Vince McMahon nem tartja fontosnak a visszatérését

Triple-H-vs-VinceMcMahon-602x336Több pletyka is megjelent arról, hogy a szervezet Chairmen-je visszatérne a ringbe, ahol Triple H ellen harcolna. Ám a tulajdonos ezeknek a híreknek hallatán kénytelen volt “nem”-et felelni.

A jelenlegi sztoriban Vince McMahon és Triple H összetűzésbe keveredett, hiszen a Chairman nem engedte be a ringbe Curtis Axel ellen. Erre a COO pedig eléggé keményen visszaválaszolt…(Tudni kell, hogy ez csak a történet része volt egyébként HHH-nak az apósa Vince.) Végül nem került pont ennek az ügynek a végére, Triple H elintézte egy egyszerű bocsánatkéréssel, ám ez a konfliktus folytatódhatna tovább is, ám McMahon nemet felelt erre a pletykára.

Szembe kell nézni azzal, hogy McMahon nem igazán fiatal már, nem lenne képes produkálni egy olyan csatát, mint Stone Cold ellen még a 90-es években. Ekkor kétségtelenül izgalmas és kemény összecsapást láthattunk, amire nem lehetett azt mondani, hogy unalmas lett volna. Annyira tetszett a közönségnek ez a húzás, hogy követelték a cég tulajdonosát folyamatosan a kamerák elé. Vince a beszéd mellett több ütésváltásba is belekeveredett és egy igazi heel karaktert testesített meg, amire ekkor pont szükség volt.
A mai napokban viszont nem jelenthetjük ki, hogy olyan roppant szórakoztató lenne, valamint már nem láthatjuk, hogy több tagnak a képébe kiáltja: “Ki vagy rúgva!” Elmondta, hogy már egyáltalán nem érzi magát fiatalnak és 67 évesen nem akarna belemenni a sztori kedvéért egy hosszabb meccsbe, ami veszélyes lehet a számára. Emellett pedig büszkén kijelentette, hogy nélküle is remekül haladnak a heti adások, valamint a PPV események.
Ezekkel a szavakkal válaszolt a pletykára a főnök, ám akik eléggé régóta figyelik ezt a szervezetet, azok tudhatják, hogy McMahon mindenre képes lenne. Hiszen abba is belement, hogy a WrestleMania előtt Brock Lesnar kimondottan csak a történetszálak kedvéért egy kemény F5-ot adjon neki. Ha valamiben biztosak lehetünk az az, hogy Mr. McMahon imádja a rajongókat és mindent megtenne azért, hogy ők szórakozzanak és megkapják azt amit csak akarnak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek