RAW Preview május 1. – A Payback következményei

24 órával a PPV-t követően már robog is tovább a WWE vándorcirkusza, mégpedig Sacramento városába. Sok mindenre kapunk majd választ, a lényegesebb kérdéseket pedig össze is foglaljuk a következő sorokban. Vigyázat, SPOILER-es írás amennyiben még nem láttad a gálát.

Ki a következő kihívó? 

Dean Ambrose, a jelenleg regnáló IC Bajnok nem vett részt a tegnap esti adáson. Ma viszont már várható, s vele együtt az is, hogy ki lesz a következő kihívója. Ez a bizonyos személy lehet Miz, de könnyen lehet Bray Wyatt is, aki egy hete Sister Abigail-t adott neki a bejáratnál. Utóbbi viszály egyben azt is jelentené, hogy a pár hete belengetett Bray & Finn párharcból egyelőre semmi se lesz.

A divízió csúcsán! 

Alexa Bliss legyőzte Bayley-t, elhódítva ezzel a RAW Női Bajnoki övét. Blis kisasszony számára nem kecsegtet sok jóval a ma este, hisz Bayley mellett feltűnhet Nia, Sasha, sőt még Mickie is. Megjósolhatatlan, hogy milyen összetételű címmérkőzést láthatunk majd az Extreme Rules-on. Bayley-nek automatikusan jár a visszavágó, ugyanakkor előtérbe kerühetnek az igények az említett hölgyek által.

Mi a következő Finn Bálor számára? 

Jogos volt Miz tegnap esti kérdése, mint ahogy Finn válasza is. A sérülésből visszatérő Szupersztár akarja a világbajnoki övet, és jelen pillanatban az sem érdekli, hogy Brock Lesnar birtokolja. Szándékával azonban nincs egyedül, perpillant pedig kimondottan esélytelennek tűnik a meccsre. Jobb híján ott lehet neki Miz, ha már a Wyatt-es feud sem jön össze. Órákon belül okosabbak leszünk.

A Destroyer kudarca! 

Seth Rollins megállította Samoa Joe menetelését. Lendületét viszont nem, sőt, Joe várhatóan minden eddiginél elszántabb és kegyetlenebb lesz Rollins-szal szemben. Ordít magáért, hogy a viszály folytatódik, jöhet az újabb csata az Extreme Rules-ra. Seth bal térde továbbra is központi szerepet tölt be a történetben, mint ahogy a megcsonkult Authority is. Stephanie visszatérése egyre közelebb, ez pedig újabb pikantériát szolgáltathat a felek párharcához.

Változott a helyzet 

Az Extreme Rules-ra megkapjuk a tegnap esti Tag Team Bajnoki övmeccs visszavágóját, csak épp teljesen más formában.. Sheamus és Cesaro heel turn-t vett a Hardy fivéreken, mégpedig egy pokolian nagy verés kíséretében. Ebből akár az is következhetne, hogy ma jönnek a BROKEN karakterek válaszul. Ami biztos, hogy Matt és Jeff összecsap Goldust-tal és Truth-szal a RAW-on. Elvileg terítékre kerülnek az övek is, de ebben nem vagyok biztos. A lényegen mindez nem változtat: a Professional Warriors megjelenik majd, vélhetően részben azért, hogy bizonyítsák nem volt kapitális hiba hátbatámadni a világ egyik legjobb csapatát.

A szörnyeteg éhesebb, mint valaha

Bizonyára sokakat töltene el elégedettséggel, hogy pár hét leforgása alatt a földdel tenne egyenlővé, majd győzne le tisztán egy olyan magasságokban járó Szupersztárt, mint Roman Reigns. De ez a személy nem Braun Strowman. Hiába a tegnap esti győzelem, Braun nem csillapodik. Reignsé volt az utolsó szó, de nem a legvégső szó. Közelítünk a harmadik meccsük felé, addig pedig Isten óvjon mindenkit és mindent, ami a közelükbe kerül.

Holnap reggel érkezünk az adás Összefoglalójával.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek