Paul Heyman akar lenni a menedzsere a UFC Bajnokának

UFC Fighter Portraits

A napokban került nyilvánosságra a hír, miszerint Paul Heyman egy interjú során elmondta, hogy nagyon boldog lenne, hogyha menedzselhetné a UFC Női Bajnokát, Ronda Rousey-t. Nem is akárhogy, egy szerződés értelmében, a WWE keretein belül.

Már többször összehozták a UFC-t a WWE-vel, ezúttal pedig egy hölgy került a főszerepbe, akivel próbál megegyezni a cég egy részidős szerződésről. A Fox Sports-nak Paul Heyman beszélt erről, aki szerint nagyon jót tenne a dívarészlegnek egy újabb erőteljes hölgy, aki képes lenne megmozgatni a szurkolókat. – Ebben teljesen egyet is érthetünk a mentorral, hiszen még mindig AJ Lee és Paige tartják fenn a szekciót. Minden egyes adáson az ő konfliktusukról szólnak a díva szegmensek, ami még tartogat meglepetéseket és fordulatokat, ám nem lehet még túl sokáig húzni a kettőjük között kialakult történetszálakat. – Ekkor szóba került, hogy a cég felvette a kapcsolatot Ronda Rousey-val, aki talán a legismertebb és legkiemelkedőbb női MMA harcos. Paul Heyman kijelentette, hogy nagyon boldog lenne, hogyha a hölgy megjelenne a cégnél, de ezt a boldogságot már csak az tetőzné, hogyha Ronda egy Paul Heyman Girl-ként lépne be a pankráció világába. Ez az ötlet teljes mértékben életképes, hiszen Rousey egy interjú során kijelentette, hogy amikor a ketrecbe lép egyfajta inspiráló és motiváló erőt ad neki, hogyha a tömeg nem szimpatizál vele. Emellett mivel még nem volt Paul Heyman-nek női ügyfele ez lehetne a tökéletes választás.

MMA: UFC 157-Rousey vs Carmouche

Ám az, hogy hova fog kerülni Ronda még csak a jövő zenéje, először létre kell jönnie annak a megállapodásnak, amiről a hölgy meglehetősen pozitívan beszélt a sajtónak. Tudatta a rajongókkal azt is, hogy ő egy hatalmas pankráció szurkoló, aki gyakran összeverődik CM Punk-al és AJ-vel vagy Natalya-val és Tyson-al egy közös ebédre vagy csak egy kellemes beszélgetésre.

Rondy Rousey szerepelt az Expendables 3-ban, valamint a bemutatásra váró Fast and Furious 7-ben is fel fog tűnni. Egy ketrecben összeszedett sérülése miatt 2015 elejéig kényszerpihenőre szorult. Vajon a felépülését követően a WWE szerződésének megvitatása lesz a következő pont a napirendjében?

7 című bejegyzés “Paul Heyman akar lenni a menedzsere a UFC Bajnokának” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ezért volt Heyman az ECW kreatív elnöke, és a szervezet vezetője akkoriban! Ő mindig tudta, mi kell a népnek, mindig voltak ötletei! Ha a WWE-ben is engednék kreatívként dolgozni, mindjárt más lenne a felállás! (igaz, a 8-10 éves kisgyerekek sírnának, mert nem Cena a bajnok, de nem ők fizetik a jegyeket végül is…) Az az ember egy zseni, bárhogy is próbálja megalázni a WWE különböző szerepekkel! Előre gondolkodik, mert ő már tudja, hogy Brock csak a WM-ig marad, és utána behozná az új ügyfelét, akivel foglalkozhat. Ha sikerülne az igazolás, az fellendítené a díva-részleget.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek