Hivatalosnak tekinthető: vele küzd meg az Undertaker a WrestleMania-n – SPOILER

Pár hete, hónapja már boncolgattuk ezt a párosítást, de őszintén megvallva – miközben írtam – egy pillanatra sem gondoltam komolyan, hogy létrejön. Ha emlékeim nem csalnak pont a 900. SmackDown környékén jártunk, ahol Undertaker kijelentette, hogy a kék adás az otthona. Nem tűnt reálisnak, hogy a WrestleMania-n végül RAW szupersztárral csapjon össze.

Így lesz.

Ellenfele pedig az a személy lesz, aki eliminálta őt a Rumble-ből. A háromszoros világbajnok, utóbbi két Mániát headlineoló – Roman Reigns.

A szegmens maga, kicsit furcsa volt. Taker jött, de mintha alapjáraton Strowman acoskodása késztette volna erre. Miután a Monster Among Man távozott, Taker is elindult volna kifelé. Volna.. Ekkor érkezett Reigns. Alaposan felmérte a szitut, s egyben a vele szemben álló Legendát. A BigDog kijelentette, hogy Taker jelenleg az ő területén mocorog – burkolt fenyegetés, hogy ha nem vigyáz elszabadul az alvilági láb. A DeadMan-t cseppet sem hatotta meg Roman szívből jövő fogadtatása, válasz helyett – nem mintha kellett volna – felnézett a WM logóra, majd rögtön elkapta leendő ellenfele nyakát, és kiosztott neki egy masszív Chokeslam-et, ami Taker gondolatmenetében annyit jelent, hogy találkozunk április 2-án.

Találkozunk bizony, kérdés már csak az, hogy mennyire születik WTF finish, egy olyan, ami garantáltan kiveri a biztosítékot.

4 című bejegyzés “Hivatalosnak tekinthető: vele küzd meg az Undertaker a WrestleMania-n – SPOILER” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vince jó eséllyel megvereti Takert Reigns-el. Utána pedig a streak két megtörőjét küldi egymás ellen SS-en, ahol Roman így már “hitelesen” elverheti Lesnart, és megint bajnok lehet.

  Vince és a kreatívok agyában szerintem úgy áll össze, hogy Taker legyőzésével a top legendák szintjére emelkedik Roman, az SS-en meg majd szurkolnak neki, hogy verje meg szegény Goldberg legyőzőjét. A valóság meg az lenne, hogy Taker legyőzésével végleg megutálják Romant, Goldberg meg már most is megosztja a közönséget, kevesek fognak sírni, ha a WMen elbukik.

  Remélem tévedek a fenti menetrenddel.

  Kedvelés

  1. Nem fognak mellé állni mert emlékszem egyszeri RAW adáson a Heyman/Lesnar promo közben ment a Goldberg sucks chant… Romannak egy egész karakter újjítás kéne mert ha megveri akkor itt már semmilyen turn nem segíthet rajta…

   Kedvelés

 2. Ha nem akarják hogy az aréna porig égjen Reigns veszít és átvállt egy jó kis heelbe…Taker nyugdíjaztatója ? vicc…lehet millió követője instán és jól tejelhet de egy ekkora ikont aki azzá tette a WM-et ami ma…nem szabad 2x megveretni…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek