Vince McMahon eredeti elképzelése a Draftal kapcsolatban

Mr_McMahon_bio

Májusban került bejelentésre, hogy hosszú idő után újra visszakerül Brand szisztéma a WWE-be. Külön Rosterek, GM-ek, PPV-k, s minden más, ami ezzel jár. Az, hogy mik szerepeltek az eredeti tervekben a minap látott napvilágot, részben Stephanie McMahon jóvoltából. A soron következő cikkből kiderül, hogy mi lett volna a Draft beharangozásának eredeti időpontja, mi adta meg a végső lökést hozzá, valamint, hogy mikor került a képbe Daniel Bryan, mint General Manager.

Hatalmasat szólt februárban Shane McMahon visszatérése, aki hét év kihagyást követően jelent meg újra a szervezet kötelekében. O-Mac azonnal a változás mellett heveskedett, amit azzal kívánt elérni, hogy átveszi a Monday Night RAW irányítását. Vince nem adta magát ilyen könnyen, és nem is akadállyal nehezítette az Aranyifjú dolgát. Shane-nek a 32. WrestleMania-n kellett kiharcolni azt, amiért visszatért. Ellenfele The Undertaker volt egy brutális Hell in a Cell mérkőzésen, s bár a csatát elvesztette, a közönség szeretetét cseppet sem.
Ugyan Shane visszatérésekor már tervben volt a Brand Split vissza hozatala, a végső lökést mégis az általa ígért változásra érkező reakció erősítette meg.

Stephanie McMahon múlt hónap végén a “The Wrestling Compadres Slamcast” vendége volt, ahol első sorban a Battleground promótálása volt a fő feladata, azonban néhány dolgot a Brand Split-el kapcsolatban is elárult.

ShaneMcMahon-1-850x560

“Ez egy olyan dolog, amit Vince már egy ideje tervezett, de nem hajtottuk végre amíg nem került közelebb az, hogy a SmackDown élőben menjen. Egy ideje már dolgozunk rajta, de a Shane-történetszál remek ahhoz, hogy végre is hajtsuk.”

Daniel-Bryan-Returns-to-SmackDownPro Wrestling Sheet jelentése szerint az eredeti tervekben nem egy, s azokra vonatkozóan is különböző variációk voltak, mind a Brand Split-re, mind a Draftra. Ezek viszont nem vettek el semmit sem abból a sziklaszilárd elképzelésből, hogy Daniel Bryan első pillanattól fogva a része volt mindennek. Vince eredetileg a Money in the Bank-et követő RAW-n akarta bejelenteni azt, amire végül korábban – májusban került sor, nevezetesen miszerint érkezik a Brand Split. Ezt azért akarta így, hogy nekünk nézőknek a lehető legkevesebb időnk legyen azon spekulálni, hogy vajon milyen változásokon megy majd keresztül a biznisz. Úgy tűnik, Daniel Bryan nemcsak részese volt az elképzeléseknek, hanem elsőre el is fogadta azon felvetést, hogy Ő legyen a SmackDown GM-e, mivel ezzel a lehető legideálisabb személy kerül a Stephanie nevével fémjelzett RAW-al szembe. Ezen a ponton akár párhuzamot is lehet vonni Shane, valamint Daniel között, hiszen annak idején Bryan is azokért a dolgokért, illetve azok a dolgok ellen harcolt, mint Shane tette a visszatérését követően.

Összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel, láthattunk egy fantasztikus RAW-t, valamint egy nem rossz – ugyanakkor lényegesebben szolidabb SmackDown-t. A bajnoki címekkel kapcsolatban vannak homályos foltok, hiszen továbbra sem tudjuk, hogy miként fog dolgozni a Tag Team, valamint Women’s bajnok. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy az említettek mindkét adáson szerepelni fognak, egyelőre azonban erre nem került sor. A Női címért a RAW-n viaskodnak, ugyanakkor a SmackDown-on lévő hat hölggyel továbbra sem tudjuk, hogy mit akarnak. Talán egy második bajnoki cím lenne a kézenfekvő itt is. A Tag Team bajnokok szintén a RAW-n foglalatoskodnak, miközben a SmackDown sincs híján csapatokban. A kék adásnak is kellene egy külön Tag Team öv? A Mid Card övek szempontjából könnyebb lehet a jóslat, hiszen egyik a RAW, míg másik a SmackDown kötelékébe tartozik, így azok házon belül lehetnek járatva.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek