The Rock – Ez volt az utolsó?

therockSzerencsére mára egy olyan világban élhetünk, ahol az emberek választ kaphatnak a kérdéseikre. Van, hogy ezek a válaszok motiválnak, felvillanyoznak és mosolyra bírnak egyeseket, ám egy másik részét is ismernünk kell ennek a kommunikációnak, amikor csalódást kelt. The Rock kapcsolatba lépett az egyik rajongójával a Twitter-en, aki roppant kíváncsi volt arra, hogy mégis mikor tér vissza a szervezethez az Emberek Bajnoka. Ezzel kapcsoltban kérdezte őt az egyik rádióállomás riportere is.

The Rock a WrestleMania-n ismét szembe nézett John Cenával, ahol elvesztette a Royal Rumble-ön megszerzett WWE Bajnoki övet. John Cena elmondta, hogy ez a visszavágó élete legnagyobb összecsapása volt, az után, hogy egy évvel ezelőtt lehajtott fejjel kellett elhagynia a WrestleMania XXVIII. arénáját. Rock a veresége után most azonban nem növelte tovább az egoját, nem akart azonnali visszavágót, hogy bebizonyítsa ezt. Hanem átnyújtotta John-nak a címet, majd keblére ölelte ellenfelét. Ezt követően pletykáltak arról, hogy The Rock összeszedett egy komolyabb sérülést, vagy kisebb pihenőre ment, ami után visszatérhet az aktuális Roster-be.
Ám ezeknek nem volt közük a valósághoz, hiszen a WWE szerette volna összehozni Rocky-t Brock Lesnar-ral, akik az Extreme Rules-on egy kemény, vérre menő csatát vívnának, amiben végül a Gépezet nyerne. Ez a vereség sorozat egyáltalán nem tetszett a Brahma Bull-nak, aki ezt követően elhagyta a céget és ismét a filmek világába lépett be.

Rock egyik rajongója a Twitter-en feltette a kérdést a legenda számára, amire az egész világ kíváncsi volt: “Utoljára láthattuk Rocky-t a ringben, vagy még reménykedhetünk a visszatérésében?”. Erre az Emberek Bajnoka nagyon lényegre törően válaszolt: “Lehet, hogy ez volt az utolsó meccsem, 3 év alatt el akartam érni, hogy WWE Bajnok legyek, ez pedig sikerült. Majd büszkén és megtisztelve gondolok vissza erre a pár esztendőre.”

Rock szavai nem voltak túlságosan bizakodást keltőek, az biztos, hogyha az Emberek Bajnoka visszavonulna a szorítóbeli szerepléstől, akkor az nagy veszteség lenne a szervezetnek, hiszen nehéz lenne találni még egy ilyen Szupersztárt, aki íly módon tudná elektrizálni az közönséget. Nagy kérdés egyébként, hogy a filmes karrier mellet Rock-nak mikor jutna ideje a WWE-re, ugyanis hamarosan indul valóság-show-ja. Felkérték a Herkules film főszerepére, valamint szerződése van a Halálos Iramban 6 egyik fontos szerepére is.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek