Interjú az Ikonnal

stingimagefinal--5800294f7f213605b8fb18b156d0537b

A napokban a WWE.com készített egy interjút az idei Hall of Fame ceremónia legnagyobb nevével, az Ikonnal Sting-el, aki a beszélgetésben szót ejtett sérüléséről, valamint arról is, hogy mi történt volna, ha nincs az az ominózus sérülés a 2015-ös Night of Champions-on.

WWE.com:

-Az elmúlt hónapokban adott interjúidban felfedted, hogy a műtéti beavatkozás is egy opció volt a gerincsérülés után, amit a 2015-ös Night of Champions-on szenvedtél el Seth Rollins ellen. Sor került végül a beavatkozásra?

Sting:

-Igazából nem volt műtétem. két neurológus (Dr. Joseph Maroon és egy másik Houston-ban) ugyan azt mondta. A mellékhatások, melyeknek lenniük kellene, nálam nincsenek. Jól érzem magam, és teljesen normálisan is.

WWE.com:

-Gerinc szűkületet diagnosztizáltak nálad. Ez pontatlan volt? 

Sting:

-Nem azt mondom, hogy pontatlan. Abban egyetértek, hogy talán van gerinc- vagy nyaki gerincszűkületem. Több orvos is azt mondta, hogy: “Tudod, nagyon sok sportolónak volt ilyen sérülése. Valamilyen szinten mind megküzd vele. ” Volt egy orvos, aki azt mondta: “Jól vagy – nincs miért aggódnod.” És a pankrátorok meg azt mondják: “El kell mennem ehhez az orvoshoz.” “Nem, inkább a másikhoz kéne mennem.” Én mondom, őrület az egész. Tehát azt gondolom, hogy amíg jól érzem magam, minek kellene bármit is tennem? És amit mindenki mond, ne feküdj kés alá, amíg nem feltétlenül muszáj.

WWE.com:

-Ha nem történik a sérülés szeptemberben, szerepeltél volna az idei WrestleMania-n? Vagy ezt nehéz megválaszolni, hisz minden változik?

Sting:

-Ó nem, ezt könnyű megválaszolnom: Igen. Ha rajtam múlik igen, persze. Szerettem volna egy utolsó WrestleMania-t, egy Undertaker elleni mérkőzéssel. Ez az, amit csinálni akartam. 

WWE.com:

-Voltak korai beszélgetések arról, hogy mi lehetne a szereped a WrestleMania 32-n? Vagy ez az, ami a fejedben volt?

Sting:

-Igen ez volt a fejemben persze, de mindenki tudta, hogy én biztosan akarok egy meccset. Természetesen a WrestleMania lett volna a helye, de megsérültem a többi pedig már történelem. 

 

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek