Mennyei PPV

dustyrhodesAz Ég most igazán nagy lázban ég a hírtől, hogy a Mennyei Pankrációs Univerzum megrendezi nagy PPV-jét az Égi Amfiteátrumban, ahol a főeseményen “Rowdy” Roddy Piper és “The American Dream” Dusty Rhodes találkoznak egymással.
A Túlvilági Viadal minden idők legnagyobb szenzációjának ígérkezik (hisz ami a Mennyben van, az csak jó lehet).
Piper a Gyöngykapun áttörve egy seregnyi skótdudás kíséretében kihívta Rhodes-t egy Édeni Viadalra, miközben angyalok milliárdja játszottak körülöttük az öröm hárfáin.
Rhodes, aki nemrég újra találkozhatott szeretett segédjével, Sapphire-el, elfogadta a kihívást: “Igen, az Úr legyen kegyes hozzánk.”.
A Túlvilági Viadal további eseményei:

 • Gorgeous George vs. “Adorable” Adrian Adonis
 • Randy “Macho Man” Savage (Sensational Sherri irányításával)  vs. the Junk Yard Dog
 • Andre the Giant vs. Mitsuharu Misawa
 • The Ultimate Warrior vs. Eddie Guerrero
 • “Mr. Perfect” Curt Hennig vs. Owen Hart
 • Brian Pillman vs. “Ravishing” Rick Rude
 • The Fabulous Moolah vs. Mae Young (Fehérneműs Párnacsata :P)

Kommentátorállásban Gorilla Monsoon és Gordon Solie, és a különleges vendégfelkonferáló szerepében pedig Connor “The Crusher” Michalek.

Az esemény promótere, idősebb Vince McMahon minden túlzás nélkül azt ígéri, a Túlvilági Viadal lesz mindannyiuk legszebb eseménye…

Rest in Power

Forrás: kayfabenews

16 című bejegyzés “Mennyei PPV” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. [Kane felfogásával van egy kis probléma, így folyton posztolja agyatlan videóit, a többszöri tiltó felszólítás ellenére.]

  Kedvelés

    1. Megőrült a szteroidoktól és kegyetlen módon végzett feleségével, gyermekével majd magával is. De ennek már több éve. A WWE próbálja elfelejtetni a világgal, hogy valaha is volt ilyen nevű pankrátor. Persze ez nem könnyű, hisz az egyik legnagyobb szupersztár volt – amíg be nem kattant.
     Ami engem zavar, hogy ugyanezt a karaktergyilkosságot használja a WWE Hogan ellen is. Egy négerezés és egy családirtás szerintem nem ugyanaz.

     Kedvelés

     1. Ergo,ha mostani top sztárok elmennének bankot rabolni,vagy ölnének vagy valami…akkor mindenkit visszamenőleg törölnének mindenhonnan?És akkor egy ppv adás kb ugy nézne ki,hogy 2-3 panki szerepel a többiek nincsenek és nem is voltak..
      Amit benoit csinált,arra nincs mentség.Megérdemelte a halált.Aki megöli a felelségét és agyerekét..az nem ember..
      Van aki ugy áll hozzá,h külön kell választani a pankrátort az embertől,mert az egyik szerep,addig a másik valóságos.Így a ringbeli érdemeit nem lehet elvitatni tőle,mert mint spoertember és mint pankrátor,sokat tette le az asztalra,de igen,itt a de,egy kiba..t gyilkos,aki megérdemelte,hogy elfelejtessék és elfelejtsék.Viszont az érdemei ugye mint sportember ott maradnak..Legjobb példa erre ok simpson..
      Sportember volt,az ő érdemeit se lehet vitatni,sem elvenni,de ha meghallod a nevét,nem ezek jutnak először az eszedbe,hanem az,hogy gyilkos..benoittal is ez van..
      Hulk meg teljesen más kategória.Rasszista,ami undorító.Elismerte bevalotta és csak akkor kért bocsánatot maikor kiderült.A rasszizmust elitélem,minden formáját.Ő egy példakép,egy ikon,nem engedhette meg magának ezt.Hány rajongó szívét törte össze most ezzel…igen amit tett az kritikán aluli volt,és rendesen le is szerepelt.
      A kirúgása jogos volt,de a többi…benoitosan törlik…egyik rasszista,másik gyilkos..nem korrekt vele szemben.Mi,régi tagok emlékszünk rá,hogy mit tett le az asztalra a 80-90 es években.Ha ő nincs,valszeg ma wwe sincs.Ő egy alapkő,egy gránit oszlop,egy márvány tömb,egy élő legenda,az egyik legnagyobb.Nem érdemelte meg azt amit tettek vele.
      Hibázott,elbukott.Mint emberben csalodtam,kisebb lett a szememben,de mint pankrátort,továbbra is imádom.
      Hulk mindig is volt,van és mindig is lesz.

      Kedvelés

     2. benoit – Főbb eredményei: World Heavyweight Champion, Intercontinental Champion, WWE Tag Team Champion, World Tag Team Champion, ECW World Champion, United States Champion, 2004-es Royal Rumble győztes

      1985-2007 ig..

      benoit,aki sose létezett sok mindent elért.Majd egy kib…gyilkos lett.

      Kedvelés

     3. Mindenben egyet értek veled, de azért nem tudom, jogy veled, velem, vagy akárkivel mi történt volna, ha egy évre is sok szteroidot benyom pár hét alatt.

      Kedvelés

     4. amúgy nem az ő esete óta figyelik elvileg hogy tiszták legyenek a sztárok? állítólag viszonylag sűrűn kell pisimintát adniuk.
      szerintetek mennyire tiszták, vagy van e olyan aki az? szerintem van. akik vékonyak és szálkásak azok nem hiszem hogy tolnák, Lesnarnak meg mondjuk volt már rendőrségi ügye ebből, de ő pont úgy néz ki még most is mint aki rajta van a cuccon…

      Kedvelés

   1. benoit nem létezik és soha nem is létezett.

    Van itt egy kis hiba

    “2011. július 31-én újabb legendás pankrátor távozott az élők sorából. Roddy Piper szívrohamban hunyt el.”

    2015…

    Csori Doink mindenhonnan kimarad..
    Túl sokan vannak már a mennyekben..örökké tartó viadal lesz az övék,mely soha nem fog véget érni…

    Kedvelés

  1. @What?!, nem volt kötelező szteroidokkal élni. Utálom a szterkát. Nem csak azért mert idegre is hatással van, szimplán nem sportemberhez méltó. Sajnos most is rengeteg pankrátort nevezhetnék meg a rosterből aki él ilyen szerekkel.

   Kedvelés

   1. Ott van ryback.Nem a sok tökfőzzeléktől akkora amekkora..És egy fiatal emberről beszélünk.És ő csak egy a hosszú sorban…

    Kedvelés

   2. Thyű hű hű hűűű de nem értek veletek egyet, valami brutálisan nem. Át tudjuk pakolni ezt a témát fórumra? Ne itt beszéljünk a benoitálásról. Nem a hozzászólások áttevését értem ez alatt, csak szimplán, ha még van kedvetek ilyenről beszélni. Annak nem látom sok értelmét, ha most én egyedül beírnám a véleményem oda. 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek