Az alul értékelt gyöngyszem: a SmackDown női rostere

A SmackDown női rostere kétségkívül sokkal gyengébbnek tűnik papíron mint a RAW-é, hiszen ott olyan emberek vannak mint Sasha, Bayley, vagy éppen a jelenleg regnáló Women’s bajnok, Charlotte. Hatalmas a star power a RAW-on, ám a SmackDown képes-e velük felvenni a versenyt? Ebben az írásban ezt fogom nektek kivesézni.

smackdown-womens-championship

Nagyon nehéz a dolguk, ám a nem rég bemutatott Women’s Champonship egy kis vérfrissítést hozhat a rosterbe, és az egész új erőre kaphat. Az övért folyó csata, ami a Backlash-en fogja a csúcspontját elérni, teljesen új nézetbe helyezi az egészet. Eddig nem számítottak annyira, hiszen a RAW női rostere egyértelműen elnyomta őket, viszont ezzel beteljesülhet a SmackDown maga kis Women’s Revolution-je. Az emberek megvannak hozzá, és a teret is megadták, így a roster tagjai kicsit megszorontgathatják a RAW rosterének tagjait.

becky-lynch-5

Becky Lynch az, aki elhozhatja az igazi megváltást. Ő az egyetlen a Four Horsewomen közül, aki a SmackDown-ba került ezzel elválasztva a többiektől, ám ez a javukra is válhat. A “magányos farkas” előtérbe hozhatná a SmackDownt, mivel amíg Charlotte vagy éppen más a bajnok a RAW-on, ezzel egy elég erős üzenetet küldhet nekik: a Four Horsewomen utolsó tagja is beért a csúcsra. A WrestleManián sajnos elbukott, ám élete egyik legnagyobb csatáján győzelmet arathat és megvalósulhat az álma?

carmella-smackdown-840x560

Carmella az utóbbi időben igen nagy figyelemnek örvend az elfajult csatázásainak köszönhetően.  Tehetséges, és megvannak a képességei hogy bajnok legyen, de vajon felkészült-e már rá? A válasz talán nem. Kicsit korai volt felhívni a Main Rosterbe, de kétség kívül meg fogja találni a helyét, és a feudja Nikkivel tökéletes löket neki. Sőt, talán ez jelenti a közvetlen utat az új címhez, mivel sinte biztos hogy az övmeccs után is fog folytatódni a viszályuk – nagy eséllyel a csúcsot jelentő övért.

socialfeed-don-t-get-too-comfortable-ladies-i-m-back

El is érkeztünk a meccs utolsó, harmadik esélyes nyerteséhez. A visszatérő Nikki Bella már rögtön meg is kezdheti az újabb bajnoki uralkodását, és a legnagyobb esélye neki van a nyerésre. A feudja Carmellával nem ok nélkül jött létre, valószínűleg a PPV után kettőjük között fog menni a csata a címért. Mivel Carmellára nem biztos hogy rábíznák azt, hogy a SmackDown női rosterét képviselje, így a domináns Nikki Bellára hárulhat ez a nemes feladat.

A fentebb felsorolt három ember az, aki jelenleg a hátán hordozza a SmackDown-féle Women’s Revolutiont, ennek ellenére természetesen a többi résztvevő is igen fontos szerepet játszik az egészben. Nem szabad a többiekről sem megfeledkezni, mivel a meglepetése ereje ott lapul mindig a meccsek alatt, és a közönséget lesokkolva akár más is nyerhet. Vasárnap a RAW elkezdhet rettegni: a SmackDown női rostere példát statuál nekik, amit majd nehéz lesz megugraniuk.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek