11 Szupersztártól vált meg a WWE

wwe_default

2014. június 12-én hozta nyilvánosságra a WWE Weboldalán azoknak a nevét, akiktől meg fog válni. A listában szerepel a Szupersztárok mellett díva és mérkőzésvezető is.

Hivatalos weboldalán jelentette be a szervezet, hogy a továbbiakban nem foglalkoztatja a következő tagjait:

 • JTG
 • Drew McIntyre
 • Jinder Mahal
 • Aksana
 • Curt Hawkins
 • Theodore Long
 • Camacho
 • Brodus Clay
 • Evan Bourne
 • Yoshi Tatsu
 • Marc Harris (mérkőzés vezető)

Fentiek értelmében tehát 8 Szupersztárral, 1 Dívával, valamint 2 egyéb stábtaggal csökkent a létszám. Talán meglepő, hogy a 3MB csapatából 2 fő is áldozatául esett a leépítésnek és távozik a pár hónappal ezelőtt még szinte minden adásban szereplő Brodus Clay is. Evan Bourne már régóta sérüléssel bajlódik, amiből kifolyólag nem kapott szerepet a cég adásaiban, ráadásul nem javított helyzetén a két wellness szabályzat szegés sem.
Camacho-t korábban Hunico oldalán láthattuk főként, majd az eredeti Sin Cara távozása után Hunico öltött maszkot, egykori társára pedig úgy tűnik, hogy nincs szükség.
Teddy Long távozása érthető, hisz szeptemberben 68. életévét tölti és 1998. óta tagja a szervezetnek. Megérdemli, hogy boldog, nyugodt nyugdíjas évei legyenek.
A WWE több Szupersztárt is hozott föl az NXT-ből, gondoljunk csak Bo Dallasra, Paigere, Bray Wyattre, valamint az eléggé sikeres Rusevre, vagy akár Adam Rosera. Továbbá az NXT stábjában olyan tehetséges és fiatal előadók várakoznak egy komolyabb szerződésre, mint Adrian Neville, Corey Graves, Samy Zayn, vagy CJ Parker.

A Dívák szekciójában hivatalosan 17 hölgy szerepel, ám ne feledjük, hogy közülük többen nem harcolnak mérkőzéseken. Például: Renee Young, Vickie Guerrero, Lana és Lilian Garcia. Gyakorlatilag tehát 13 lányt láthatnánk, a valóságban azonban csak néhányan lépnek szorítóba a szervezetnél hétről-hétre.
Kérdés, hogy a fiatalítás, a vérfrissítés előnyére válik-e a cégnek, kapnak-e a rajongók újat az itt maradóktól.

A WWE-hez hasonlóan mi is minden jót kívánunk a távozóknak a jövőben.

12 című bejegyzés “11 Szupersztártól vált meg a WWE” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én ezt nem értem . miért kellett most szegényeket kirúgni . a TRiple -ést vagy Stephany -t rúgnák ki az már élvezetes lenne . az a legrosszabb az egészben , hogy akiket kirúgtak azok jók . és már nagyon kevés a díva . de akkoris örülök , hogy cm punk visszatért :))

  Kedvelés

 2. hát azért nemkellet volna Kirúgni mindenkit namindegy majdcsak lesz valami remélem valami jó emberek jönnek helyettük egy Pár Díva azért jöhetne mint PL a Beautiful People, Brouke Tessmacher Mickie James ilyenek

  Kedvelés

 3. Érdekes, de már érett ez. Mondjuk még pár névvel ki lehetne egészíteni.

  A jó öreg Teddy biztos nyugdíjba vonul. Ráfért már az öregre a nyugdíjas élet. Azért SD GM-ként is kivejezetten bírtam az öreget, de felette eljárt az idő. Akit igazán sajnálok az Evan Bourne. Tehetséges Highflyer igaz sokat volt sérült. A Wellness szabályokat meg inkább ne feszegessük szerintem, ilyen alapon a fél WWE-t elküldhetnék hasonló indokkal. Lásd pl.: Orton.

  A 3 zenész bohócból kettő szintén repül. Mahal jelentéktelen figura, akkor volt valami befolyása mikor Khalit irányította és ennyi maradt meg nekem belőle.
  McIntyre-t össze-vissza promózta a média, hogy átalakul és új szerepet kap. Végül is igen. Megkapta a ” you’re fired” szerepet. Isten áldja.

  Camacho, JTG, Curt Hawkins nem lepnek meg. Az utóbbi egy évben szerintem SD-n, RAW-on nem láttam egyiket se(javítsatok ki, ha tévednék), de még egy Main Eventen se tűntek fel.

  Aksana és a mérkőzésvezető jelentéktelenek szintén…Sok vizet nem fog zavarni a hiányuk.

  Brodus se fog személy szerint hiányozni nekem. Nincs szükségem a táncestekre meg a bohócokra a WWE-ben.

  Ha így folytatódik a helyzet a két matadornak álcázott Primo és Epico is csatlakozni fog a kirúgottak társaságához. Bár én még azt sem értem mit látnak a kreatívok egy Fandangóban vagy egy Adam Roseban. Hamar megunja őket a közönség, ahogy a két matadort és a minibikát is. Ha hirtelen nem látnám őket többet lehet fel se tűnne.
  Mondjuk a harmadik és egyben az utolsó 3MB taggal nem tudom mit fognak kezdeni. Talán ő volt a legirritálóbb mind közül számomra.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek