RAW gyilkolás SmackDown módra, az év eddigi legtüzesebb adása – SPOILER

orton

Ezt sem mostanában felejtjük el. A SmackDown Live leszállította nekünk az év eddigi legsziporkázóbb adását, ami alatt nem sok időnk volt unatkozni. Kristályosodni látszik a WrestleMania, legalábbis, ami a kék csapatot illeti. A következő sorokban kiemeljük a legfontosabb történést, valamint annak következményét.

Jó nagy adag WTF-bombát dobott a nyakunkba a WWE.

Styles és Harper mérkőzése félig-meddig a papírforma szerint alakult, hisz megjelent Shane, miután AJ nem túl tiszta módon pinnelte Harper-t. Shane-O újraindította a küzdelmet, de nemsokkal később Harper véletlenül – egy AJ-nek szánt Superkickkel – lerúgta a főirányítót. Luke elvesztette a fonalat, amiért végül drágán megfizetett: Styles közelebbi ismerettséget köttetett a pózna és Harper homloka között, majd egy 450 Splash-t követően kopogtatta ellenfelét. Papíron tehát AJ Styles a kihívó, de már ezekben a pillanatokban érezhetjük, hogy csak ideig-óráig.

Na és akkor a főesemény.. Wyatt magabiztosabb valaha, ám pillanatokon belül tudatosul benne, hogy túl közel engedte magához a viperát. Randy a family “főhadiszállásán” volt látható, egy remekül kivitelezett promó kíséretében elárulta, hogy sosem volt Bray oldalán, valamint, hogy most már fordult a kocka: ennek megfelelően pedig találkoznak majd a WrestleMania-n, ugyanis Orton közeledik Bray felé, és a bajnoki címért. A 12x-es világbajnok felgyújtotta az egész kócerájt, ami láttán Wyatt-et elöntötte a félelem, a düh, és minden rossz, aminek következtében sebezhetőbb, mint valaha.

Van viszont egy ordító tény, ami fölött szépen átsiklottunk.

AMEDDIG te vagy a mester én pedig a szolga, visszautasítom, hogy szembenézzek veled a WrestleMania-n.

-mondta Randy két héttel ezelőtt.

A gyújtogatós jelenetsorral pedig – mint ahogy Orton is említi közben – felcserélődtek a szerepek.

Az adást követő Talking Smack-ben, sem Bryan, sem Shane nem tudott érdemleges válasszal szolgálni arról, hogy ki a világbajnoki cím kihívója jelen állás szerint. Styles úgy véli tiszta sor, hogy ő, hisz Orton lemondott a lehetőségről pár hete.
Talán nem volna meglepő, ha jövő héten, vagy a következő hetek valamelyikén megrendezésre kerülne egy Orton kontra Styles csata. Harper-t sem szabad elfelejteni, ugyanis veresége ellenére is ott mozoghat majd Randy és Bray körül.

A SmackDown teljes összefoglalójával @benbett érkezik hamarosan!

2 című bejegyzés “RAW gyilkolás SmackDown módra, az év eddigi legtüzesebb adása – SPOILER” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyon jó volt ez adást záró Orton promo, 2009-et idézte már az egész adás amikor Orton vs HHH feud volt egyszerűen remek volt. Viszont a mixed tag-team meccs annyira engem nem izgat kár, inkább rakták volna Mizt és Cenat interconti övhöz és lehetne ott egy fatalfourway. Illetve hiába adtak Zigglernek heel turnt továbbra is borzalmasan unalmasan gondolom beteszik a WM-re a battle royalba külön meccset nem hiszem, hogy kapna. Hiába nyert Styles valahogy-valahogy itt továbbra is AJ vs Shane kibontakozóban és Wyatték meg hárman a főövért mehetnének, visszatérő Rowan meg szinte akárkinek besegíthet majd.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek