Baron Corbin ugrik be, de akkor egy Heel vs Heel párharc lenne. Fene se tudja, talán még Ők maguk se.

Következett a mérkőzés, ami végül igazolta azt, hogy miért is tekintettek rá már hosszú ideje álommérkőzésként. John Cena és AJ Styles küzdelme talán nyugodtan mondhatom, hogy ellopta a show-t. Cena hozzátette azt a pluszt a meccshez, ami Styles teljesítménye mellett kellett ahhoz, hogy sokáig emlékezetes maradhasson. John a csata végén otthagyta a ring közepén karpántját, majd szórványos taps mellett hagyta el az arénát. Elsőre nagyon olyan hatást keltett, hogy ez az ember befejezte. Legalábbis azon a szinten biztos, ahol eddig volt és kellett lennie. John Cena tegnap este végérvényesen átadta a stafétabotot a következő generációnak. Most elvonul forgatni, és hogy utána mi lesz az megjósolhatatlan. Visszatérését a Survivor Series környékére várhatjuk. Legyőzője szeme előtt pedig egyetlen cél lebeghet, megcélozni a WWE Világbajnokát. Nem tartom kérdésnek, hogy AJ Styles lehet a következő kihívó a bajnoki címre.

A Tag Team küzdelemben az volt leginkább várható, hogy Gallows és Anderson véget vet a New Day egy éve tartó uralmának. Címmérkőzésből hirtelen komédiába csapott át a dolog Jon Stewart által, majd a visszatérő Big E letarolta a kihívókat. Egy újabb mérkőzés, immár Big E részvételével a Clash of Champions-on, vagy esetleg új kihívók, mint például Owens és Jericho? Én utóbbira tenném a voksom.

Ambrose és Ziggler mérkőzése nem csak a címről, de Dolph jövőjéről is választ adott. Vele kapcsolatban is fenn áll a távozás lehetősége, hiszen nem biztos, hogy meghosszabbítja szerződését. A közönséget sem tudta magával ragadni a meccs, és valahogy a két srác sem volt a toppon. Ambrose lehozta, Ziggler pedig… Hát a jó isten se tudja, hogy mi lesz vele. Mindenesetre ez a történet szál hanyagolandó, nem nagyon vevők rá az emberek, ellenben talán egy Ambrose kontra Styles-ra, amit meg is kaphatunk akár a következő PPV-re.

A Hölgyek Tag Team meccse a visszatérő Nikki Bella-ra volt kihegyezve, aki egy új finisher mozdulattal húzta be a győzelmet. Nikki a SmackDown-ba került, de a nemsokára bevezetésre kerülő övre nem tudom mennyi esélye lehet, ugyanis erősen kering a pletyka miszerint nem Full time-ba jött vissza.

Rollins vs Bálor. Az este egyik legjobban várt mérkőzése a RAW új bajnoki címéért. Magukhoz képest visszafogottabbak voltak a srácok, de ez nem vetett árnyékot a mérkőzésre. Bálor tisztán verte Seth-et, ami nem kis ellenszenvet vált ki a rajongókból, mondván túl korai ekkora pushban részesíteni az Írt. Viszont nem telt egy nap a meccs óta, már megjelentek olyan hírek, melyek szerint Bálor sérülést szenvedett. Ezt biztosra csak ma este tudjuk meg, pont mint azt, hogy mi lesz ezek után Seth Rollins-al. A kétszeres WWE bajnok Twitter oldalán fakadt ki múlt éjjel. Szerinte Brooklyn cserbenhagyta őt, miután a közönség a címre helyezte a hangsúlyt azok helyett, akik ringbe szálltak érte. Nem tartok kizártnak egy visszavágót közöttük, de jelenleg jobb döntésnek hiszem azt, hogyha Rollins más irányba terelik egy időre. Bálor most jó pár hónapig csücsülhet a trónon, amit én nem is bánok, amennyiben látványos és szórakoztató mérkőzéseket prezentál.

Reigns és Rusev bunyója önmagában nem tartogatott sok pozitívumot, viszont legalább ismét rávilágított arra, ami Roman legnagyobb erénye, nevezetesen a pusztítás. Ezen az úton kellene továbbhaladni, bár nem Face-ként. Továbbra is azt tartom célravezetőnek, ha egy pusztító Heel karaktert hozna, valami olyasmit, mint a Shield-ben. Ha már se a zenétől, sem a ruhától nem tud elszakadni, ezt is megadhatnák neki a teljesség kedvéért.

A főeseményt egy szóval tudom összegezni: botrány. A várható séma szerint csordogált, Suplex, Suplex, Suplex, F5, majd RKO a semmiből. Orton amikor végre átvette az irányítást, és talán maga javára fordíthatta volna a meccset, Lesnar állat módon nekiesett, aminek az lett az eredménye, hogy Orton fejéből ömleni kezdett a vér. Be is szüntették a meccset, amit így TKO-val Brock nyert. Abban nem vagyok biztos, hogy ez így volt tervezve, minden esetre megtörtént. De persze ezzel nem ért itt véget az este, Lesnar még egy F5-el Shane McMahon-t is megkínálta, ami a ma esti RAW-n bonyodalmakhoz vezethet Lesnar számára. A sztori nagyon hajaz a tavalyi Mania utáni RAW-ra, amikor Lesnar azért kapott eltiltást mert F5-öt adott a kamerásnak. Most Shane volt a szenvedő fél, és mivel Lesnar a jövő év elejéig megint eltűnik, jó eséllyel ismét eltiltást kap történet szerint. Orton számára a folytatásban nem tudok mást elképzelni, mint a Wyatt elleni feudot, amire múlt kedden már kaptunk is egy kisebb utalást.

Ismét sok kérdés merül fel a RAW előtt, amire reményeink szerint megkapjuk a megfelelő választ az éjszaka folyamán.

15 című bejegyzés “SummerSlam 2016 – Elemzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Akkor lássuk.
  Őszintén szólva évek óta nem láttam ilyen jó Summerslamet, még a hibáival együtt is.Komolyan mondom. 2011 óta követem élőben a WWE eseményeit, és így hirtelen nem ugrik be egy adás sem, amelyik jobb lett volna ennél. A tavalyi egy kicsit rosszabb volt.
  A kick offot kihagytam, mert ott ált. semmi komoly nem történik. Mondjuk azért sokat elmond arról, hogy mennyivel erősebb a RAW, hogy olyan emberek szerepeltek itt, akiket pár hét munkával hiteles VB-i feudokba lehetne küldeni tehetség, karakter vagy mindkettő alapján ( Zayn, Sheamus, Cesaro)
  Igazság szerint a Main első meccse annyira nem kötött le, teljesítmény és hangulat alapján is inkább
  felvezető meccs volt, visszafogták magukat a srácok. A JeriKO életképes csapatnak tűnik, kérdés mit kezdenek velük, íhiszen KO az elején van, Jericho meg a végén. Stannal és Pannal nem tudom mi lesz, csípik a karakterüket, de ez a sok vereség hitelteleníti őket, ami majd akkor lesz bosszantó, ha az első övmeccsüket megnyerik.
  A női bajnoki meccs szerintem kiváló volt, az eredmény, még ha kicsit váratlan is volt, szerintem egyáltalán nem baj. Mert ugye a feud folytatódik, még ha kis kihagyással is, de zajlik tovább, és ez csak jót tett neki, ettől lesz pikánsabb, izgalmassabb, Annyi, de annyi bajnoki feud ment már rá az utóbbi években arra, hogy egysíkú volt. Kihívók jöttek, keménykedtek egy kicsit, meccseltek 1-2 őt, aztán minden maradt a régiben, az egészből nem lett semmi. Ja és nem mellesleg, ha kicsit belegondolunk, az egész RAW-n nincs szinte senki, akit be lehetne dobni rajtuk kívül a buliba. Danát is csak vesztes alapon, nagyon nincs még kész az övre. Úgyhogy húzni kell a viszályt. Bayley? Nem,
  nem, neki a SD-ba kellene mennie, női részlegen ott nagyobb a baj.

  Kedvelés

 2. Az IC meccs kifejezetten pörgős volt, nem voltak üresjáratok, igaz hosszú sem volt, ami nem is baj.
  Kár, hogy Apollónak szinte nincs is karaktere, mert a teljesítménye alapján nagyon is megérdemelné
  az övet, de sajna az övnek arc is kell, olyan ami szinten tartja, vagy még feljebb emeli az értékét. Vagy leviszi a béka feneke alá, ugye Miz?
  Őszintén szólva a kövi bunyót három egyszerű szóval tudom jellemezni: AZ ESTE MECCSE. Mind hangulatban( toronymagasan), mind tudásban (szűkebben, de igen) ellopta a showt.
  Csak remélni tudom, hogy Cena nem kezd partyzni, a SD-ba nagyon kellenek a húzónevek, így is kevés van, neki még aktívan helye lenne ott. Ami Stylest illeti, nos ha Ambrose-al nem kezdenek valamit sürgősen, akkor 1-2 PPV-n belül változik a SD arca.
  A TT meccs a sallangokon kívül tetszett, jó meccs volt. Sallangon értem azt az aszott ősz szarházi
  kontárt meg Big E. visszatérését. A Club külön kis műsora is mulattatott egy kicsit.
  A WWE bajnoki meccs nem fogott meg. Rossznak nem volt rossz, de egy SS világbajnoki meccsnek kevés volt. Ambroset sürgősen szedjék ráncba. És nem, a karaktere a jóval kisebb gond, már ha gond. Az in ring. Az az igazi rákfenéje most neki. Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy teljesen leamortizálták a tárházát? Styles keresztbe lenyeli, ha ugyanígy megy ki ellene is.
  Először is a Universal bajnoki öv egy olcsó kínai másolat. És még ronda is. Magával a meccsel én személy szerint kiegyezek, a végeredményt meg mindenki döntse el maga. Ha ebből feud lesz, akár hosszabb is bárki győzelmével, akkor ez kiváló nyitása annak, főleg ha oda-vissza játék lesz. Én személy szerint, ahogy Sasha-ért, úgy Rollinsért sem aggódom. Öv lesz a derekán, méghozzá a nem is oly távoli jövőben, már persze ha Lesnar nem jár épp arra és nem vendégeli meg Suplex Cityben, mert ugye ő a fucking ISTEN!!!……………Korai
  Rusev vs Reigns. Jó lesz az, kell a puskapor későbbre is, egy jó kis meccstípussal fűszerezve. Hell In A Cell? Igazság szerint a személyes balhéhoz illene is.
  Ha meglenne az a kommentem amit a tavalyi WM főmeccséhez írtam, akkor lehet hogy kisebb módosításokkal azt írnám ide. Ehhez a főmeccshez. Merthogy mindkettő ugyanolyan szar volt Romantől vagy Randytől függetlenül. Nem ők cseszték el. Hanem a WWE és Lesnar egója. De főleg a cég, mert olyan végérvényesen baszták el Lesnar karakterét, hogy őt már élő ember fia nem veri meg ebben az életben. A jelenlegi srácok közül senki. Ha mégis akkor az egy kibaszott vicc lesz és akkor Lesnar helyére kell egy hasonlóan lelőhetetlen arc, aki szintén rommá veri a rostert minden különösebb nehézség vagy szoros meccs nélkül, aki ha kap 10 finishert egy meccsen, meg se érzi, és ha az épp aktuális hullajelölt épp bevinné a tizenegyediket is, ő akkor is felpattanna és kifektetné véglegesen. Akinek nem lennének feudjai, csak agyonvert ellenfelei és évente szerepelne tízszer, és mivel ez egy kibaszott hatalmas szám, hasonlóan nagy összegek, még nagyobb elismerések, övek stb. járnának azért, hogy nagyobbnál nagyobb neveket fektessen ki két mozdulattal hozzávetőleg átlag 10 perc alatt.
  Akinek ez bonyolult annak röviden: Undertaker legyőzése után és rajta kívül olyan szinten tették elérhetetlenné, megfoghatatlanná, legyőzhetetlenné, hogy Superman is ríva menekülne előle.

  A Lesnar- Hunthoz két dolgot fűznék hozzá
  1: A mai doppingellenes rendszer egy vicc. Lassan oda jutunk, hogy ha holnapután beveszel egy Xanaxot élsportolóként, akkor te egy mocskos rohadt csaló doppingoló leszel, egy alja csaló gazembernek állítanak be és összemosnak a tényleges kokszi makszikkal.
  2: A meccs után habzó szájjal szitkozódó, Huntnak nevezett hájzsák egy kibaszott nagy vicc volt azon a meccsen és még volt pofája a doppingra fogni? Ambrose szobanövényében több élet volt, mint akkor benne.

  Kedvelés

 3. Ha van egy kis eszük kreativoknak/vincenek/barkinek akkor most lépik meg a wyatt lesnar feudot. Iszonyat over lehetne utána a wyatt family és erősebb lehetne mint azelőtt bármikor. Remélem amikor reggel felkelés arra ébredek hogy sister abigail csokolja homlokon kokszi maxit.

  Kedvelés

 4. Tetsziiik! Tetszik ez az elemzés! Majdnem mintha én írtam volna! 🙂 De nagyon régen voltam már ennyire elkenve egy PPV után.

  Kisebb kiegészítés:

  – Ambroset akartátok bajnoknak. Tessék. Megkaptátok. És? Milyen meccsei vannak? Harmatgyenge! Lehet itt jönni, mert csapdosni magunkat, de elég, ha a meccs alatt a közönséget figyelitek. Alig-alig van reakció. Végignézték, pont. A jómúltkor is írtam, de ide is bepötyögöm: Ambrose karaktere elfáradt. Már nem csinálja az idegbajos, “lunatic” dolgait. Csak bajnok. Teljesen elszürkült. Valahogy, miután bajnok lett, valahogy elfelejtették, mitől volt olyan jó a karaktere.

  (Tippem a WWE számára: Frissítsétek és rázzátok fel Ambroset, mert ez harmatgyenge. Csak azért nem fújolják már szerintem őt, mert még nem felejtették el, milyen jó karaktere volt az elmúlt években.)

  – Roman Reigns… Mikor először megjelent Rusevnél pár hete, őrjöngtem, hogy: “Na, ezaz! Végre észheztért a WWE!” De nem… Barátaim… Nagyon nem! Mintha majmok dolgoznának a WWE-nél, komolyan! Egyszer az életben egy picit jobb visszajelzést kap a közönségtől, és már elcseszik ilyen baromságokkal? Augusztus 8-án, amikor először megjelent Rusevnél, végre kezdtem látni valamit, amit már régóta várok vele kapcsolatban (amit most a SummerSlamen, és a tavalyi TLC-n már láttam): a pusztítást. YouTubeon rá lehet keresni a 8-dikai jelenetre nyugodtan. Sápadt arc, határozottan besétál… ÉS CSENDBEN VAN! NEM HALLOD MEGNYIKKANNI! És mit csinál? Pusztít! Ez a csendes pusztítás annyira jó vonása lehetne, mint amilyen AJ Stylesnak és Rollinsnak az akrobatika, vagy mint Cesaronak a swing. ERRE MI TÖRTÉNIK? JÖVŐ HÉTEN BESZÉL!!! MI A FÉSZKES F*SZÉRT BESZÉL ROMAN?! Várj!!! Minek viccelődik? Meg a torta… meg a vigyor… MI A…???

  (TIppem a WWE számára: ragasszátok össze Reings száját, pusztítsa el Rusevet, de ne az övért. Aztán adjon egy Superman Punchot vagy egy Speart Lananak, és hagyja el a ringet. És lám, kész a heel turn! Fújolni fogják őt, de onnantól újraértelmezhetővé válik a karaktere. Ezt a gondot faceként már nem lehet megoldani vele.)

  – Orton veresége már akkor borítékolható volt, mikor először kimondták, hogy Lesnar ellen Orton megy. Nem is értem, minek kellett ez a meccs. Hogy tisztázzák a közönség számára, hogy Lesnar újra heel? Itt a cikkben felmerült az is, hogy nem biztos, hogy így volt tervezve. Mondjuk azért azt nem gondolnám, mert ha tényleg nem story volt, hogy véresre veri Ortont és hogy még F5-öt is ad Vince fiának, akkor itt nagy balhé is lesz.

  (Tippem a WWE számára: B*sszátok meg mind!)

  – Cena vs. Styles: Cena mutatott néhány olyat ezúttal, ami miatt 10 éve megkedvelték őt. Érdekes, ezek hogy-hogy akkor jönnek elő, amikor már nem ő van a középpontban? :O

  (Tippem a WWE számára: Az, hogy otthagyta a ringben a karszalagot, igazán jelenthetne számára is egy pusztítóbb heel turnt. De ezt sosem kapjuk meg sajnos…)

  – És Bálor… Bocs fiúk, ott a dislike, nyomdossátok, de én akkor sem tudom hitelesnek tekinteni őt! Ez a démonozás, meg első PPV-n cím… ez sok! Nem érdekel, hogy NXT-ben mi volt. És mellesleg nem voltam elájulva az in-ringjétől sem. Amikor először megláttam ebben a “démoni” hacukában, főleg, amikor először ledobta (és az a mennydörgés)… én komolyan elröhögtem magam. Most ne haragudjatok… de mint egy 6 éves gyerek, akit a majálison Aliennek festettek be! Bocsi, ez van! Rollinst meg erősítik is, meg nem is. Jó volt látni a PPV előtti utolsó RAW-on, hogy nem futott el Bálor elöl. Erre itt meg tisztán kikap… Sajnáltam! Pedig mekkora tehetség… A felépülése után facenek kellett volna tartani, imádták. Romannak meg heelbe kellett volna mennie. Double turn.

  (TIppem a WWE számára: miért lett volna oly nehéz itt is a double turn? VAGY! Miért nem szólhatott volna bele valaki a mecccsbe, hogy még ezen a PPV-n ne legyen bajnok? VAGY! Miért kellett már az elején ellőni Bálor “legnagyobb” fegyverét?)

  Mindent összevetve és egy utolsó mondattal lezárva: néha a WWE mintha a saját maga paródiája lenne!

  Kedvelik 1 személy

  1. Cena 100 hogy ezzel jelezte ,hogy ő innentől kezdve nem fulltimer pankrátor és ideiglenes jön csak majd vissza mint Jericho.
   RR-el egyet értek neki heelnek kell lenni gyorsan nagyon erős pusztító lehetne és 2-3 év múlva Lesnart is kiverhetné.
   Balor facekent nagyon szar és túl hamar kapta meg az övet év végén elég lett volna.
   Dean megfáradt a face szerepbe és ahogy Royal ( jöhetnek a diskek) is írta ha nem kap jó partner kampó lesz lásd: Lesnar és Ziggler.
   Seth is megfáradt a heelbe neki facenek kell lennie mert lecsúszik és unalmas lesz.

   Kedvelés

  2. …” ragasszátok össze Reings száját, pusztítsa el Rusevet, de ne az övért. Aztán adjon egy Superman Punchot vagy egy Speart Lananak”..
   ezen jót röhögtem, a végén természetesen, a romboló Reigns címmel egyetértek amúgy. Az jól áll neki.

   Kedvelés

 5. lesnarnal néha nehéz eldönteni h mafától kattane be..Ez is egy olyan szitu volt,de nézze mindenku vissza amikor orton a földön fekszik,lesnar leveszi a jesztyűit.Csak orton kezét nézzétek,Rodolfosan csal..Nem az ütésektől vértett,nyílt szét a feje megvágta magát..Nézzétek vissza..
  kentaurnak is volt ilyen húzása nemrég..hunter ellen.aszt is mindenki benyalta.Attól még undorito lesnar.Alap h földön fekvő magatehetetlen embert nem verünk szarrá..lesnar megy pihenni meg kokszolni..Eltiltás sztori szerint…turpi urfi miatt,vagy majd ő kihívja a fenevadat..

  békapofa unalmas bajnok,aj feudot bukha az övvel együtt.Aszt vettem észre h békuci annyira jó mint az ellenfelei.Ha jó partnere van a mókában pl Wyatt,júdás stb skkor ő ús jó rendesen idateszi magát mert jól működik a kémia,de ha a másik béna vagy nem úgy muzsikál akkor békucit is lehúzza,ő se tud úgy szerepelni,visszavan fogva stb lásd lesnar,kentaur stb ellen nem volt nagy szám ahogy a meccsek sem.Wyattel bezzeg..
  aj val jó feudit fognak nyomni aztán talán épp orton megy aj ellen az övért majd.

  orton..rengeteget kapott ezért az alázásért..nem járt rosszul sőt biztos h a kövi feudját nyeri amit sajnis Wyatt ellen vív majd..nemtzdüm h a világok pusztítójával mi lesz így..rég bajnüknak kellene lennie..

  bálorka vicc már mist..nem is érdekel.jődás visszavágózik de bőkja majd megy más ellen..

  Kedvelés

  1. No no , csak az a helyzet ,hogy Ortont jobban bírják ,mint Lesnart. Lesnart is komálták egészen a fantom uralkodásáig.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek