Mit hozhat a jövő?

018_RAW_04042016ca_0348--9a62e4b7b52d958be4980d65e9ad2ad6

Most, hogy lecsengett a WrestleMania szezon, valamint a mindig érdekes és eseménydús WrestleMania utáni RAW, kicsit letisztult a kép, hogy mit is várhatunk az elkövetkező hónapoktól. Voltak megjósolható, de ugyanakkor váratlan debütálások is, valamint egy visszatérés mellyel újra a kötelek között láthatjuk a “King of Swing”-et, Cesaro-t. Mit okozhatnak a RAW-n történtek a közeljövőre nézve Tag Team vonalon, vagy épp egyéni szerepkörben. A következő sorokban erre próbáljuk megtalálni a válaszokat. 

062_RAW_04042016hm__0262--88782b3db83a74686f9ace1278913a1a

Kezdjük az egyéni debütálással, aminek legnagyobb meglepetése Apollo Crews volt. Apollo az NXT-ben debütált a tavalyi TakeOver-en Brooklyn-ban, amikor is egy nagyon meggyőző teljesítménnyel múlta felül Tye Dillinger-t. Veretlenségét egészen decemberig őrizte, de akkor a londoni TakeOver-en legyőzte őt Baron Corbin. Ez a vereség megrekesztette a színes bőrű szupersztár feltörekvését, ami után nem is láthattuk őt komolyabb szerepben. Kíváncsian várhatjuk, mire fog jutni Apollo a nagyok között, első szereplését sikerrel abszolválta, hiszen korábbi NXT-s riválisát, Tyler Breeze-t győzte le.

100_RAW_04042016hm__0595--b5e731384614548d564355834ed044ef

Baron Corbin érkezése nem volt meglepetés, az már annál inkább, hogy már a WrestleMania-n megtörtént, ahol nem kis meglepetésre elhódította az Andre the Giant Memorial Battle Royal győztesének járó szobrot. Kétségtelen, hogy hatalmas lökést adhat karrierjének ez a siker, de persze hiába a push, ha esetleg nem tudja majd kamatoztatni a későbbiekben. Akárcsak Tyler estében, Corbin-nál is Dolph Ziggler-nek jutott a feladat, hogy ritmusba hozza a Main Roster szintjére. Az NXT-ben nem tudott kiemelkedőt elérni, ennek fényében kíváncsian várhatjuk mire lesz képes a nagyok között.

211_RAW_04042016hm__1119--809f9ca86836439b460170b9ca29ccbb

Régóta egyértelmű, hogy a Tag Team divízióra is ráfér a vérfrissítés. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a New Day tavaly augusztus óta tartó uralkodását senki sem képes megtörni. A csapat mezőny felrázására is az NXT-ből érkezett két csapat, először a RAW-n Enzo és Cass, a SmackDown-on pedig a korábbi NXT Tag Team bajnok Vaudevillains csapata. Előbbi duó hozta a várt reakciót hétfőn, ami jó alapot ad számukra a folytatáshoz.

040_RAW_04042016hm__0093--3c875ab10ffd594b2d0759b2ba1fa121

Érdekesség, hogy vajon mi lesz ezután a Wyatt Family-vel. A trió támadást intézett a League of Nations ellen a RAW-n, de ez a támadás akár Face turn-t is jelenthet. Annál is inkább, hisz az előző esti WrestleMania-n, The Rock igen elismerően beszélt Bray-ről, akit láthatóan megfogtak a Great One szavai. A Félelem Új Arca talán megfogadta a Great One szavait? Mindenesetre a család tettét a RAW közönsége a Thank You Wyatt Chant-el jutalmazta. Ez a támadás biztosan valaminek a kezdete, de reményeink szerint komolyabb történeté, mint a League of Nations. A következő PPV-nek a Payback-nek, ráadásul a Wyatt Family az “arca” így könnyen elképzelhető, hogy végre megkapják a várt áttörést.

234_RAW_04042016ca_2922--925264f2b3daf90df00551199ff8c0e1

Mindenképp jókor jött Cesaro visszatérése, aki a kötelező kihívói jogért folyó Fatal 4 Way mérkőzésbe lépett be. A több hónapos kihagyás ellenére fantasztikusan teljesített ( szokás szerint ) de vajon a jövőben komolyabb szerepet is kaphat a Cesaro Section feje? Talán jelenleg az IC öv lesz az amit célba vehet, jó eséllyel elhódítva The Miz-től.

156_RAW_04042016ej__0471--b3b69d7d044e40df58adbc8f6714c3ea

Ha már Miz, említsük meg milyen körülmények között szerezte meg ötödik IC bajnoki címét a Király. A segítség a legváratlanabb módon érkezett az önjelölt A listás szupersztár számára, hiszen felesége a korábbi Díva s egyben kétszeres bajnok Maryse segédkezett a cím megszerzésében. Maryse úgy néz ki hosszabb távon marad, de hogy a ringbe is visszatér-e, vagy csak Miz mellett lesz látható, azt még nem tudni pontosan, mindenesetre jó újra látni a szemrevaló hölgyet a WWE berkeiben.

304_WM32_04032016jg_2525--6b75afb93fd9e19adfae08eaf8280f38

Brock Lesnar jött, látott, idegenvezetést tartott Suplex City-ben, győzött, majd hazarepült Minnesotta-ba. Kérdés mi lesz ezt követően a Megtestesült Fenevaddal, aki minden bizonnyal következő mérkőzését a SummerSlam-en vívja majd. Egyes meg nem erősített jelentések szerint, Brock Lesnar ismételten célba veszi a WWE Nehézsúlyú övet a nyár legfontosabb eseményén, hiszen a Wyatt Family-vel folytatott feud ötletét határozatlan időre elvetette a szervezet.

wwe-rumors-bullet-club-the-shield-feud

Mint azt nem sokkal ezelőtt megírtuk, AJ Styles lett Roman Reigns kihívója a bajnoki címért a Payback-re. Sokan mögé látják a dolgoknak, hogy ennek a mérkőzésnek a segítségével debütál a Bullet Club, ami nem Finn Bálor, hanem AJ vezérletével fog életre kelni. Amennyiben ez megtörténik, akkor akár elképzelhető egy Bullet Club vs The Shield viszály, aminek értelmében egyesülne a történelem legdominánsabb csapata. Ehhez persze elengedhetetlen Seth Rollins visszatérése, aki jelenleg sérüléséből van felépülőben, de a ring béli edzéseket már hetek óta megkezdte, így akár a visszatérés is bekövetkezhet. Persze ez a történet erősen a pletyka tényét súrolja…

3 című bejegyzés “Mit hozhat a jövő?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jók amiket le írtál de itt van az hogy Ambrose-t megint töltelék lett nem tudom hanyadjára… és olyan szinten le ment a karrierje hogy neki pont az tenne jót ha a visszatérő Rolinsal állna megint össze, jó volt a Shield de mi lesz a Bullet Club utáni feudjával mivel Rolins, Romai birodalom már fel tört de Ambrose még nem. Aztán itt vannak az NXT-t tehetségek és ha TT röl beszélünk, jól tudjuk hogy járt The Ascension, vagy épp a PTP-s srácok, de ide sorolhatnám a Lucha Dragons, mi lesz a biztosíték arra hogy Enzo-t és Cass-t, és a Vaudevillains is nem fogja Vince papa ki picsázni őket is mint a többit mert ő baromira nem bírja a tehetséges pankrátorokat jah és igen Apollo, Corbin, Sami, hogy ők sem járnak úgy mint Neville,Rusev, Breeze?

  Kedvelés

 2. Parancsolsz? Ha esetleg nem tudnád, Miz közismerten szereti magára használni az Awesome, vagyis a Király nevet. Ettől függetlenül köszönöm a mondatod második felét, megtisztelő!

  Kedvelés

 3. Hát… Nem tudom!

  Ezt a Bullet Club vs. The Shieldet nem tartom elképzelhetőnek! Viszont most Roman Reignsnél érzem azt, mint anno Rollinsnál vagy éppen az utóbbi időben a Wyatt családnál: próbálgatják a turnt – csak itt most a heel turnt! Példaként face karaktert kapott kihívójaként, és ha észrevettétek, az utóbbi időben már nem mosolyogtatják, és sokkal lazább, beszólogatósabb (lásd: Stephanie elcsendesítése), visszafogottabb lett… és kegyetlenebb is (pl. backstageben)! És akkor ne is említsük azt sem, hogy már nem a szokványos oldalról jön, hanem már ott, ahol a többiek… még ha ez azért is van, hogy ne vágjanak hozzá semmit se. 🙂 Szóval ezek szerintem jelek, hogy tervben van az a heel turn. Ami szerintem sokkal jobban állna neki, mert ezt a karakterét úgy elcseszték, ahogy van! Pedig az a baj, hogy nagyon jó úton indultak el, de valahol félresiklott (szerintem a Brian elleni feudnál)!

  És akármennyire is szidjátok, ha tényleg a WWE-t érdekelné a nézők, és az Igazi pankrációkedvelők véleménye, akkor Roman Reignsből simán a legjobb pankrátort lehetne csinálni! Megvan hozzá a külseje, felépítése és az ereje is! De sajnos tudva azt, hogy protezsálva van, és nem tesz sokmindent a ringben, nameg hogy orrba-szájba pusholják… pont az ellenkezőjét érik el!

  Én azért drukkolok Romannek, hogy végre valami átélhetőbb, kegyetlenebb, és több mozdulatos karaktert adjanak neki, vagy faragják a jelenlegit olyanná!

  És mégvalami… nebántsátok ezeket a “szupersztárokat”, mert ti itt szidjátok őket orrba-szájba, miközben ők az egészségüket és az életüket kockáztatják azért, hogy Én, Mi, Ti jól érezzük magunkat, és szórakozzunk! A hiba nem itt van, hanem egy fokozattal talán feljebb…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek