Továbbra is AJ lenne a díva részleg vezető karaktere?

ajkaitlyn130704Az utóbbi hónapokban kétségtelenül két vezető személyisége volt a Díva részlegnek, ők pedig AJ Lee és Kaitlyn. Viszont a legfontosabb hölgy egy értelműen a jelenlegi Bajnok…AJ.

AJ Lee 2010-ben debütált a WWE-nél, azon belül pedig az NXT-nél (az NXT fiatal tehetségekkel foglalkozik, akik később fontos karaktereivé válhatnak a szervezetnek). A show 3. szezonjában tűnt fel, mint Primo mentoráltja, itt pedig olyan jól szerepelt, hogy felkeltette Vince McMahon figyelmét, aki 2011-ben már debütáltatta a WWE-ben. Daniel Bryan mellett jelent meg, akivel később komoly vitákba keveredett. Megjárta a barátnőiséget megszégyenítő utat, hiszen Bryan után összeállt Kane-nel, CM Punk-kal, John Cena-val, valamint a mostani választottjával (akivel a való életben is együtt van) Dolph Ziggler-rel.

Ez a rengeteg változtatás jó hatással volt a szervezetre és kimondottan az első számú díva karakter AJ lett. Gondoljunk bele abba, hogy az elmúlt időszakban mekkora mozgás volt a díva részlegnél, itt a mozgás legfőképpen a távozókat jelenti. Elhagyta a céget: Kelly Kelly, Beth Phoenix, Eve, valamint a Royal Rumble eseményen egyetlen nőként szereplő Kharma is. Beszélhetünk egyáltalán díva részlegről…? mások alig kaptak lehetőséget, ha mégis megjelent az adásban más hölgy annak egy nagyon rövid mérkőzést szánt csak a cég.
Nem rég viszont AJ vitákba keveredett Kaitlyn-nel, akitől sikeresen elvette a Bajnoki övet. Ők ketten minden adásban produkálnak valamint, ami igazából nem kavarta fel az állóvizet, ám a rajongók egy része mégis imádja. A legnagyobb kérdés itt az lenne, hogy a későbbiekben talán más is kaphat lehetőséget, vagy a szervezet marad az eddig megszokott formációnál. Attól nem kell félnünk, hogy AJ karaktere unalmassá válna, hiszen mióta a szervezetnél tevékenykedik láthattuk már: boldognak, mámorosnak, dühösnek, megbántottnak, komplett idiótának..valamint egy tökéletes színésznek, hiszen ezeket a jellemvonásokat úgy képes előadni, hogy az ember megkérdőjelezi azt, hogy ez mégis egy pankráció adása vagy pedig egy Hollywoodi mozisiker.
A karakterváltoztatás egyenlőre még nem tűnik olyan fontosnak, ám nem lenne rossz, ha több díva is szerepet kaphatna, mint például: Naomi, Cameron, a Bella Ikrek, vagy pedig az NXT után Fandango oldalán feltűnt Summer Rae.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek