Bréking: Látjuk-e még Daniel Bryan-t?

de25a8504dfa75ad4014b996c8a5238b_crop_north

Az napokban bombaként robbant a hír, miszerint Daniel Bryan komolyan fontolóra veszi azt, hogy a szerződése lejártával elhagyja-e a szervezetet, vagy pedig hosszabbítson a WWE-vel. Több külföldi oldal beszámolója értelmében a Szupersztárnak az elkövetkezendő időszakban a Vezetőség leginkább háttérmunkákat adna, Daniel viszont szeretne minél hamarabb visszatérni a szorítóba…

Daniel Bryan több hónapja inaktív a cégnél, valamint a sérülését követően annak lehetőségét is pedzegette, hogy talán végleg kénytelen lesz befejezni a sportot. Természetesen a cég kicsit próbálja kiszínezni a helyzetet, hogy minél nagyobb figyelem övezze a Szupersztárt, aki képes volt minden egyes megjelenésével és szavával megmozgatni a tömegeket. A legtöbben arra számítottak, hogy a várva várt visszatérésre a Royal Rumble-ön a 30 Man Top Rope küzdelemben kerülhet sor, azonban a publikumnak ez ügy tekintetében csalódnia kellett…Az Inquisitr írása alapján Daniel kész lenne ismét ringbe szállni, valamint belevetni magát komoly csatákba és viszályokba, azonban a cég nem engedélyezi neki egyenlőre ezt. De mi is állhat ennek a hátterében?

Bryan a szerződésében foglaltak értelmében egy teljesen aktív Szupersztárként fog szerepelni a WWE adásain, amikor ezt a sérülése nem akadályozza meg. A cég orvosainak vizsgálata után a szakemberek kijelentették, hogy a korábbi agyrázkódása és nyaksérülése már teljes mértékben a múlté és a határozatok értelmében ismét számolhat a szervezet. A Vezetőség viszont félti Daniel-t, hiszen egy későbbi, hasonló komolyságú nyak vagy fej sérülés következtében, nem csak a pankrációval kellene felhagynia, hanem valószínűleg visszafordíthatatlanul rongálódna a Szupersztár tesi épsége. A szervezetnek komoly fejfájást okozhat ez a történet, hiszen a döntés meghozatala mellett Bryan ügyvédje kész lenne pert indítani, miszerint a WWE nem tartja magát a Szupersztár szerződésében foglaltakhoz.

A WWE Chairman-je Vince McMahon a napokban összeült Daniel-el, hogy megvitassák a problémát, azonban a Főnök teljes mértékben hajthatatlan volt és szeretné, hogyha Bryan egyenlőre csak a Backstage-ben jelenne meg, vagy pár kisebb szegmens lebonyolításában játszana szerepet. A Szupersztár egy interjúban kijelentette, hogy ő egy pankrátor, ami miatt szeretné azt csinálni, amit eddig. Nagyon reméli, hogy képesek lesznek megállapodni a WWE-vel, hiszen szívesen dolgozik a cégnél, azonban ha a jelenlegi munkahelye nem lesz képes biztosítani azokat a feltételeket, amiket szeretne, akkor alaposan el kell gondolkoznia a jövőjéről…Ezzel Daniel megnyitotta annak lehetőségét, hogy másik szervezetnél folytassa a munkáját. A Ring of Honor és a New Japan Pro-Wrestling egyből ugrott a hír hallatán, hisz mindketten szeretnék szerződtetni szerződése lejárta után a pankráció egyik legnépszerűbb karakterkét. Viszont Daniel szerződésében még 2 év van vissza…

2 című bejegyzés “Bréking: Látjuk-e még Daniel Bryan-t?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A cikk nem teljesen pontos. Joseph Maroon a WWE főorvosa nem engedi Bryan-t a szorítóba. Nem a sérüléstől félti, hanem az a helyzet, hogy WWE különös figyelemmel kíséri az agyrázkódásos eseteket, és csak nagyon nehezen enged vissza valakit, aki sorozatosan és súlyosan szenvedte el azokat.

    Ez a Chris Benoit eset óta a WWE policy-ja, mert Benoitnál is a mentális problémáit a sorozatos agyrázkódásokra vezették vissza. Azóta nagyon szigorúan veszik az ilyen ügyeket.

    Kedvelés

  2. Kár hogy eltűnt az a rész ahol a hozzászólásokat jelezte:SS vagy ez még csak ideiglenes dizájn próbálkozások ?

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek