Roman Reigns megtöri az őt övező csendet – Interjú

A WWE egyik legmegosztóbb Szupersztárja az elmúlt hetek alatt, nem csak az adásokon nem tűnt fel, hanem a közösségi médiában sem kommunikált rajongóival a jelenlegi állapotáról, valamint családja mindennapjairól Rosey eltávozását követően…A WWE.com közölt le egy saját készítésű interjút, amiben a Big Dog őszintén és meghatóan beszél a jelenlegi helyzetéről, valamint a visszatéréssel kapcsolatos terveiről…

Ahogy arra emlékezhetünk, Roman Reigns-t utoljára egy nagyon kemény “ütközetben” láthattuk. Az internet népe több ízben is kivesézte Braun Strowman megmozdulását, amivel a Powerhouse-t mentőautóstól emelte és borította fel egy kemény verést követően. Természetesen a Szupersztár nem szerzett olyan komoly sérüléseket ez által, hogy kénytelen legyen távol maradni a cég adásaitól, az igazi sebet Rosey, Roman testvérének halála okozta…

WWE

Ez kemény két hét volt neked, mind személyesen, mint pedig a karriered szempontjából. A WWE szeretné őszinte együttérzését és részvétét nyilvánítani a családodnak. Te és a családod többi tagja, hogyan élitek meg ezt?

Roman Reigns

“Éppen, ez egyike azoknak a helyzeteknek, amikor sok-sok vegyes érzelem kavarog bennem. Ha egy ilyen nagy családban élsz, akkor mindig remek érzés összegyűlni a szeretteiddel, kivéve, ha végső búcsút kell venned a testvéredtől. – Ő nem csak a testvérem volt, a mi családunkban olyan szoros a kapcsolat, hogy a unokatestvéreidet is rendes vér szerinti testvéreidnek érzed. Nálunk ilyesmi kapcsolat áll fenn. Ez egy eszméletlenül szomorú hét volt a számunkra, ami még mindig nagyon kemény. Viszont, hogy több mind 100-an összegyűlünk családtagok és barátok, hogy megünnepeljük a testvérem életet, rendkívül sokat jelent.”

WWE

A családod mindig melletted áll, de mondanál pár mondatot arról, hogy milyen támogatást kaptál a WWE-től, valamint a Szupersztároktól?

Roman Reigns

“Ez őrülten furcsa volt, mintha csak karácsony lenne. Nem hiszem, hogy valaha kaptam volna ennyi SMS-t vagy telefonhívást a barátoktól, beleértve a WWE által ismert barátokat. Rengeteg srác keresett meg a szervezettől, hogy részvétüket nyilvánítsák, emellett mindannyian kijelentették, hogyha tudnak valamiben segíteni, akkor ne habozzak, hanem keressen őket bizalommal. Mind a közösségi médiában, mind a rendes életben mellettem álltak és maximálisan támogattak.”

WWE

Még egyszer kijelenteném, hogy osztozunk az érzésekkel. Szeretnénk a legjobbakat kívánni a családodnak ezekben az időkben.

Roman Reigns

“Köszönöm, szeretném megköszönni mindenkinek, aki mellettem állt. A szurkolóimnak, akik szintén támogattak ezekben a napokban. Kemény időszak van a hátam mögött, de csak úgy, mint minden más dologból, képes leszek ebből is tanulni. Az egyetlen vágyam, hogy képes legyek továbbra is képviselni a családomat és a testvéremet, hogy tovább öregbíthessen az örökségünk hírnevét…Ő volt az első számú szurkolóm, aki a világért sem hagyta volna ki egyetlen meccsemet, vagy bármely percemet, amit a ringben töltöttem. Mindig volt egy-egy remek tanácsa a számomra és mindig számíthattam rá, ha szerettem volna valamiről beszélni. A Payback-et és a komplett 2017-es szereplésemet, minden egyes esély amit kapok, az Ő emlékének áldozok és Őt fogom képviselni.”

WWE

Amikor utoljára láthattunk téged, Braun Strowman egy mentőautóba vágott, amit aztán saját kezével emelt fel és borított az oldalára. Hogy érzed magad egy ilyen támadás után, fel tudtál gyógyulni?

Roman Reigns

“Fizikálisan sokkal jobb állapotban vagyok, mint érzelmileg. Ez volt a két legkeményebb hete a karrieremnek és egész életemnek. Sosem volt részem ilyen komoly veszteségben, hiszen Ő volt az egyetlen vér szerinti testvérem. Emellett olyan erőteljes és brutális verésben sem volt részem, amit Braun Strowman-től szenvedtem el. Sajnálatos módon, bárhogy is próbál átgázolni rajtam, rosszul irányítja a dolgokat. Egy szörnyetegnek gondolja magát, viszont én vagyon a Top Dog és ez az én Yard-om. Mondtam már egyszer, de kihangsúlyozom újra, a Yard-ot elvettem minden idők egyik legnagyobbjától (Roman Reigns itt az Undertaker ellen aratott győzelmére utal). Ha valakinek aggódnia kell, az csak Braun Strowman, akinek a bosszú komplett vihara az útjába fog kerülni vasárnap.”

Roman vasárnap léphet ringbe a Payback-en Braun Strowman ellen, ahol egy meglehetősen kemény összecsapásra számíthatunk.

Egy gondolat a(z) “Roman Reigns megtöri az őt övező csendet – Interjú” című bejegyzésnél

  1. En sosem tudtam megszeretni, tul nagy az arca. Boritekolhato hogy Strowman vesziteni fog. A sok kis wannabe Braunt Instagrammjan szidja minden mosdatlan, budos, izzadsagszagunak elhordjak es Roman-t eltetik. Nem tudom hova tart a pankracio de remelem nem a Reings felek ervenyesulnek hosszutavon. Az hogy Undertakert most is alazza, mar csak ezert a megnyilvanulasaert Braun Strownman-nek el kell pusztitania ujra.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek