Fiktív riportok egy kíméletlennek ígérkező PPV előtt

Mintegy fél nap választ el bennünket a 2017-es Payback-ig. Időt és energiát nem kímélve, speciális írással készültem. Fiktív interjúk segítségével megpróbáltam rávilágítani arra, hogy a főszereplők közül páran miként vélekednek a PPV-ről. Ki komolyabban, ki könnyedebben fogalmazta meg várakozásait, de mindenki nagyon készséges volt. Szabadon szárnyalt a fantázia, és tobzódott az önbizalom.

Még egyszer mondom: fiktív riport következik!

Előzetes egyeztetések után, a Szupersztárok többsége rábólintott arra, hogy megosszák velem vélt, vagy valós gondolataikat. Igaz, nem mindenki – szóval pár sorral ezelőtt picit túloztam. Braun Strowman alaposan rám ijesztett, de arról majd később, hogy mivel.
Bayley-vel futottam össze először. A RAW címvédő Női Bajnoka nagyon izgatott, hisz hamarosan hazai közönség előtt kell helytállnia.

Utah

76 napja kezdődött meg számodra az utazás, amiről egész életedben álmodtál. Las Vegas-ban hódítottad el a Bajnoki övet, utána pedig olyan teljesítendő küldetések vártak rád, mint sokakra ezelőtt. Hozzád képest viszont a különbség az, hogy mindegyikük elbukott. Legyőzted az addig veretlen Charlotte-ot, megvédted az övet a WrestleMania-n, ma pedig úgy állhatsz majd a függöny mögött szülővárosod népe előtt, mint a RAW Női Bajnoka. Hogy élted meg az elmúlt pár hónapot?

Bayley:

Még most is hihetetlennek tűnik. Számtalanszor elmondtam már és talán közhely, de ezért dolgoztam egész karrierem során. Az elmúlt 75 napban akadályok sora tornyosult előttem. Nagy volt a teher rajtam, s az igazat megvallva nem mindenki örült annak, hogy ez a cím az én vállamon nyugszik. Sokan próbálták azt súlykolni belém, hogy mindez a legkevésbé az én érdemem, vagy hogy köszönetet mondtam, kivéve annak, akit a leginkább megilletett volna. Próbáltak megtéveszteni, tényleg nagyon nehéz volt.

Utah

Ha jól emlékszem édesapádnak köszönted meg, és ajánlottad a februári győzelmet. Szerited kire gondolnak az emberek, amikor azt állítják, hogy valaki mást illetett volna mindez?

Bayley

Kétségem sincs afelől, hogy Sasha-ra gondolnak. Részben megértem, részben viszont nem. Igaz, hogy Sasha jelen volt az eddigi uralkodásom kulcspillanataiban, de az már kétes, hogy amit elértem neki köszönhetem. Mint mondtam jelen volt, és talán ez késztet egyeseket arra, hogy felhánytorgassák, majd erre fogják a történteket. Fogást akarnak találni rajtam, megkérdőjelezni az érdemességemet, de nem hagyom magam. Minden egyes éjszaka rájuk cáfolok, bizonyítok, és megmutatom, hogy jó helyen van a cím.

Utah

Ma este következik a harmadik címvédő mérkőzésed, méghozzá Alexa Bliss ellen. Milyen érzések kavarognak benned?

Bayley

Részben – és azt hiszem ez természetes – nagyon izgulok. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy hazai közönség előtt léphetek ringbe, az pedig különösen motivál, hogy a divízió egyik legjobbja ellen kell tegyem.

Utah

Elismerő szavak, mondhatni meglepő annak tükrében, hogy Alexa miket említett hétfőn. Sejtem, nem érintett jól.

Bayley

Természetesen nem, de ez így is van rendjén. Helyén tudom kezelni az elhangzottakat, s kitudja: talán még előnyt is kovácsolok belőlük. Alexa azt hiszi, hogy a hazai közönség túl nagy nyomást helyez rám, de én nem így tekintek erre, próbálom pozitívam értékelni a kiváltságos helyzetet, amibe kerültem.

Ezzel az első beszélgetés végére értünk. Bayley távozott, megüresett széke mellé pedig újabb darab került, hisz a következő percekben két vendéggel szembesülök majd.
Kisvártatva megérkezett a WWE A Lister-je, oldalán Maryse-szal. A dolog bökkenője viszont, hogy én eredetileg a Hardy fivéreket vártam, de sajnos nem érkeznek meg az arénába itt tartózkodásomig.

Miz

Arra kérnélek, hogy fogjuk rövidre. Rengeteg a dolgom, így is nagyon-nagyon nehéz volt időt szorítom ennek a kis beszélgetésnek. Várom a kérdéseidet.

Utah

Időt szorítanod? Ezek szerint itt valami nem stimmel. Pár perce szóltak, hogy a tervezett beosztáshoz képest nem Hardyék érkeznek. Azt is hozzátették, hogy azért küldenek titeket mert épp semmi fontos dolgotok.

Miz

Kérdezni is óhajtasz, vagy csak bosszantani?

Utah

Tagadhatatlan, hogy 2016 rólad szólt. A Brand Split-et követően húzóereje voltál a SmackDown-nak, kétszer hódítottad el az IC Bajnoki övet, és emlékezetesebbnél-emlékezetesebb pillantokat okoztál.

*Miz önelégülten mosolyog*

Milyen érzés mindezek után, hogy ha a SmackDown sikere a téma, a többség AJ Styles-ra asszociál?

*Miz arcáról lehervad a mosoly*

Dühítő, vagy inkább úgy fogod fel, hogy fel kell nőnöd AJ szintjére?

Miz

Tudod mi a dühítő? Ez az egész provokatív szituáció. A sikereim önmagukért beszélnek, mint ahogy az is, hogy miért én kerültem a RAW-ra, s miért nem AJ Styles.

Utah

Remek meglátás. Kifejtenéd bővebben?

Miz

Mit csinált a SmackDown az ott tartózkodásom alatt? Szárnyalt. Mindeközben a RAW? Szárnyaszegetten vergődött. Mi a megoldás? A Superstar Shake-up keretein belül átigazolni azt az embert, aki ezen a helyzeten változtatni képes. Azt az embert, aki újra dicsővé teheti a RAW-ot.

Utah

Teljes mértékben igazat adok, hisz Dean Ambrose érkezése szinte azonnal megtisztította a porszemtől akadozó gépezetet.

Viszont ami téged illet, a lendületed megtorpanni látszik. Mondhatjuk, hogy nem túl fényes időszak van a hátad mögött. Elszenvedett Dirty Deeds-ek, Maryse felkerült Jericho listájára, a ma esi PPV-n pedig pusztán a Kickoff során jutsz szóhoz.

*Miz egyre türelmetlenebb, végül nyel egy nagyot és higgadtan válaszol*

Miz

Elszenvedett Dirty Deeds-ek, vagy alattomosan kiosztott Dirty Deeds-ek? Óriási a különbség utóbbi javára. Lényegrelátó vagy, valóban a Kickoff-ban kaptam szerepet, de kérlek válaszolj egy kérdésre.. Ki volna nálam alkalmasabb arra, hogy képenyő elé szegezze a nézőket egy ilyen fontos esemény előtt? Ki volna nálam alkalmasabb lázba hozni a közönséget olyan összecsapások előtt, mint a Samoa Joe kontra Seth Rollins, vagy a Bray Wyatt kontra Randy Orton? Ki volna nálam alkalmabb személy betölteni azt az űrt, ami a brand regnáló világbajnokának távollétében keletkezik? Senki, köszönöm az egyetértést! A beszélgetésnek pedig ezennel vége.

*Miz ledobja a mikrofont, elindulnak kifelé, de ekkor belép a helységbe Jericho – kezében a listával*

Jericho

Miz! Tudod mi történik, ha idő előtt távozol egy interjúról? Tudod mi fog történni ha úgy viselkedsz, mint egy hülye idióta?

*Kattan a toll*

YOU JUST MADE THE LIST!

Az It couple viharosan távozik. Jericho követi őket, jómagam pedig várakozó álláspontra helyezkedve rendezem gondolataim.
Seth Rollins következik, jóval derültebben, mint az előző duó.

Utah

Seth, nagy sikert arattál a WrestleMania-n Triple H legyőzésével. Leállásról azonban szó sem lehet, hisz máris újabb személy került a célkeresztedbe. Az este egyik legkiszámíthatatlanabb összecsapásában szerepelsz majd Samoa Joe ellen. Több egy puszta meccsnél. Továbbra is így vagy ezzel?

Rollins

Teljes mértékben. A legutóbbi találkozásunkor még csak kölyök voltam, a csatározásaink pedig tényleg az üzletről szóltak, ma viszont más lesz. Ez személyes ügy. Joe kemény, szívós, és nagyon veszélyes ellenfél. Ugyanakkor megpróbálta félbetörni a karrierem, ami elegendő indok arra, hogy minden eddiginél pontosabb, elszántabb, és kíméletlenebb legyek a csapás pillanatában.

Utah

Hétfő este láthattuk, hogy új finisher mozdulatod van. Joe is láthatta, közvetlen közelről. Elegendő fegyverténnyel rendelkezik a sikerhez?

Rollins

Hamarosan elválik. Kidolgoztam a lehető leghatásosabb tervet, és egészen biztos vagyok benne, hogy Joe leblokkol majd. Már abban a pillanatban leblokkol, hogy a ringbe lépve ott leszek a szemközti sarokban. A tekintetem lángolni fog mindattól, ami rá vár. Viszontlátja majd a sorsát, ami jelen esetben a bukás a Kingslayer kezei által.. Minden tiszteletem az eddigi ellenfeleié, de én nem vagyok hozzájuk fogható. Nem is leszek olyan, nem tervezek egy újabb strigula lenni a falon, amire Samoa Joe áldozatai vannak jegyezve. A vadászból üldözött lett. Joe érzi a vesztét. Tudja, hogy most nincs Triple H. Nem lesz ott apuci, hogy kicserélje alatta a pelenkát.

Utah

Ha már felhoztad, mindenképp meg kell kérdeznem: miért vagy benne olyan biztos, hogy Triple H nem jelenik meg ma este? Logikusan belegondolva, lenne rá oka. Legyőzted, sőt mitöbb – megsértetted a becsületét. A felesége egy asztal romjain végezte.. Azt hiszem elegendő tény a revans érdekében.

Rollins

Nézd, van benne valami. Én viszont biztos vagyok benne, hogy Triple H nem mutatkozik meg ma este. Nincs már többé The Game. Az erre hajló akarat utolsó szikráit oltottam ki a WrestleMania-n. Ő is tudja, te is tudod, és mindenki más is tudja, hogy a tanítvány túlnőtte a mestert bizonyos szempontok alapján. Végeztem Triple H-dzsel, végeztem a Pedigree-vel. Elvágtam minden szálat, ami valaha is összekötött vele, megszabadultam a mocsoktól, amivel beszennyezett az évek alatt.

Utah

Joe azt ígéri, bosszút áll a WrestleMania-n történtek miatt. Miért erre helyezi a hangsúlyt szerinted?

Rollins

Erre egyszerű a válasz. Triple H volt az, aki lehetőséget biztosított számára. Legalábbis Joe így látja. Valójában csak ugyanazt a játékot folytatják vele, mint annak idején velem. Behálózzák az agyát, aminek a következtében szép lassan figyelmen kívül hagy mindent, és mindenkit. A becsvágy felülkerekedik a józan ész diktálta dolgokon, és ez a legnagyobb hiba. A hiba, mellyel máris mindent elveszített. Ezt fogom könyörtelenül kihasználni. Ez a kirakós utolsó darabja, ez teszi teljessé Seth Rollins feltámadását.

Kávészünetre indultam, de menet közben Strowman útjait kereszteztem. A lehető legóvatosabban megjegyeztem, hogy élnék a lehetőséggel az őt illető interjúval kapcsolatban, ám ekkor megragadta a pólómat, jött a már lassan kultusszá váló kiáltás az ” I’m finished with you! ” kíséretében, majd közölte velem, hogy beszélgessek inkább Roman-nel, használjam ki az időt míg lehet, ugyanis este darabokra szedi őt, hogy aztán célba vehesse Brock Lesnar-t és a Universal Bajnoki övet.
A Monster Among Men faképnél hagyott. Kár. Lett volna pár gondolatom számára amiatt, hogy porig alázott. Sebaj, majd legközelebb.

Visszaértem az interjúkra kijelölt szobába. Türelmesen várakoztam, míg megérkezett az előző jelenethez köthető Szupersztár.

Utah

Roman, az idei éved egyelőre ragyogó, ugyanakkor árnyékként követ egy olyan vetélytársad, akivel rendre meggyűlik a bajod. Ma este újabb mérkőzés vár rád Braun Strowman ellen. Lezárhatjátok ezt a régóta húzódó ellentétet?

Reigns

Őszintén szólva, egyelőre nem látom módját. Braun Strowman egy vadállat. Nem számít hányszor ütöd ki, mindig talpra áll és csak elszántabb lesz, mint valaha. Legyőztem őt a FastLane-en, de a bukástól veszélyesebbé, kiszámíthatatlanabbá vált. Próbálom megtalálni a módját, hogy kiiktassam az egyenletből.

Utah

Konkrét távlati célok vezérelnek ebben a pillanatban, vagy csak szeretnéd legyűrni ezt az akadályt?

Reigns

Kicsit mindkettő. Pontosabban az egyikből következik a másik. Le kell őt gyűrnöm ahhoz, hogy továbbléphessek, tovább a világbajnoki övre. Nem igazán van más út. Olyan se, ami csábít, és olyan se, ami több értelemmel bírna.

Utah

Pár hete hatalmas verést szenvedtél el. Volt időd átértékelni a helyzetet, kidolgozni a megfelelő stratégiát. Képesnek érzed magad arra, hogy megtedd amit februárban?

Reigns

Úgy érzem igen. A testem komoly megpróbáltatásokon ment át az utóbbi hetekben, így csak remélni merem, hogy nem hagy majd cserben a döntő pillanatban. Ami pedig a stratégiát illeti – nincs olyan. Braun Strowman esetében szóba sem jöhet. Egyszerűen oda kell állnod, és ami a csövön kifér alapon rázúdítani mindent, hogy a háború végén a te kezed emelkedjen magasba. Nehéz lesz, talán minden eddiginél nehezebb, de bízok magamban és bármire képes vagyok, hogy megvédjem a területemet. Legutóbb a rutinom és a tapasztalatom segített átlendülni a holtponton. Ezúttal itt lesz a törlesztés lehetősége is. This is my yard now.

Még ki sem hűlt a Roman által elfoglalt ülőalkalmatosság, már érkezett is a RAW Női Bajnoki övének első számú várományosa.

Utah

Alexa! Bayley pár órája igen elismerően nyilatkozott ró…..

Bliss

Hagyjuk ezt kérlek, de tényleg. Remélem te is pontosan tisztában vagy vele, hogy ez csak üres duma. Viszont abban is csak részben volt igaza. Én nem puszán az egyik legjobb vagyok a divízióban.. ÉN VAGYOK A LEGJOBB! Bayley elismerte a tényt, ugyanakkor máris megadta az alapot a későbbi magyarázkodásainak, hogy miért vesztette el az övet.

Utah

Magabiztosnak tűnsz. Feltétlen előnyödre válik majd az este folyamán?

Bliss

Mindössze annyiról van szó, hogy tisztában vagyok a helyemmel. Ami jelen esetben a részleg élén van, vállamon a címmel, amit ideje megtisztítani a förtelemtől. Bayley számára ketyeg az óra, a regnálásának pedig két értelme volt. Az első, hogy elsőre túlszárnyalja a barátnője háromszorra összejövő uralmát. A második, hogy hazai közönség előtt, az apja szeme láttára bukjon el. Mindegy, hogy mit beszél. Érzi a nyomást, a tehert, és ez mind akkorára nőtt mára, hogy nincs más út, mint ami a bukáshoz vezet.

Utah

Nagyon jól ismeritek egymást, tulajdonképp együtt cseperedtetek fel idáig. Az NXT-ben……..

Bliss

Ez itt a lényeg, az NXT. Ugye, hogy mennyire szánalmas az, hogy semmi sem változik? Pontosabban változott, ugyanis ma este tényleges forradalom indul. Bayley, Sasha, Charlotte.. Éveken keresztül fúrták magukat a lehetőségek közelébe, megkaptak mindent amit csak kiejtettek a szájukon. Tudod mi az, ami még ennél is szánalmasabb? Hogy senki sem tett ellene. Senkiben sem volt annyi, hogy fellépjen velük szemben. Ma éjjel minden megváltozik. A múlttal teszem egyenlővé ezt az egészet, miközben magasba emelem Bayley összetört teste fölött az övet.

Utah

Nem tartasz attól, hogy valaki, vagy valakik keresztülhúzzák a számításaidat?

Bliss

Ez is egy elég nevetséges dolog, hisz sokan azt hiszik nem tudom mi készül, és hogy annyira elvakít Bayley legyőzésének vágya, hogy nem látom a fától az erdőt. Természetesen realizáltam, hogy a Bayley & Sasha side-show sokadik felvonásaként Sasha megpróbálja majd megmenteni Bayley-t. Ma viszont, az előzőekkel ellentétben sikertelen lesz a kísérlet. Egyel több alélt személy fog a lábam alatt heverni.

Rendezem soraimat, és pillanatokon belül megérkezik utolsó vendégem: Kevin Owens. A Prizefighter vállán ott pihen a United States Bajnoki cím.

Utah

Kevin, ma este komoly próbatétel vár rád, amikor is kockára teszed a válladon lévő övet korábbi legjobb barátod, Chris Jericho ellen.

*Owens nem válaszol, unott tekintettel mered rám*

Ha veszítesz, kénytelen vagy visszatérni a RAW-ra. Mik a várakozásaid?

*Pár fintor a Bajnoktól, de továbbra sem szólal meg*

Képes vagy ugyanarra a teljesítményre, mint a WrestleMania-n?

Owens

A várakozásom csupán annyi, hogy feltegyél egy értelmes kérdést, vagy megjegyezz valamit – a hülyeségen kívül -, amivel nem vagyok tisztában. Jelen pillanatban egy hajszál választ el attól, hogy felálljak, majd megkeressem Michael Cole-t, ugyanis annyira ostoba dolgokat kérdezel, hogy már-már hiányolom őt. Ez pedig mondanom se kell, mennyire hátborzongató.

Utah

Mindettől függetlenül sokan kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi játszódik le a fejedben a soros összecsapás előtt.

Owens

Igyekszem letudni a ma estét, hogy aztán AJ Styles-ra koncentrálhassak. Ehhez azonban túl kell legyek Chris Jericho-n. Meg kell semmisítenem Chris Jericho-t az emberek összes téveszméjével együtt.

Utah

Mit értesz téveszme alatt?

Owens

Például azt, hogy Chris Jericho miatt váltam a történelem legjobb, és leghosszabban uralkodó Universal Bajnokává. Az emberré, aki a hátán vitte ezt a szervezetet az elmúlt egy évben. De vehetnénk akár azt is, hogy egy gyerekkori rajongás miatt képtelen vagyok átgázolni Chris Jericho-n. Ha ő nincs, megvertem volna Goldberg-et. Ha ő nincs, még most is Universal Bajnok lehetnék, az egész WWE legnagyobb Bajnoka, de tudod mit? Már egyáltalán nem zavar. Elvett valamit, de helyette sokkal jobbat szereztem.

*Megigazítja az övet*

Én vagyok ennek a nemzetnek a Bajnoka. Egy kanadai.. Egy sokkalta jobb, és arra érdemesebb kanadai, mint Jericho. Fel tudod te fogni, hogy mekkora fricska ez? Nem. Látom fogalmad sincs.

Lényeg ami lényeg: Amerika új arca tovább tündököl majd. Megsemmisítem Chris Jericho-t, a híres listára pedig a mai dátum kerül majd. A nap, mikor keserves véget ért Chris Jericho karrierje.

Utah

A listára, ami a többség véleménye szerint túlragyogott téged és a világbajnoki uralmadat?

Owens

Az történt, amit akartam, hogy történjen. Hagytam előtérbe kerülni azt a hülye listát, ugyanis tudtam, hogy ez az egyetlen dolog, ami betölti a Chris-ben keletkezett űrt. Mindez az áldott jó szívemnek köszönhető, de Chris beleharapott a kézbe, ami táplálta. Miután kilépett az árnyékomból, szánalmas mása volt önmagának, az egykori vitathatatlan világbajnoknak, Y2J Chris Jericho-nak. Az embernek, akit ma éjjel örökre kitörlök a történelemből.

KO feláll, majd elindul kifelé. Akaratlanul ütközünk, aminek következtében leesik a válláról az öv. Lehajolok, hogy felvegyem, de ekkor megragad, a következő pillanatban pedig elszenvedek egy Powerbomb-ot az asztalra.
Órák múltán magamhoz tértem, majd elkullogtam. Most pedig realizálom, hogy ha a fenti cikk egy éles szituáció közepette készül el, nem biztos, hogy meg bírok szólalni.

Hamarosan érkezünk a linkekkel az élőhöz, addig is fussátok át a gála Preview-jét.

2 című bejegyzés “Fiktív riportok egy kíméletlennek ígérkező PPV előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Többször elolvastam és igazából nem tudom, lehet a cikket úgy is értelmezni hogy más formában leírja (leírod) az elmúlt hetek történéseit esetleges előrevetítést írsz le (Rollins párbeszédnél) , lehetőségeket amik talán megtörténnek. Elsőre furcsa így látni egy ilyen cikket itt. Hát nem tudom, érdekes , nem mondom hogy rossz viszont annyira nem is győzött meg elsőre. Szóval szerintem maradok középen és nem választom egyik oldalt se :/

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek