Brock Lesnar halálosan megfenyegette Kenny Bolin-t

NévtelenA WWE korábbi fejlesztési igazgatója, Kenny Bolin adott interjút a 1Wrestling munkatársának, Bill Apter-nek. Itt arról is beszélt, hogy a korábbi UFC és WWE világbajnok egy OVW (Ohio Valley Wrestling) Live Event után halálosan megfenyegette őt.

Bolin egészen addig a napig úgy gondolta, Brock Lesnar-t barátjának nevezheti, akkor viszont megismerte a Fenevad valódi énjét.

“Tehát a  show-nak vége volt, a rajongók is elmentek. Ott volt Brock Lesnar barátnője, akivel jegyben jártak, akivel vagy százszor voltak nálunk, akit vagy százszor megöleltem, akit már vagy százszor arcon csókoltam. Azon a különös estén nem öleltem meg, nem is adtam neki puszit, hiszen ömlött rólam a veríték, de annyira, hogy a legrosszabb ellenségemnek se kívánom. Szóval a Hollywood-i dolgot csináltam, azaz csókot leheltem az arca felé. Hozzá sem nyúltam, még csak gondolatban sem. Ekkor Brock Lesnar rontott be az ajtón, még a ringben viselt cuccban volt. Tehát beront és azt mondja >>vedd le a kezed a nőmről, Bolin!<<. Nem értettem, mondom >>Brock, vége a műsornak, aggodalomra meg semmi ok<<.”

“Erre ő: >>nem vicceltem, kurva anyád! vedd le a kezedet a nőmről!<<. Ránéztem, azt kérdeztem >>megőrültél?<<. De ő elkezdett szitkozódni, mondogatni miket fog tenni velem, ha egy ujjal is megérintem a menyasszonyát. Mondom >>Először is, hozzá se értem. Másodszor, már vagy százszor adtam puszit a barátnődnek, ami sosem zavart, akkor meg mi a gond?<<. Odajött, szinte a képembe mászott. Erre én: mi a franc van ezzel a sráccal? Majdnem összeért az orrunk, megszólalt: >>ha egy ujjal is hozzányúlsz, kibaszottul megöllek!>>. Azt mondtam, Brock, elég ebből.”

“A barátnője szólt rá >>Brock, hagyjad már, nem ért hozzám>>. Erre ránézet, és leordította: >>kussolj, ribanc, nem hozzád szóltam!<<. Teljesen begolyózott. Ismét rám nézett, mire én: elborultál, cimbora? Felemelte a kezét és arcon vágott. Talán ott követtem el a hibát, hogy nem rogytam össze, mert ez nagyon felcseszte az agyát. A fiam kikészült, elfutott és kiabálta >>Istenem, aput megölik!>>. Lerohant a földszintre, szólt Sylvester Terkay-nek, aki azonnal felsietett. Bejött és ránézett Brock-ra: >>ha bunyózni akarsz válassz a te súlycsoportodból! Harcolni akarsz? Állj ki velem!<<. Egy ideig nézték egymást, aztán Brock lelépett. Ha akkor jelentettem volna, talán nem jutott volna el addig, ahol most van.”

Forrás: allwrestlingnews

13 című bejegyzés “Brock Lesnar halálosan megfenyegette Kenny Bolin-t” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. jaj nemár
  ne mondjátok már hogy elhiszitek?
  ez nem több min egy mondvacsinált rosszindulatú pletyka,vagy inkább rágalom!
  biztos vagyok benne hogy semmi sem történt,meglehet hogy a ringben durva,de szánt szándékkal senkinek sem okozott sérülést a wwe-ben,ez a történet pedig egy vicc.
  nem tudom hogy honnan szedtétek ezt le,kizárt dolog

  Kedvelés

  1. A közvetlen forrásunk az allwrestlingnews, de az interjút a 1Wrestling készítette. Hogy Bolin állítása igaz-e, miszerint Brock megfenyegette őt, már nem a mi dolgunk eldönteni. Kenny a WWE fejlesztési igazgatója volt, elég nagy név, így ha ő ezzel vádol valakit, az hírértékű, akkor is ha kitalálja. Igazságot tenni nem fogunk, csak közöljük amit Bolin mondott.

   Kedvelés

   1. tisztában vagyok vele hogy ti csak információkat tesztek közzé
    de ha brock tényleg egy ilyen horrorfilmbe illő pszichopata lenne akkor nem a wwe egy meghatározó sztárja lenne hanem egy pszichiáter álma

    Kedvelés

     1. csak remélni tudom hogy nem fog megismétlődni az ami benoittal történt

      Kedvelés

 2. nem azért de Cena akár szed valamit ,akár nem( szteroidok nélkül is bőven lehet az ember 120 kilós és néhol jobb fizikummal megáldott mint a pankrátorok) vissza térve Cena akár szed szteroidokat ,akár nem, Ő neki nem volt ilyen esete tudtommal soha , akár hogyan is lezsolják vagy éppen nem szeretik a wwe sokat köszönhet neki rengeteg rajongót aki mivel gyerek egy alap pillért ad a wwe nek a jövőben is akár szerintem sokszor ezért is nyomják őt ennyire ami jó üzletpolitika elvégre tényleg példaképe lehet sok fiatalnak.

  Kedvelés

  1. Terveztem, hogy belinkelem fórumra és leírom nagyjából magyarul, hogy miről szólt az NXT beszélgetést, amit a héten dobtak ki, de sikeresen elvetted a kedvem a faszságoddal. Gratulálok.

   Kedvelés

   1. he he oszt még a gyerekek az alap pillérek.Pankrációról bestélünk,mely egykor véres,durva,agreszív sport volt,most meg gyerek matiné rózsaszín ködben ténfergő baby fac bohóc majmokkal

    Kedvelés

    1. Itt Royallal kell együtt értenem mert miért a gyerekek legyenek a fő nézők ?! Emberek itt látványos , veszélyes , véres mozdulatokat,akciókat kene látnunk nem azt ahogy Cena lenyom 2 mozdulatot es nyer.. Az ilyen gondolkodás miatt ilyen fos az egész show.. 😀

     Kedvelés

 3. És ez pont most derül ki…Igen,szteroidozik lesnar is stb cuccokat is tol,tudja mindenki,de nála többet “fogyaszt”müzli,elég ha ránézel..érdekes..

  Kedvelés

 4. Nos, az anabolikus szteroidok éppen ilyen személyiségtorzulásokat, dühkitöréseket okoznak mellékhatásként…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek