The Rock visszatért a WWE Live Event-jén – Videó –

rock150628Eléggé furcsa dolognak lehettek szem- és fültanúi azok, akik ellátogattak Boston városába, a TD Garden-be, hogy megtekintsék a cég Live Event-jét. Általában az ilyen adásokon, csak pár mérkőzéssel szórakoztatják a rajongókat, valamint olyan beszédes szegmensekkel, amikkel nem viszik előre a sztorivonalakat. Most a szervezetnél ismét megjelent az Emberek Bajnoka, akit újra hatalmas hangzavarral fogadott az egész publikum.

2015. június 27-én került megrendezésre ez a bizonyos Live Event, amin Bo Dallas jelent meg és kezdett bele a már kicsit fárasztó, ám az Ő karakteréhez tökéletesen illő beszédébe. A közönségnek nagyon nem tetszett ez a szegmens, hiszen kénytelenek majdnem szóról szóra pontosan ugyanezt a pár mondatát végighallgatni a cég heti adásain. A publikum tiltakozása és ellenségessége hirtelen örömmámorba csapott át, amikor felcsendült The Rock bevonuló zenéje…Dwayne a ringbe sétálását követően belekezdett a mondanivalójába, amit talpon állva hallgatott a rajongótábor. Végül Rock kezet nyújtott a fiatal Bo-nak, aki elfogadta ezt a kedves gesztust, azonban tudhattuk, hogy mi is fog következni ez után. Johnson ismét megadta a rajongóknak, amit akartak és kiosztotta Dallas-nak a Rock Bottom nevezetű Finisherjét, ami után sor került a People’s Elbow-ra is (Azonban a visszatéréséről csak amatőr videó és képek készültek).
Az Emberek Bajnoka nagyon ritkán jelenik meg a szervezetnél, ezért is furcs hogy nem egy PPV, vagy pedig egy RAW adáson tért vissza. Legutoljára akkor láthattuk, amikor a WreslteMania XXXI.-en Ronda Rousey-val karöltve elindítottak egy kisebb Feudot, amiben Triple H-el és Stephanie-vel fordulat szembe.

Valószínűleg ez a megjelenés nem csak egyszeri alkalomnak tudható be és Rock-nak hamarosan nagyobb szerepe is lesz a cég heti, valamint PPV adásaiban. Közeleg a SummerSlam, ami köztudottan egy nagyon fontos esemény a szervezet számára. Bizonyára nagy húzás lenne a WWE-től, hogyha augusztus 23-án már ringbe szállna Rocky.

10 című bejegyzés “The Rock visszatért a WWE Live Event-jén – Videó –” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Bár a majmóca szuper kentaur rokona,szal..összehozhatnák,de persze nem ezért jött ide,hanem a 6 zsák pénzért.

  Kedvelés

 2. Sose bírtam ezt a fél majom szerzetet,de amióta bóvlivóóóód magához vette és ontja magából a zs kategóriás filmjeit..hülyére keresi magát a semmivel.Ugyan olyan pofával szerepel,mert nem játszik,csak szerepel minden filmjében szánalom.Néha meg idejön,mert hívják,rengeteg pénzért..hogy vergődjön egy sort.A nagy bráma bika jaaaa..megint bajnok lesz??Úgy mint korábban?A nagy büdös semmire?Szánalmas ez az egész.
  Azzal,hogy feltűnik újra,adásonkéánt több pénzt kap mint sok pankrátor egész év allatt..olyanok akik kidolgozzák a belüket,de csak jobbernek,meg boxzsáknak jók,ez meg buziskodik egy sort,és annyi.pffffffffffff

  Kedvelés

  1. Nekem az egyik kedvencem, mert jó a kisugárzása és színészként is az egyik kedvencem. Lehet, hogy te egy ZS kategóriás majmot látsz benne, de én egy nagyon szimpatikus egyént, akinek nincs elszállva az egója, mint annak a semmire kellő fos cenanak aki sose ment még oda a rajongóihoz, mert annál fentebb hordja azt a 15 éve 3 mozdulatos orrát. Mikor Rock ki jött a ringből mindenkit megölelt, aláírta a plakátokat és selfizett a rajongókkal, ilyet nem sok pankrátor tesz meg, még rajta kivül. Színészként se mondanám rossznak és sok A kategóriás filmben szerepel, valamint már odáig fejlődött, hogy a legnagyobb Blockbusterek alapjait képzi. Nem mellékesen én el tudom képzelni róla, hogy két pihenő között ingyen és bérmentve ugrik be néha a WWE-be, mint promóciózni magát! Rock mindig is tisztelte és szerette a rajongóit, én még nem csalódtam benne sose, mert mindig szórakoztat, megnevettet és még a moziba is kényszerít. 🙂 De mivel nem vagyunk egyformák midnenkinek tiszteletben tartom a véleményét, így a tiédet is elfogadom. 🙂 🙂 : )

   Kedvelés

 3. 2011-ben, amikor megjelent Rock még én is, majd leestem a székből. Aztán eljött a Wrestlemania és vége volt a varázsnak. Ezaz ember már csak egy pénzhajhász, ahogyan a többi Hollywoodos is. Ha nem meccsel, akkor engem hidegenhagy.

  Kedvelés

 4. Rühellem, nekem nagyon ellenszenves ez az ember, a legrosszabb WWE bajnok, akit valaha láttam. De ha nem vonják be a főövért a harcba, akkor még talán jó dolog is kisülhet belőle, mert akármennyire is nehéz belátnom: nem rosszak a meccsei.

  Kedvelés

 5. Rock-ot bárki ellen megnézném. 🙂 Pankrátor és színészként is nagyon szeretem. 🙂 Nincs annyira elszállva magától, mint Cena vagy Lesnar… 🙂

  Kedvelés

 6. Nem azért, de a “nagyok” már nem fognak csak úgy,visszajönni bunyózni a tv-s adásokra. Ott van példának Jericho, valószínűleg sokan nem tudják, de live eventeken két hetente, havonta lép fel, főleg NXT-s sztárok ellen, hogy ezzel is húzza a karrierjüket. The Rock pedig ha visszatér sem biztos hogy meccselni is fog, ez az ami nagyon is rávall… Talán Goldberg az, aki valóban visszajön űzni az ipart, hisz ő már ki is kötötte, hogy kivel akar meccselni…

  Kedvelés

  1. Igazad van, lehet hogy még meccselni sem fog…csak elmondja a hülyeségét, ami elvileg vicces (bár én még sosem nevettem) esetleg egy ütéssel meg a nagy könyökös “finisherjével” kiüt valakit és kész.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek