Hova tűntek? – John Morrison

 

Szeretnénk méltóan indítani „Hova Tűntek?” sorozatunkat, ezért a legelső cikkben egy kimondottan tehetséges Highflyer-ről fogunk szót ejteni. Jelenleg más szervezetnél bújik szőrmés nadrágjába és máshol értékesíti a legendássá vált Starship Pain-t. Most már biztosan tudja minkenki, hogy nem másnak a helyzetével fogunk foglalkozni, mint JoMo, azaz John Morrison-éval.

Utolsó WWE-ben töltött pillanatai

John Morrison sokak számára még eleven emlék lehet, hiszen pár éve hagyta el a szervezetet, ahol 6 évig tevékenykedett egy eléggé meghatározó karakterként. Szereplése alatt képes volt megszerezni az ECW Világbajnoki övet, az Interkontinentális Bajnoki övet, illetve The Miz és Joey Mercury csapattársaként 4x-es WWE Tag Team Bajnok, illetve 1x-es World Tag Team Bajnok volt…Azonban a sikerei ellenére 2011. november 28-án láthattuk utoljára a WWE ringjében, ahol egy Falls Count Anywhere küzdelemben szenvedett vereséget egykori cimborája The Miz ellen. A cég meglehetősen sajátos módon vett búcsút a Highflyer-től, akit ezt követően még egy nagyon komoly verésben is részesíthetett Miz. Sérülésre hivatkozva a háttérbe szorult John, aki december 9-én egy videóüzenetben beszélt az akkori állapotáról és a lehetséges visszatéréséről. 2015-ben egy Stone Cold Podcast alkalmával tette fel neki a kérdést Austin hosszabbítással kapcsolatban, ahol elmondta John, hogy a szerződése megújítására nem kerül sor, hiszen a nyaksérülései miatt komoly fájdalommal kell küzdenie és egyfajta frusztráltság uralkodik rajta emiatt.

A WWE utáni évei

A WWE elhagyását követően „szabadúszóként” tevékenykedett és több cégnél megfordult alkalmi szerződései értelmében. Az első komoly megállója 2014. szeptemberében a Lucha Underground volt, ahol Johnny Mundo néven szerepelt. Több egykori szupersztárral találkozhatott ez idő alatt, azonban a legkomolyabb ütközetei közé tartozott egy olyan, ahol egykori WWE Bajnokokkal alkothatott csapatot és csaphatott össze.

Jelenlegi tevékenysége

A Lucha Libre AAA Worldwide-nál való bemutatkozására 2015. május 24-én került sor, ahol Matt Hardy-val és Mr. Anderson-al karöltve lépett rigbe Mistíco, Rey Mysterio és Alberto Del Rio triója ellen, ahol vereséggel távozhattak.
2017. július 19-én a Global Force Wrestling bejelentette, hogy John Morrison csatlakozni fog hozzájuk, illetve augusztusban ringbe fog szállni a cég által megrendezésre kerülő eseményen…
John az elmúlt évek alatt nemcsak a pankrációban, hanem a színjátszásban is próbált maradandót alkotni és több sorozatban, illetve filmben jelent meg mellék, vagy főszereplőként. Legutolsó filmjében a Dave Made a Maze című horrorkomédiában Minótauroszként jelent meg.

John tehát a filmszerepektől eltekintve maradt a pankráció világában, ahol továbbra is komoly sikereket volt képes elérni. Bízhatunk abban, hogy előbb-utóbb ismét a WWE kötelei között láthatjuk a rendkívül technikás Szupersztárt.

John Morrison utolsó WWE-s megjelenése

2 című bejegyzés “Hova tűntek? – John Morrison” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek