Interjú Sting-gel: A sérülésről, az állapotáról, a PPV-ről, a későbbiekről

20141124_LIGHT_StingEntranceC_HP

A Night Of Champions nevezetű PPV Eseményen Sting sérülést szenvedett. A WWE a hivatalos weboldalán osztott meg egy interjút az ikonikus Szupersztárral, amiben első sorban a sérüléséről, állapotáról, valamint a későbbi karrierjéről kérdezték…

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy hibásan kivitelezett Turnbuckle PowerBomb következtében Sting egy komoly sérülést szenvedett a Seth Rollins elleni WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó címmérkőzésén. Az adás után egyből kórházba szállították, azonban sem az orvosok, sem pedig a cég nem tudott semmi kézzel foghatót mondani az állapotáról, csak annyi volt biztos, hogy a nyakcsigolyáinál nem szenvedett semmiféle törést.

Eltelt pár nap a Night Of Champions estéje óta, hogy érzed magad?

“Eltekintve attól, hogy nyakmerevséggel szenvedek, eléggé jól vagyok. Pont úgy érzem magam, mint bárki más egy kemény címmérkőzés után a profi pankráció világában.”

A sérüléseddel, valamint a jelenlegi állapotoddal kapcsolatban már biztos eredmény született vagy folynak még a kivizsgálások?

“Lényegében, a mozdulatot követően bizsergést éreztem a karomban, ami miatt mindkét felem kezdett elzsibbadni egészen az ujjaim végéig. Utána ez áttevődött a lábaimra is, ami miatt már alig tudtam megtartani magamat. Kellett egy kicsit négykézláb járnom a ring szélén, hogy megnyugodjak és összeszedjem magamat. Eléggé rémisztő volt…Ha felépülök, akkor rövid távon, nagyon figyelni fogok és óvatos leszek, hosszú távon pedig nem igazán gondolkodok.”

Mi történt, amikor a Night Of Champions után kórházba szállítottak?

“Egy villanás alatt ott voltam a kórházban, ahol egyből rám adtak egy nyakmerevítőt és különféle gyógyszereket kaptam infúziósan, hogy minél hamarabb enyhüljön a fájdalom. Elvégeztek egy CT és egy MR tesztet, amit követően a főorvos felhívta a feleségemet, akinek elmondta, hogy mi is a problémám. Nem igazán hallottam a beszélgetésüket, annyit tudtam kiszűrni belőle, hogy nyaki gerincszűkületem van. A legutolsó mondatot értettem kristálytisztán: “Még figyeljük az állapotát, de nagyon szerencsés ember, hogy a saját lábán távozhat innen.”

Vissza szeretnél térni a szervezethez pár csata erejéig?

“Hmmmm…Ha megvan a tökéletes forgatókönyv hozzá, akkor persze.”

Emlékszel, hogy a mérkőzésen pontosan mikor sérültél meg?

“Persze, amikor a Turnbuckle PowerBomb-ot első alkalommal kaptam tőle, akkor rosszul védekeztem és a nyakcsigolyáim értek először oda a ring széléhez. Olyan volt, mint egy ostorcsapás. Ekkor még nem igazán éreztem fájdalmat, ezért belementem, hogy másodszor is bevigye ellenfelem ezt a mozdulatot. Úgy gondoltam, hogy egyszer hibáztam, akkor azt követően jobban fog majd menni, de ismét teljesen hátra dőltem a levegőben és újra a nyakammal érkeztem a sarokba. Ekkor már sokkal rosszabb érzés volt.”

Megnézted ezt a bizonyos mérkőzést egyáltalán?

“Nem…Tudod, 30 éve foglalkozok ezzel a sporttal és ennyi idő alatt többször kielemeztem a saját magam mérkőzéseit, valamint a Roster többi tagjának az összecsapásait és végignéztem. Szóval valószínűleg nem is fogom megnézni.”

Le tudnád írni, hogy mi járt a fejedben, amikor a játékvezető megállította a csatát?

“Egyből odasietett hozzám a szervezet orvosa és a bíró is, akik végig csak azt kérdezték felváltva, hogy “Minden rendben van, mi történt, hogy érzi magát?” Én nekem csak az járt a fejebem, hogy “Ne már Ember”…Ha végül ez lett életem utolsó csatája, az utolsó dolog, amit csinálhattam egy mérkőzésen, akkor nem akarok egy félbehagyott meccsel távozni”

Amikor földre kerültél, a közönség elkezdte a nevedet kántálni, ez motivált téged?

“Őszintén megmondom, hogy nem igazán halottam ezt, hiszen egyszerre beszélt hozzám a mérkőzésvezető és az orvos is, valamint próbáltam mindent kizárni és lerázni a lábamat és a kezeimet, hogy ismét folytathassam a csatát. Egyszer hallottam a “Sting” kiáltásokat, ami nagyon jól esett, hiszen úgy éltem meg az egészet, hogy bejött ide egy 56 éves srác, akit tisztelnek és szeretnek.”

Hogy tudnád leírni, hogy Seth Rollins ellen léphettél ringbe?

“Hatalmas öröm volt. A rajongók a heel személyisége miatt nem annyira szimpatizálnak vele, de Ő egy remek srác és a fiatal kora ellenére egy óriási szakmai tekintély. Ahogy eltervez valamit, nem a részleteken gondolkozik, hanem azon, hogy most és azonnal nekiállhasson a megvalósításnak. Tele van energiával, amit képes kamatoztatni a mérkőzésein és az edzésein, amiből kifolyólag szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a jelen kor egyik legjobb pankrátora. Bebizonyította, hogy képes mindig újat előhúzni a tarsolyából, valamint, hogy a nehezebb időszakokban sem csügged és kijavítja a hibáit. Teljes mértékben megérdemli, hogy egy ilyen kimagasló szervezetnél szerepelhessen.”

Ez nagyon nagy dicséret Sting-től

“Komolyan? Nem tudok eléggé szépet mondani róla…Amikor a mentőautó már elindult volna, Rollins bedugta a fejét és bocsánatot kért. 15 percig azt hajtogatta, hogy mekkora megtiszteltetés volt neki ez a csata, amiben ellenem harcolhatott. Viszont én másképp láttam, itt én voltam megtisztelve, hogy együtt dolgozhattam Seth-tel.”

Valamikor még visszatér a ringbe Sting? Lesz még utolsó mérkőzésed?

“Utálom ezt a kérdést. Az a probléma, hogy ilyenkor egy hatalmas kérdőjel kering mindenki szeme előtt. Egyenlőre nem tudok erre semmit sem mondani, aminek lenne valóságalapja. “

Elindultak a találgatások az Interneten, üzennél végszóként valamit a rajongóknak?

” Nem voltam a Interneten mostanában, de halottan néhány dolgot innen-onnan. Ahogy hazaérek egyből megköszönöm mindenikek, aki támogatott engem itt a sérülésem idején, hiszen rengeteg SMS-t kaptam, amiben csupa jókívánságokat fogalmaztak meg…Imádom a rajongókat és hálás vagyok nekik, hogy képesek még mindig értékelni a karakteremet 30 év után is.”

4 című bejegyzés “Interjú Sting-gel: A sérülésről, az állapotáról, a PPV-ről, a későbbiekről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mekkora ember!Saját magát okolja a sérülésért,nem pedig az ellenflét.,pedig ezt júdást szúrta el..
  Aztán magasztalja és elismeri a tehetségét,és még neki megtiszteltetés,hogy vele meccselhetet.
  Le a kalappal Sting előtt.Ilyen egy igazi sportember.Jó volt most is,56 évesen rendesen odatette magát.
  És júdás..valóban nagy megtiszteltetésvolt,hogy a valaha élt egyik legnagyobb pankrátorral harcolhatott.

  Kedvelés

  1. Ha valaki tudja hogy Seth kiváló pankrátor az Sting. Imádom a palit (Seth-et) amit mutat a ringbe az Punknál is jobb. Mindig odateszi magát. 1 Raw-ról sem hiányzott 2012 óta. Sting nagyon jól néz ki a kora ellenére is igazi fiatalos a testalkata nem sörhas meg ilyesmi. Seth Rollins, Cesaro és Owens miatt nézhető ez a WWE.

   Kedvelés

 2. Sting. Nekem mindig is egy követendő példakép voltál a WCW , a TNA és a WWE egyik legnagyobb neveként. Szeretnék jobbulást kívánni neked a magam és a baráti köröm nevében( akik szintén olyan pankráció fanok mint jómagam).

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek