John Cena sérüléséről

John-Cena-elbow-surgeryAki látta a május 19-i PPV adást, láthatta azt is, hogy a John Cena vs Ryback mérkőzés eredmény nélkül ért véget, miután a két szupersztár a kulisszák mögé esett.
Az Extreme Rules PPV adás utolsó előtt mérkőzése a John Cena és Ryback közötti WWE Bajnoki cím meccs volt, ami meccstípusát tekintve nem tartozott a könnyű összecsapások közé, hisz egy Last Man Standing mérkőzésről beszélünk.

Cena és Ryback már egy jó ideje gyötörték egymást, amikor a Sin City Cyborg felkapta a Bajnokot, majd mindketten keresztül zuhantak a szikrázó fénytechnikán és eltűntek a közönség szeme elől.
A következő képen már azt láthattuk, hogy mindkettejükhöz orvosi személyzet érkezik. Ryback segítséggel ugyan, de a saját lábán távozott a helyszínről, John Cena pedig azonnal nyakmerevítőt kapott és hordágyon vitték el.

A WWE a szupersztár állapotáról hivatalos közleményt egyelőre nem tett közzé, azt azonban tudni lehet, pontosabban lehetett látni a Post Show-ban, hogy Joihn Cena eltávolította magáról a nyakmerevítőt, leszállt a hordágyról és nem kívánt további orvosi segítséget igénybe venni. A WWE feltehetően a május 20-i RAW során fog több információt közölni Cena állapotáról, bár önmagában sokat árulhat el már az is, hogy egyáltalán jelen lesz-e a heti adásban.

A legrosszabb variáció természetesen az lehetne, ha John Cena nyaksérülést szenvedett volna, hisz ez esetben hosszabb gyógyulási idővel kell számolni, ez pedig a június 16-i Payback PPV-n való szereplését is befolyásolhatná.

Miután már több szupersztár kényszerült arra, hogy aktív pályafutását nyaki sérülés miatt rövidítse le, (nyaki csigolyasérülés miatt távozott a ringből Edge, “Stone Cold” Steve Austin, Hardcore Holly és Droz is), csak kívánni tudjuk a WWE jelenlegi Bajnokának, hogy mielőbb épüljön fel és az esésnek ne legyen következménye.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek