Bréking: CM Punk csatlakozik a UFC-hez – Videó –

Alternative Press Music Awards - Show

Bombaként robbant a hír, miszerint a UFC szerződést kötött a pankráció világának egyik legkiemelkedőbb tagjával, aki a 2015-ös évben debütálni fog egy számára még vadonatúj sportágban. A szervezet bejelentette a hírt a hivatalos weboldalán, valamint a Facebook lapján is, emellett egy rövid videót hoztak nyilvánosságra, amiben Punk annyit mond, hogy: “UFC szurkolók, itt CM Punk, találkozunk 2015-ben a nyolcszögben”.

Mint tudjuk CM Punk-nak egyáltalán nem volt felhőtlen a viszonya a WWE Vezetőségével, ami egy szerződésbontásba torkollt. A sztorivonalak szerint Punk lépett ki a cégtől, ám egy későbbi interjújában elmondta a Szupersztár, hogy Vince McMahon nem tudta semmilyen módon megtalálni a Hangtalanok Hangjával a közös hangot, ami végül az idő előtti távozását eredményezte. Punk visszatérését több külföldi oldal is latolgatta már, viszont ezek csak pletykák, találgatások és félrevezetések voltak, amiknek alig volt valóságalapjuk. Most már biztosak lehetünk abban, hogy a szervezet ringjében egyhamar biztosan nem fog ismét megjelenni Punk…
A későbbiekben sok sikert kívánunk neki a ketrec belsejében, valamint reménykedünk, hogy Brock Lesnar-hoz hasonlóan egyszer még láthatjuk harcolni a WWE-nél.

Egy gondolat a(z) “Bréking: CM Punk csatlakozik a UFC-hez – Videó –” című bejegyzésnél

  1. Meglepődtem a hír láttán, igazából reménykedtem benne hogy visszatér a Rumble-ön, mind1. Igazából bárki pótolható, csak azért megis sajnálom.
    Kiváncsi leszek, hogy fog neki menni ez a ufc-s dolog.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek