Így távozott Vickie Guerrero a WWE-től

vickie-guerrero-1403010183

Mint ahogyan láthattuk a június 23-i RAW-n Vickie Guerrero eléggé nagy bajba keveredett a kávés ügye, valamint amiatt, hogy engedélyezte Roman Reigns-nek, hogy indulhasson a Battle Royal csatában, amit végül a Szupersztár bravúrosan megnyert. Ezért Steph eléggé komoly lépést tett ellene…

Kettejük hosszas beszélgetésében arra kényszerítette a hölgyet Steph, hogy könyörögjön neki az állásáért. Vickie tényleg mindent megtett ez érdekében, végül pedig Mrs. McMahon kiírt egy csatát, amiben Guerrero-nak részt kellett vennie, sőt nem más ellen lépett ringbe, mint Stephanie ellen. Ez azonban nem egy szokványos csata volt, hanem egy amolyan “iszapbirkózás”, amiben az lesz a végső vesztes, aki beleesik a bejárat mellett felállított medencényi csokoládészirupba (Idővel az is kiderült, hogy mi is az a beazonosíthatatlan barna lötty). Ekkor végül a győzelmet Steph szerezte meg, aki egyből kijelentette, hogy Vickie elvesztette a csatát így ki van rúgva. Végül Guerrero megelégelte a Steph-et és belevágta őt a csokiba, a közönség legnagyobb örömére. Ahogy távozott a rajongók őrjöngtek és éltették őt, végül pedig megszólalt az egykori Eddie Guerrero zenéje, ami borzasztó meghatóra sikeredett. A WWE méltóan búcsúztatta az egyik legaktívabb tagját.

A RAW-n még a backstage-ben a dívák tapsviharral fogadták és mindenki köszönetét, tiszteletét, valamint szeretetét fejezte ki a SmackDown egykori General Menedzsere iránt.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek