Kevin Nash börtönben, Bray Wyatt kórházban tölti a karácsonyt?

A napokban került nyilvánosságra a hír, miszerint Bray Wyatt-et kórházba került a Hétfői RAW után, hiszen a kelleténél egy kicsit keményebbre sikeredett a Dean Ambrose-al vívott Street Fight csatája. A korábbi WWE Szupersztárt pedig őrizetbe vették, hiszen december 24-én egy kisebb összetűzésbe keveredett a fiával, ami végül egy véres verekedésbe torkollt.

bray141225

A Monday Night RAW-t követően Bray Wyatt-et egy mentő szállította el a helyszínről, amiről azt gondolták a rajongók, hogy bizonyára csak a sztori része, ugyanis egy meglehetősen extrém harcot vívott az egykori Shield taggal, Dean Ambrose-al. Az utóbbi időben láthattunk közöttük eléggé kiszámíthatatlan és fordulatos mérkőzéseket, amiknek nem is a pankrációs történet továbbvitele volt a célja, hanem inkább a szurkolók szórakoztatása, minél keményebb és látványosabb mozdulatsorozatokkal. Ez a bizonyos Miracle on 34th Street Fight csata is hasonló volt, mint az elődei, annyi apró különbséggel, hogy Bray összeszedett egy sérülést, ami következtében egyből elszállították a helyszínről. Egyenlőre még nem került nyilvánosságra, hogy mi is történt a Szupersztárral, valamint, hogy milyen súlyos a sérülése. A WWE minden bizonnyal a későbbiekben még több hírt fog közölni a pankrátor állapotáról, ám reménykedjünk benne, hogy nincsen olyan komoly problémája, hogy hosszabb időt kelljen kihagynia. Elvégre szokás szerint a Royal Rumble lesz a 2015-ös év első PPV-je, ahol mindenképpen meghatározó lenne az ő jelenléte.

kevintristen

Kevin Nash-t és fiát december 24-én reggel vették őrizetbe, ugyanis a 18 éves gyerekével, Tristen-en összeverekedtek, végül ez a kis családi perpatvar véres bunyóba torkollt. A rendőrség 2 órával az őrizetbe vételt követően kiadott egy közleményt, amiben azt hozták nyilvánosságra, hogy Tristen támadt rá apjára, hiszen ő is, valamint a WWE legenda is a kelleténél több alkoholt fogyasztott. Mindkettejüket őrizetbe vették és folyamatosan kihallgatják őket ugyanazon a helyen, ahonnan majd óvadék ellenében távozhatnak is. Minden bizonnyal a Nash családnak ezzel az akcióval szép lesz a karácsonya…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek