Bréking: CM Punk távozott a WWE-től?

cm-punk-2007623Szinte minden külföldi hírforrás azzal foglalkozik, hogy a WWE egyik legkedveltebb szupersztárja bejelentette távozását. Bármennyire is hihetetlen, igen, CM Punkról van szó.

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy CM Punk a Royal Rumble PPV-t követő RAW adásban nem szerepelt. Furcsa ez úgy, hogy semmilyen ismert sérülés nem kényszerítette távolmaradásra.
A pankrációval foglalkozó sajtó szerint nem is volt távol, csak már nem lépett ringbe.

CM Punk elhagyta a WWE-t – ilyen, és ehhez hasonló cikkeket lehet olvasni szinte mindegyik külföldi pankrációs híroldalon. A Wrestlinginc.com értesülései szerint a Hangtalanok Hangja a hétfői RAW adás alatt közölte Vince McMahonnal, hogy távozik. CM Punk felült egy chicagói gépre és hazautazott.
A lap arról is beszámol, hogy a szupersztárt azonnal kiírták a következő televíziós adásokból és house show-ból, beleértve a februári Elimination Chambert is.

A hírt hivatalos forrásokból egyelőre még nem erősítették meg és a WWE weboldalán CM Punk továbbra is a roster tagjai között szerepel. Vannak azonban, akik már kommentálták nyilvánosan az esetet, mint pl. Matt Hardy, a WWE egykori szupersztárja, aki Twitter oldalán írta: “Állítólag CM Punk elment és kilépett a WWE-ből. Érdekes. Nem értheti ezt meg az, aki maga is nem élte át a helyzetet.”

CM Punkkal a múlt héten az MMAFighting.com készített egy riportot, amiben a szupersztár megemlítette, hogy kb. hat hónap múlva lejár a szerződése a céggel. Amikor a hosszabbításról kérdezték, kitérő választ adott: nem tudom, ez a dolog még lóg a levegőben. Ha azt mondom igen, aztán mégsem, akkor hazudós vagyok. Ha azt mondom nem, aztán hosszabbítok?… Három évvel ezelőtt egyszer már kívül voltam az ajtón és biztos voltam benne, hogy nem fogok újraszerződni. Most kicsit déjà-vu érzésem van, körbe kell még járnom a kérdést…

CM Punk a WWE-ben nem egyszer a megmondó-ember szerepét töltötte be. Bizonyára sokan emlékeznek arra a beszédére, amiben közölte: Jobb lenne a cég, ha Vince McMahon meghalna. Azóta sem tudjuk, hogy ez a saját véleménye, vagy a show része volt. Azt azonban rendszeresen hallani, hogy Punk viszonya a vezetőséggel finoman fogalmazva: nem felhőtlen.
A tervek szerint ő lett volna az, akit a jubileumi, XXX. WrestleManián Triple H-dzsel állítottak volna szembe. A jelen felállás szerint azonban már azt hallani, hogy Triple H vs Daniel Bryan mérkőzés lesz. Hogy Punk azért ment, mert elvették tőle a meccset, vagy azért írták át a forgatókönyvet, mert ő ment, nem lehet tudni.
Láthattuk vasárnap, hogy Punk elsőként kellett, hogy kezdje a 30 emberes meccset és végül egy olyan ember ejtette ki, akit már korábban kiejtettek. Tisztességes vagy sem? A WWE sztorikban nehéz tisztességet keresni, hisz a történetek épp az egymás elleni konfliktusokra, az alattomos támadásokra kellene, hogy épüljenek. Könnyen lehet, hogy CM Punknak valóban kezd elege lenni, hisz épp ő volt az, aki kifejezte elégedetlenségét a “részmunkaidős” szupersztárok visszatérése miatt, mert szerinte azok, akik minden éjszaka húzzák az igát, többet érdemelnének.
De könnyen lehet az is, hogy mindössze azért írják ki a sztoriból az egyik legnépszerűbb szupersztár egy későbbi időpontban dicsőségesen, rengeteg nézőt vonzva térhessen vissza (volt erre már példa 2011. nyarán).

Amiben egyet kell értenünk: CM Punk távozása a WWE-nek hatalmas érvágás lenne. A top szupersztárok közül igen kevés olyan van, aki nagy tömegeket mozgat meg és teljes időben áll a szervezet rendelkezésére. John Cena, Randy Orton és Daniel Bryan. Vajon bármelyikük képes lenne betölteni azt az űrt, amit Punk hagyna maga után? Bízzunk benne, hogy CM Punk és a WWE között a vitás kérdések megoldódnak, és a Hangtalanok Hangja még pár évig szórakoztat bennünket.
Ám ha Punk mégis megy, talán a vezetőség észbe kap és változtat úgy, hogy az jó legyen a szupersztároknak és az Univerzumnak egyaránt.

5 című bejegyzés “Bréking: CM Punk távozott a WWE-től?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hiányoltam már egy ideje, de csak most jutottam el odáig, hogy utánanézzek mi van az általam egyik legjobban kedvelt pankrátorral. CM Punk távozása hatalmas érvágás lenne a cégnek, mint ahogy a cikk írója is említette. Ő az, akiért akár heel, akár face karakter a rajongók megőrülnek. Ez tény. Punk az egyik legjobb és legkedveltebb pankrátor a jelenlegi rosterben, Daniel Bryan, John Cena és Randy Orton mellett. Ő az, aki mindig kimondja mi jár a fejében és nem hajol meg a McMahon családnak. Az is tény, hogy ez,amit jelenleg a WWE képvisel nem is pankráció, ezen már tényleg látni, hogy a pénz és a nézettség jelent mindent. Az is tény, hogy nem volt igazságos Brooks-t beküldeni elsőnek a RR meccsre, bár ez még elnézhető. Az viszont, hogy egy kiejtett ‘játékos’, név szerint Kane csak úgy fogja magát és kihúzza Punkot a ringből,mert Ő megteheti, mert Ő most már nagy úr (remélem érezhető az irónia) na ez már elég nagy szemétség volt, bárki is írta meg ezt. Ahogy az is, hogy Kane nem kapott semmit érte, pedig megérdemelte volna. Megérteném, ha távozni, hiszen ez már nem az a közeg, amibe anno érkezett. Kevés olyan szupersztár van, aki ugyanaz a személyiség maradt, mint az első napján, CM Punk ilyen. Nem tudom milyen a való életben, de azt tudom, hogy nagyon-nagyon jó pankrátor, olyan, aki nem terem minden sarkon. Remélem nem távozik vagy nem rúgják ki, mert őszintén a WWE nem lenne már a régi nélküle. Visszahozhatják Lesnart, Hulk Hogant, Kevin Nasht vagy akár HHH is folytathatja a karrierjét Phil Brooksot nem tudják helyettesíteni, mert Mr. The Best In The World-ből csak egy van.

    Kedvelés

  2. Remélem észbe fog kapni a vezetőség hogy ebből hatalmas sztorit lehetne alkotni ,Ami nem csak 1 PPV re szólna,és vonzaná a nézettséget.

    De ha jól emlékszem pár hónappal ezelőtt volt egy olyan hír melyben már lehetett hallani hogy újra lesz CM Punknak egy sztorija a vezetőséggel ami a SummerSlam en fog robbanni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek