FRISS: Felvásároltuk a Pankráció Inside – WWE Hírek oldalát!

Öt napos egyeztetés eredményeképp ütöttük nyélbe a nem hétköznapi üzletet. 

Mindenekelőtt, érdemes leszögeznünk, hogy a történtek nem befolyásolják oldalunk megszokott menetét. Apróbb változtatásokat eszközölünk majd, amelyek főként a Facebook-oldalt illetik. Egyesíteni fogjuk a két oldalt, létrehozva ezzel egy közel tizenötezer követőt számláló népességet!

Akik követik a hazai szinten üzemelő oldalakat, már tudhatják, hogy bekövetkezett egy s más, amely bizony nagymértékben befolyásolja a jövőbeni munkánkat. A Pankráció Inside – WWE Hírek (korábban a Nyers Erő hivatalos oldala) főszerkesztője arra a döntésre jutott, hogy befejezi ténykedését és cakk-pakk túlad az oldalon.

Bejelentéséről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Szándékáról tájékoztatott bennünket, s felajánlotta a birtokában lévő komplett csomagot, amelynek kapcsán kisebb-nagyobb gondolkodást követően úgy döntöttünk, hogy x összegért meg is vásárolunk.

Ennek következtében a Rope Break – WWE Hírek (továbbiakban Rope Break Inside – WWE Hírek) nem pusztán a legaktívabb, de Magyarország legnagyobb, s immár minden kétséget kizáróan vezető pro wrestling oldala lett, amely sallangmentesen fedi majd le hazánkat, s úgy amblokk világszinten a műfajt.

A változásból nem sok mindent fogtok érzékelni, hisz a tartalmak továbbra is tonnaszámra érkeznek majd nap-mint-nap – megspékelve néhány ROH és NJPW érdekeltséggel, amelyekkel tartósan kívánjuk bővíteni az oldal arculatát – főként persze amikor WWE-s érintettség is van általa. Idén több beszámoló is készült a szóban forgó promóciók történéseiről – s mivel jól fogadtátok és az esetek többségében azt jeleztétek vissza igény van rá – úgy döntöttünk idő és tér adtán beépítjük őket a kínálatba.

Fontos hangsúlyozni, hogy nélkületek, a töretlen olvasói bázis nélkül szóba sem jöhetett volna a felvásárlás. Jelenünk annyira klappol és olyannyira egyben van minden, hogy ki kellett használnunk a kínálkozó alkalmat, amellyel reményeink szerint méginkább stabilizálni tudjuk helyzetünket.

ROOT-nak természetesen sok sikert kívánunk az általa már kifejtett célok eléréséhez!

– Blueprint & Utah

Egy gondolat a(z) “FRISS: Felvásároltuk a Pankráció Inside – WWE Hírek oldalát!” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!