CM Punk konfliktusa az édesanyjával

CM-Punk-4-620x250Már több híroldal is beszámolt arról, hogy a WWE Szupersztárja, az ismét face turn-re készülő CM Punk távoltartási végzést kért a saját édesanyja ellen.

A pankrátor már többször is szóba hozta a ringbeli sztoriban a családját, ezekben az időkben még Chris Jericho-val volt rivalizálása. Y2J kijelentette az egész világ előtt, hogy Punk apja egy alkoholista, a nővére drogfüggő, az anyja pedig idegbeteg. A sértett Szupersztár védekezett és cáfolt azt a pletykát amit a nővéréről alkottak, ám nem mondott semmi jelentősebbet a szüleiről. Punk testvére megjelent a Extreme Rules-on még 2012-ben, ahol egy kemény és határozott pofont lekevert Chris-nek. Végül ebben a csatában a Straight Edge pankrátor diadalmaskodott, ám ezt követően teljesen elcsendesültek az erről szóló hírek….egészen mostanáig.

Punk és az édesanyja viszálya sosem volt felhőtlen, ám ezúttal a WWE karaktere nem volt hajlandó tovább eltűrni a folytonos sérelmeket és távoltartási végzést kért a hölgy ellen.
A TMZ írása szerint Punk elmondta a riportereknek, hogy az anyja azzal fenyegette, elmondja az egész világnak azokat a kínos cselekedeteket, amiket a Szupersztár még a középiskolában élt át. Punk ekkor megosztja mindenkivel, hogy már több rendőrségi ügye volt, valamint, hogy őrizetbe is kellett venni őt. Emellett szót ejt arról is, hogy anyja 2012-ben négy öngyilkossági kísérlettel is fenyegetőzött, amiből egyet meg is próbált, ám ez sikertelen volt.

A folyamatos zaklatásokat ellenére Punk elérte amit szeretett volna, több évig távol maradhat az édesanyjától. Nehéz lehetett neki így a WWE karriert fokozatosan egyre feljebb építeni…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek