Stílusos, egyedi, lehengerlő: megtörtént a várva-várt debütálás a SmackDown-on

Eléggé ütött, és libabőrt keltő szegmens volt attól függetlenül, hogy mind tudtuk meg fog történni. Onnan pedig egyenesen egyértelmű volt, hogy Miz és Maryse kihívást intézett Cena-hoz és Nikki-hez, akik természetesen előre jelezték, hogy szünetre vonulnak. Az #ItCouple ezúttal is gúnyt űzött a WWE álompárjából, maximálisan meglovagolva és kihasználva a helyzetet, miszerint a szokásosnál is őrültebb közönség hallgatja őket. Már-már távoztak volna, ekkor azonban megjelent a bejáratnál Lee England Jr., aki mindenki számára egyértelművé tette, hogy mi is következik.

A hegedűművész már a tavalyi TakeOver: Brooklyn során is segítette Shinsuke Nakamura-t, aki most a Main Roster debütáláshoz is megkapta a kellő alapot. A Strong Style királya stílusosan debütált a kékek adásán, első viszályát pedig – a félbeszakításuk miatt – nyílván a Miz ellen fogja vívni. Nagyszerű látni egyébként, hogy rábíztak egy ilyen fontos feladatot Mizanin-ra, hisz nem könnyű, s egyben felelősségteljes meló az, ha egy érkező szupersztárt kell bejáratni a Main Roster körforgásába. Nakamura tehát megérkezett, hosszútávon pedig tökéletes pótlása lehet majd AJ Styles-nak, aki a jövő heti shake-up során – minden bizonnyal – átkerül a RAW csapatához.

A debütálást követő reklámszünet alatt Dolph Ziggler jelent meg a dark szegmensben, és kihívta egy mérkőzésre Nakamura-t. A csatára az este legvégén, a 205 Live után került sor, és természetesen Shinsuke győzelmét láthatták a helyszínen tomboló fanatikusok.

2 című bejegyzés “Stílusos, egyedi, lehengerlő: megtörtént a várva-várt debütálás a SmackDown-on” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kis kérdőjel maradt bennem már csak Nakamurával szemben. Maga amit a ringben alakít az ötös, de egy hosszabb lefutású feudban csak entrancel nem lehet eladnia magát és a félően gyenge ANGOLJÁT kéne nagyon-nagyon gyorsan magas szintre hozni amivel tökéletessé válna a karaktere. Remek ellenfelei lehetnek, Miz, Cena, Orton, Wyatt akármelyikük ellen jól működhet, de Styles ellen is megnézném ha nem pakolnák át őt a Rawra ami a Shake up tudatában közel sem biztos.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek