Különválik a RAW és a SmackDown a jövőben?

Taz és Mike Johnson a Taz Show legújabb kiadásában vitatták meg annak lehetőségét, hogy a RAW, valamint SmackDown adások a jövőben ismét külön műsorként fussanak pont úgy, mint 2002 és 2011 között. 

1456282313280

Mikor hétfő este Shane McMahon visszatért a szervezethez, követelte apját, hogy adja át neki a Monday Night RAW irányítását. Ez vezetett azon bejelentéshez, hogy Shane megküzd The Undertaker-rel a WrestleMania-n, győzelme esetén pedig megkapja a RAW fölötti hatalmat.

Szóval, miért is történik ez a kikötés?

Az elmúlt néhány hétben a szervezet megbeszélésein felvetődött, hogy visszahozzák az “öreg” szisztémát, ami korábban 2002 és 2011 között jellemezte a céget. Mind a RAW, mind a SmackDown állandó fellépőkkel rendelkezett, saját eseményekkel kiegészítve. A két roster útjai, csak a Royal Rumble-n, vagy a WrestleMania-n keresztezték egymást, kialakítva egy kisebb házon belüli versengést.

Úgy tűnik Shane visszatérése utalhat egy kezdetleges sztorira, mely a jövőben szembeállítja a Shane szabályai szerint íródó RAW-t, egy másik McMahon szabályai szerint íródó SmackDown-al!

Shane, aki hétfői promójában szembeállította családját ámokfutásukkal elmondta, hogy a Vezetőség jelenlegi szisztémája csak ront a bizniszen, hisz a részvények árfolyama mellett a televíziós nézettség is csak zuhan egyre csak lefelé. Shane az irányítás átvételével akar új lendületet s egyben frissességet vinni a cégbe.

Halkan jegyezzük meg, hogy a Ticketmaster a Május 23.-i RAW adást, egy Monday Night RAW vs WWE eseményként reklámozza, ami nagyban enged következtetni, hogy a történetszálak nagy változást fognak hozni addigra.

Szintén érdekesnek kellene lennie, hogy az NXT tehetségei hogyan illeszkednek bele a képbe. A “másodosztály” az utóbbi években vitathatatlanul összekapcsolódott Triple H-el, aki nem titkoltan hatalmas márkanévvé akarja fejleszteni a már amúgy is nagy népszerűségnek örvendő adást. Ha a brand-ek ismét különválnak, Triple H irányíthatja majd a SmackDown-t, ez pedig ahhoz vezethet, hogy az NXT-ben pallérozódó tehetségeket folyamatosan és legfőképp tudatosan építse majd be a Main Roster világába.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek