‘Submission Sorority’? Nem lehet, mert kínos…..

0805-submission-sorority-wwe-3A WWE-ben nagyban tart a dívák forradalma, s közben az Univerzum véletlenszerűen elkövetett egy óriási bakit. A nem rég összeállt tag, Becky Lynch, Charlotte és Paige a ‘Submission Sorority’ nevet kapta.

A ‘Submission Sorority’ egyesek fantáziáját azonnal beindíthatja, nem véletlenül. Hasonló névvel ugyanis működik egy felnőtt vállalkozás, és akik “rágugliztak” erre a team-re, nem épp azzal a tartalommal találkoztak, amit a WWE PG, azaz szülői felügyelettel megtekinthető adásként vetít hétről hétre. Ehelyett több ezer korhatáros oldal tárul az ember szeme elé, főleg az amerikai szerverekről.

0807-wwe-subasset-tweet-3A csütörtök esti SmackDown adása közben próbálták csendben megváltoztatni a csapatnevet PCB-re, azaz Paige, Charlotte és Becky. Rick Flair lánya már hashtag-ként használta a rövidítést Twitter bejegyzésében.

A WWE-nek nehéz dolga lesz: el kell feledtetnie a rajongókkal, hogy valaha is létezett ‘Submission Sorority’ a pankráció történelmében. Bár az elfeledtetés tapasztalataink alapján nehezen megy nekik:63610251

7 című bejegyzés “‘Submission Sorority’? Nem lehet, mert kínos…..” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nézőpont kérdése a dolog. Bangbros egy éjszaka alatt 35%-os előfizetőemelkedést ért el emiatt. Az ő munkásságukra pedig valóban illik a people for people, semmint Vince cégére. Nevetséges kimondani, de a wwe ezzel tette a legtöbb jót az embereknek ezévben.

    Kedvelés

  2. Én beírtam a gugliba, és nekem csak a WWE-s csapatott dobta ki, meg hogy ellett törölve ez a név, semmilyen pornó oldal nem jött ki, pedig még külön hozzáraktam hogy porn, porn videos, de semmi :D, lehett hogy a WWE töröltette az oldalakatt, vagy elletek rejtve, esetleg a gugli keresőböl lett törölve? 😀 jó kérdés, mindenesetre lehett hogy 1 pornó oldalal kevesebb 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek