A WWE továbbra is komoly pénzügyi gondokkal küzd

20140102_EPLIGHT_Network_Announcement_nodate_C

Mint tudjuk a szervezet komoly pénzügyi gondokkal küszködik az elmúlt időszakban, amikre egyenlőre nem találják meg a megoldást. Vince McMahon próbálja felhívni a rajongók figyelmét a WWE Network-re, ami ezidáig nem volt képes beváltani a hozzá fűzött reményeket és nem tudta teljesíteni a komolyabbnál komolyabb elvárásokat. A cég tulajdonosa egy egy hetes ingyenes próbaverziót hozatott létre annak reményében, hogy egyre többen kipróbálják és megszeretik a Network-öt. Ám mi is ennek a komoly pénzveszteségnek az oka?

Egyrészt megemlíthetjük, hogy Daniel Bryan sérülésekkel bajlódik és nem képes ringbe szállni, ami miatt a cég kénytelen volt elvenni tőle a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. A legrosszabbkor következett be Daniel kényszerpihenője, hiszen kiemelkedően ő az a Szupersztár, aki képes hihetetlen módon megmozgatni és inspirálni a közönséget. Emellett pedig érvágást jelentett a WWE Szupersztárjának Santino Marella-nak a visszavonulása is…
Santino egy élő adás alkalmával jelentette be, hogy felhagy a továbbiakban a szorítóbeli szerepléssel, hiszen akárcsak Daniel vagy régebben Edge nyaki sérülésekkel bajlódott, amik miatt a későbbiekben az egészségét kockáztatná minden egyes mérkőzés során. Ez annyiban érinti a WWE-t rendkívül negatívan, hogy Marella nagyon fontos volt az úgynevezett “PG Era” szempontjából. Egy komikus előadó volt, akit imádtak a gyerekek és remekül tudott mindig pár mosolyra fakasztó pillanatot becsempészni a komoly hangvételű sztorivonalak közé. A hiányával sokat vesztett ezúttal a szervezet. Nem növelte a WWE népszerűségét CM Punk több mint fél éve történt távozása és Bad News Barrett sérülése sem.

Ahogy már egy korábbi hírünkben közöltük a cég kénytelen volt megválni több Szupersztártól, valamint egy Dívától és egy Játékvezetőtől. Azóta viszont távozott a szervezettől Ezekiel Jackson, akit hír nélkül helyezett át a WWE az Alumni részlegébe. Valamint Vickie Guerrero és Batista, akik a sztori szerint hajba kaptak a Vezetőséggel és ezért hagyták el a szervezetet. Meg kell még említeni, hogy a történetek íróit is megszanálta a WWE és két Head Writer-t bocsájtottak el.
Annak reményében, hogy minél többen előfizetnek a PPV eseményekre, valamint, hogy megvásárolják a WWE Network tagságot visszahozták az aktuális Roster-be Great Khali-t, The Miz-t, AJ Lee-t, valamint Chris Jericho-t.

Visszatérve a WWE Network-re Vince McMahon egy sajtókonferencián kijelentette, hogy a 2014-es év végéig körülbelül 2.000.000 előfizetőre számít, viszont az Inquisitr.com információi szerint csak 667.000 személy vásárolta meg ezidáig a tagságot. Ezért is Vince a saját Twitter oldalán tette fel a rajongóknak a kérdést, hogy: “Akartok ingyenes próbaverziót  a WWE Network-höz?”

wwenetworkfree

Egyenlőre feltehetjük a kérdést, hogy miért nem hoz fel a szervezet több NXT-s Szupersztárt a Main Roster-be, akikből lehetne olyan kaliberű Szupersztár, aki képes lenne megmozgatni a publikumot. Csak hogy több egykori NXT harcost említsünk: Daniel Bryan, Bad News Barrett, Roman Reigns, Seth Rollins, Dean Ambrose, The Wyatt Family, AJ Lee, Paige…
Tehát lennének tehetséges fiatalok, akikből nagy karakter alkothatna a szervezet, vajon miért nem próbálkoznak meg a vérfrissítéssel?

7 című bejegyzés “A WWE továbbra is komoly pénzügyi gondokkal küzd” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak Térjen Vissza Daniel Bryen-és verje el Roman-t végre.
  Emellett Az is jó lenne,ha Harper és Rowman-legyőznék az uso-kat,mert a mitb-enk Már szinte többen üvöltöttek nekik,mint az usok-nak…..
  Cena elveszthetné az övet és heel lehetne.Illetve tényleg az nxt-ben rengeteg tehetséges superstar van.Ami pedig a legnagyobb hiba volt, hogy összerakták a wwe, és whc öveket.Itt kezdtek romlani a dolgok…

  Kedvelés

  1. Én is támogatom a Daniel Bryan visszatérést. Csak azt nem értem hogy miért kéne Cenának elveszteni az övet? Szerintem jó bajnok nekem ő a favoritom. Tudom hogy nem lehet nála örökre de azért én szivesebben látnám Cenát bajnokként mint egy Bray Wyatt-et vagy egy nxt-s akárkit. Cena a wwe övet most birtokolja 13-agyára szóval szerintem megérdemli az öveket. És ezzel nem akartalak oltani csak szerintem Cenát jobban szeretnék bajnoknak mint egy Wyattet vagy egy nxt-st vagy egy Seth Rollinst.

   Kedvelés

   1. Azért érdemli meg az öveket mert a szervezet 13 adszorra MEGNYERETTE vele őket?. Mit mondjak. Szép. Nem is kell Wyatt vagay Rollins bajnok legyen. Ott van Kane. Ott van Van Dam. Ott van Reigns. Ott van Orton. Csak Ortonnal az a baj hogy heelként egy seggnyaló :S Faceként jobb volt :-j Lényeg hogy Cenaay ilyenek miatt bajnok mint te akik őt nyálazzák éjjel nappal. Mert ez kell a népnek. Legyen ő a bajnok 80 szor is ha kell… Más meg… az olyanok mint Van Dam cumizhatnak egy kis aprópénzért amit elverhetnek a hörpintőben egy üveg sörért.

    Kedvelés

 2. Ja…anyagi gondok…Csodálkoznak? Amilyen feudok vannak meg ahogy alakul a sztori….
  JSh0721 tökéletesen leirta az aktuális helyzetet. Marella nem nagy gond hogy elhúzott Punk annál inkább… Jerrichot visszahozták de csak azért hogy Wyattéknek legyen egy új kutyájuk akit baszogathatnak. Ugyanaz a feud időröl időre- Az övek körül sincsen egy túlzott nagy történet…
  A jelenkor egyik legnagyobb bakija volt…bakija…. Kibaszott nagy hibája volt egyesiteni az öveket. Ameddig ilyen újitásokat hoznak be addig ne csodálkozzanak hogy válság van.

  Az NXT-sekről pedig… 10 tagból 2-vel ha lehet valamit kezdeni a többi ilyen hulladék mint Alekosz Dallas , Róza, vagy a Pulikutya Rusev. Szánalom a köbön. Nem az NXT-ben kéne keresni a megoldást.

  Kedvelés

 3. Vickie G. tényleg kilépett, viszont Batista a filmes dolgai miatt nem tart a WWE-vel az eu. turnén és ezért lett úgy beállítva, hogy kiszállt. Santino szerintem egy töltelékkarakter volt, kisgyerekeknek elment, de nem hinném, hogy akkora veszteséget hozott volna a szervezetnek. CM Punk távozása, oké. Arra azt mondom, hogy tényleg.. De gyorsan megoldották hisz DB megkapta az övet, így szerintem hosszú távon az sem okozott túl nagy anyagi gondokat. Ami szerintem anyagi gondot okoz az az, hogy a WWE nem tud előállni egy rendesen kidolgozott történet szállal, hanem nyomják már a szokásos, sablonos feudokat – a “gonoszok” megakarják szerezni az övet, de a mi “hőseink” nem tágítanak – csak annyi, hogy cserélgetik a karaktereket Randy Orton – Daniel Bryan, Randy Orton – John Cena stb, stb. Egy másik példa a Wyatt family, ha észrevettétek a történet az összes feudban ugyan az volt. A Wyatt jött (de miért?) megverték az adott face karaktert és a feud a következő gálán ért véget. Úgyhogy szerintem ez az amiért romlik a WWE vagyona.

  Nxt-s sztárokat inkább hagyjanak ott! Édes Istenem, könyörgöm! Felhozták Adam Rose, Bo Dallas meg az a bolgárt de minek? Én még mindig keresem a választ arra a kérdésre, hogy ezek, hogyan juthattak be a WWE-be!? Inkább néznék még vagy 10 éven át Triple H, Sin Cara, Big Show, Randy Orton, Rey Mysterio, Rob Van Dam, Sheamus feudokat, mintsem ilyen nxt-s “sztárokat”.

  Kedvelés

 4. Hát igen a pénz! Így se kap az összes szupersztár lehetőséget, egy RAW-ban vagy egy SMACK DOWN-ban vagy egy PPV-n! Meg minek még több NXT sztár amikor Adam Rose, Bo Dallas, Rusev ezek mind 2-3 percet töltenek a ringben…egyik táncol, másik hisz, másik egy Ruszki elmebeteg aki igazából Bolgár, 2-3 percben!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek